Twinkling Stars -meikkilook

Tein tänään ensimmäistä kertaa meikin Dermosilin Twinkling Stars joulun limited edition -luomiväripaletilla.

Tämän täytyy olla varmasti pigmenttisin Dermosil-luomiväripaletti jota olen koskaan kokeillut. UPEA!

Olen saanut paletin Dermosililtä osana joulun lahjatuotteiden esittelyä. Halusin nostaa meikkipaletin esiin jo omassa postauksessaan, koska lahjapostaus tulee muutenkin olemaan aiiiika pitkä..! :D

Paletissa on kaksi pohjustusväriä; musta (!!) ja nude, sekä neljä luomiväriä. Mustalla pohjustuksella meikistä tulee tummempi ja intensiivisempi. Huh – sävyt ovat tosi intensiiviset jo ihonvärisellä pohjustuksellakin..!

Aquarius on erittäin hohtava liilaan taittava savuinen taupe, Scorpio on mattainen, lämmin ruskea, Gemini on erittäin hohtava fuksiapinkki ja Libra on vahva, hohtava kultainen.

Käytin päivän meikissä Twinkling Stars -paletin sävyjä Aquarius ja Libra nudella pohjustuksella. Rajaus on Lumenen (edesmennyt) Intense Liner, ripsiväri Essencen Lash Princess False Lash Effect, kulmakyä Dermosilin Medium-sävy, meikkipohja Alima Puren mineraalipohja sävyssä 03 Beige, poskilla Dermosilin Matte Blusher Duo ja huulilla Dermosilin huulikiilto, sävy Stylish.

Dermosilin poskipuna ja huulikiilto ovat joulun Punaposki-lahjapakkauksesta.

Tässä Twinkling Stars -paletin luomivärien swatchit.

Ajattelin ensin, että ruskea Scorpio on ehkä vähän erikoinen seuralainen kolmelle juhlavan hohtavalle sävylle, mutta sitten tajusin, että kaikki kolme ”värikästä” sävyä (taupe, fuksia ja ruskea) sopivat kukin yhteen kullan sävyn kanssa :) Jos ei halua lähteä leikkimään useamman sävyn meikeillä, jo kahdella saa tosi päheän lookin.

Levitin simppelissä kahden sävyn meikissä kultaa luomen keskelle ja taupe-liilaa Aquariusta luomen sisä- ja ulkonurkkaan ja luomivakoon.

Aquarius on uskomattoman pigmenttinen sävy; se levittyy niin peittävästi että tuntuu lähes kostealta..!

Kulmaluulle laitoin ihon sävyistä vaaleaa Essencen mosaiikkiposkipunasta.

Twinkling Stars -luomiväripaletti maksaa vain 12,90€ ja on siis tämän joulun limited edition -tuote Dermosililla.

Esittelen muita Dermosilin lahjaideoita lähiviikkoina..! :)

kauneus meikki silmameikki
Kommentit (14)
 1. Harkitsin pitkään tuota luomiväripalettia. Upeat pigmentit ja värisävyt! Ehkä pitää tilata joululahjaksi itselle :D Dermosilin joulupaketeista osa on jo loppumassa tai myyty loppuun, niin kannattaa varmaan olla nopea…

  1. Dermosilin joulupaketeista osa on jo loppumassa tai myyty loppuun, niin kannattaa varmaan olla nopea…

   Hyvä pointti..! Mun täytyy saada mun joulupakettipostaus ulos ensi viikolla..! Sitä kun aina marraskuun puolella ajattelee, että eihän niin moni vielä näin aikaisin osta lahjoja, jaan vinkkejä vasta joulukuussa… Mutta ainakin Dermosilin asiakkaat tuntuvat olevan aikaisin liikkeellä..!

   1. Ehdin onneksi tilata tämän vuoden omppu keittiökäsisaippuani ja pari punaista pyyhettä. Ne oli loppuunmyyty aika pian.
    Oij! Joulu <3

    1. Ehdin onneksi tilata tämän vuoden omppu keittiökäsisaippuani ja pari punaista pyyhettä.

     Jesss..! 🙏🏻🤗

     Joulu…!

 2. Ex poikaystävä sanoi, että minulla on ”enkelin kasvot”. No en nyt tiedä, mutta sinulla ainakin on, näissä kuvissa! :)
  Mitä primeria muuten käytät luomivärien alla?

  1. No en nyt tiedä, mutta sinulla ainakin on, näissä kuvissa! :)

   Aaawww, kiitos..! ❤️

   Mitä primeria muuten käytät luomivärien alla?

   Mun vakkari-primerit ovat Urban Decay Eyeshadow Primer Potion ja MACin Paint Pot (voidemainen luomiväri) sävyssä Soft Ochre, mutta tässä meikissä käytin pohjustajana Dermosilin paletin Nude-primeria. Ja voin todeta, että erittäin hyvin toimii; silmämeikki kesti jopa illan saunomisen. 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *