Karkkipäivä
Karkkipäivä

Twilight-meikit – WTF?!

Siis jo on aikoihin eletty. Vampyyrileffa/kirjasarja Twilightin ympärille on lanseerattu meikkisarja. Että kaikki näiden iiiiihanien elokuvien perään huokailevat teinit saavat sutia kasvoilleen hieman vampyyrien taikuutta? Ei hyvänen aika.

Tsekatkaa: Twilight Beauty

Ja kertokaa mitä olette mieltä.


”Jos käytän Twilight Venom -huulikiiltoa, voin melkein tuntea Edwardin huulet omillani….”

Yritin saada selville mikä firma valmistaa Twilight-meikkejä, mutta meikkisarjan omilla sivuilla ei ole siitä mitään mainintaa. Venom-huulikiilto näyttäisi olevan ainoa tuote jossa lukee selkeästi valmistajamerkin nimi: DuWop. (DuWopin Lip Venom on kulttituote jo entuudestaan.)
Twilight-sarja jakautuu kahteen linjaan, perinteisiä paletteja sisältävään Lunaan ja irtoluomivärejä sisältävään Volturiin. Luna-pakkausten muotoilusta kerrotaan (vapaasti suomennettuna) näin; ”mustan läpi hohtava kulta kuvastaa pimeyden läpi loistavaa valoa, Edwardin Bellaa kohtaan tunteman rakkauden voimaa kaikkien esteiden läpi.” Voi bleurgh. Keneen uppoaa? Vai joko joku lukija on tilannut omat Twilightinsa Asokselta tai eBaystä?
Tuleeko kenellekään mieleen toista elokuvaa tai kirjasarjaa jonka ympärille olisi luotu oma meikkisarja?

Kommentit (39)

 1. Blushing

  Mun täytyy sanoa, että ihan kiva juttu :) Mä en niin perusta Twilightista, mutta olihan MACillakin mm. Hello Kitty- kokoelma. Onhan kosmetiikka monille harrastus ja mikäs sen kivempaa kuin saada hyvät meikit kivoihin kuoriin :D
  Sitähän minen tiedä, onko nuo laadukkaita vai ei, mutta… Ainahan voi kokeilla. Eipä se niin vakavaa ole ;D

 2. Chaos

  Hahahahha :DDDD Kiitos päivän nauruista! Tietty saattais kelpaa noista meikeistä jotain, jos ei tarttis mitään maksaa! Friikille käy (melkein) mikä vain…

 3. Chaos

  Ainoa mikä tuli mieleen, että oisko noilla tarpeeksi vaalea meikkivoide kalmattarille, niin kuin minä. Jos ei niin saa unohtaa koko meikkinsä :D Pitäähän nyt jokaisen teininkin saada kasvoilleen vampyyrimainen kalpeus…(sen tekorusketuksen sijaan välillä) ;)

 4. Anonymous

  Hääähh?? Hehe, pitäiskö ostaa? Ei. Mieluummin käytän jotain laadukkaampaa:) Niinpä niin, KAIKKEAhan sitä keksitään, huhhuh.
  Sitten kohta tulee Hannah Montana- meikit (Loista niin kuin ihka oikea pop-stara!) että lol. ;D Toisaalta- aika hauska/hyvä idea…

  -Nanna

 5. milipili

  Ha! Vampyyrilegendoja pilaavalle Twilightille haistatan………..

 6. mayay

  Ei hyvääpäivää noi runoilut! :D Toi twilight-hehkutus on menny jo vähän yli.

 7. Anonymous

  Nauran jo muutenkin koko twilightille niin tämä on kyllä jo ehdottomasti liikaa! ei hyvää päivää oikeasti. No ihan miten vain jos joku tykkää!

 8. Anonymous

  Pakko tarttua tähän teini-asiaan. Niinkuin kommenteista ehkä jo on ilmi käynyt, eivät kaikki twilight-fanit ole teinejä. Itsekin olen aikuinen jo ja rakastan saagan kirjoja intohimoisesti! Ehkäpä me vanhemmat saamme siitä irti jotain muuta kuin ne teinit, go figure.. Mutta tämä meikkihomma on kyllä niille 14-vuotiaille..

 9. Anonymous

  Aromaleigh on myös kaupannut sivuillaan jo jonkin aikaa Twilight-naamahohteita että ei tämä meikki-idea ihan uusi ole… ja näkyy tuo vampyyrivillitys olevan nyt in melko monenlaisen tavaran myynnissä, räikein esimerkki ehkä "miestenlelu" Fleshlight ja sen vampyyrimuotoilu. :D

  Että kaikkea sitä kaupataan siirappisten teinivampyyrien siivellä. Mitä tulee kirjoihin/leffoihin itseensä, niin komppaan milipilin esittämää kommenttia 123-prosenttisesti!

 10. Oudi

  haha huomasin lukiessni saksalaista nuortenlehteä, että twilightilla on oma tuoksunsakin jopa.

 11. Anonymous

  Hah :DD

 12. Nena

  Lookfantastic näyttäs nyt myös myyvän ainakin tuota lip venomia hintaan 14.50£ ,ei niin paljon kuitenkaan kiinnostanut että olisin katsonut muuta valikoimaa.
  Twilight kun on itselleni täysin yhdentekevää enkä jaksa innostua moisesta.

 13. Anonymous

  Kuulostaa ja näyttää ihan kivalta! Voisin hyvinkin ostaa joillekin kavereilleni lahjaksi. Pitäisi tutustua enemmän sävyvaihtoehtoihin esim. luomiväreissä, mutta voisin tilata itsellenikin jotain..

 14. Anonymous

  Joo, no kuten joku tuossa edellä jo mainitsikin, niin on minunkin pakko tähän väliin mainita että: Olen itsekin ihan aikuinen ihminen, parikymppinen, ja rakastan valtavasti kirjasarjaa. Samaten siskoni, joka on yli kolmekymppinen, ja äitini, joka on jo 55 vuotias rouva. Kuten sanottu, aikuisia fanejakin on valtavasti, harmi vaan, että "teinit" vain nyt sattuvat vetämään itseensä enemmän huomiota. Tosin en kyllä itse haluaisi näyttää miltään vamppyyriltä, ja ne ketkä haluaa sellaiselta näyttää, ovat mielestäni käsittäneet koko kirjasarjan "pointin" väärin.

 15. Inkivääri

  Jees, kyllä mäkin tiedän että niitä kirjoja fanittaa ihan aikuisetkin. Uskon kuitenkin että tämä meikkisarja on suunnattu lähinnä elokuvaversion teinifaneille…. Ainakin markkinointi viittaa vahvasti siihen. ;)

 16. Anonymous

  Kannattaa muuten ottaa huomioon että on Twilight-, Houkutus-, yms. nimisiä tuotteita muutenkin kuin vain tuon kirjasaagan mainostuksella ;)Onhan sen nimisiä elokuviakin monta kymmentä muuta, mutta toki on vampyyrisarjallemmekkin omia meikkejään…
  Mietin että onhan tuossa ihan nättejä sävyjä(ja saisin kiusattua paria kaveriani, jotka ovat kanssani luokan ainoat Twilight-fanit).

 17. Anonymous

  Voi luoja ! että tollastakin nyt.. Ite oon Twilight fani mut toi menee jo tosi yli!.. ne vaan pilaa koko sarjan tollasilla hömppäyksillä..

 18. nightwish13

  No joo mä haluun noi! noi on varmaan ihan sairaan kalliita :D

 19. Joku

  Ok, tämä on viimeinen visiittini tässä blogissa.
  Sanon että Twilight-saaga on ihan mahtava ja rakastan sitä ihan hirveästi. Ottakaa huomioon että noita meikkejä voi käyttää myös ihan perusarjessa, lukuun ottamatta noita glitterijuttuja. Itse saatan ostaa. Ja minä en enään koskaan erään kuuntele teidän paskapuhetta että ”Twilight on roskaa” ok.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.