Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tutorial: Spring Greens

Springtutorial_valmis
Tutorialin aiheena jälleen vihreä meikki. Huomasin itse asiassa vasta jälkeenpäin, että täällähän on jo yksi vihreä tutorial, jossa on osittain samoja sävyjäkin. Noo, nämä ovat niin ihania vihreitä että ovat toisenkin tuton arvoisia. :)

Joku kommentoi tuolla arvontapostauksessa että välistä joidenkin meikkikuvien kohdalla tuntuu, että ne on jo nähty blogissa aiemminkin. Näinhän se pakostikin on, että mulla on joitain lempisävy-yhdistelmiä, ja kun meikkejä on jo täällä sadoittain niin väkisinkin sitä joskus toistaa itseään.


Springtutorial11

.

Springtutorial_meikit

Grimasin 743 on ihan suurimpia lempparivihreitäni, ja ellei mulla olisi niin pirusti luomivärejä niin se olisi varmasti käytetty jo ihan kuopalle. Todella kaunis väri, hento mutta kuitenkin erottuva ja kunnon vihreä. L’orealin Golden Green -trio on kokonaisuutena aivan mahtava nopeaan arkimeikkiin, mutta eniten siitä tulee käytettyä tuota haaleanvihreää highlighter-sävyä. Ehdoton vihreissä meikeissä. Too Facedin kasarisävyisessä paletissa on mielettömästi pigmenttiä, ja tumma vihreä & sininen käyvät rajauksissa tai todella tummissa meikeissä varjostuksena. MACin Humid on klassinen tumma metsänvihreä, ja Shimmermoss ihastuttava vihreäturkoosi. Vihreiden joukossa on Mad Mineralsin hempeän keltainen Lemon Drop, jota käytettiin tässä meikissä sisänurkan highlighterina.

Springtutorial_siveltimet

Päätin kerrankin laittaa kuvan myös meikkiin käyttämistäni siveltimistä. Kuten huomaatte, tässä meikissä on käytetty melkein pelkkiä halpissiveltimiä. H&M:n mustat, pitkävartiset vaahtomuoviapplikaattorit olivat suosikkejani, kunnes huomasin että nehän murenevat tosi nopeasti. Tämäkään kaveri ei jaksa enää kauaa. Mutta murenemiseen saakka ne ovat loistavia; sopivan pehmeitä mutta napakoita, jämäkkä pää ja pinta joka nappaa paljon luomiväriä. Harmaan littanan siveltimen löysin Kinnusen tukusta, taisin maksaa siitä jotain 4€. Käytän sitä ainoastaan kulmaluulla, johon hommaan se on erinomainen. MACin pikkuista 228:ia käytän usein klassisen 239:n sijaan, sillä se on juuri sopivan kokoinen pienille silmilleni ja saan sillä sävyt juuri haluamiini kohtiin. H&M:n rajaussivellintä olen ylistänyt täällä jo niin monet kerrat että jätetään nyt suitsutukset sikseen. Mutta kyselijöille tiedoksi: niitä ei myydä enää.

Mutta sitten itse meikkiin.


Springtutorial1

Pohjustin luomen voidemaisella luomivärillä, Yves Rocherin Huurteinen Vihreä. Suosittelisin tätä kaikille vihreiden ystäville, mutta tätäkään ei enää myydä. Puikkoluomiväri, mutta ei yhtään rasvainen. Levittyy ohuesti ja pysyy!

Springtutorial2

Pohjustuksen päälle taputtelin H&M:n applikaattorilla Grimasin vaaleanvihreää.

Springtutorial3

Tein ulkonurkkaan viiston varjostuksen MACin Humidilla käyttäen MACin 228-sivellintä.

Springtutorial4

Se on pieni.

Springtutorial5

Seuraavaksi vedin luomivakoon MACin Shimmermossia samaisella minisiveltimellä.

Springtutorial6

Kaikki kolme vihreää ovat sopivan erisävyisiä erottuakseen toisistaan.

Springtutorial7

Sitten levitin L’oreal-trion kalpeaa vihreää kulmaluulle. Kinnusen sivellin on sopivan iso niin, että yksi veto peittää jo koko kulmaluun.

Springtutorial8

Sitten lisäsin sisänurkkaan vaaleankeltaisen korostuksen. Lemon Drop on tosi kiva sävy, sillä se ei ole mikään superkeltainen vaan hyvin kiltti, neutraali keltainen. Ja siinä on upea hohto.

Springtutorial9

Nyt jäljellä on enää rajaukset. Kynää en siis käyttänyt tässä meikissä lainkaan, vaan rajasin silmät Too Facedin tummanvihreällä luomivärillä.

Springtutorial10

Näin. Minusta meikki on usein kauneimmillaan kuvissa ennen ripsiväriä. Ylimpänä postauksessa ollut kuva maskaran kera ei ole minusta ollenkaan niin kiva kuin tämä. :) En osaa oikein selittää miksi.

Springtutorial_faces
Kasvoilla Lily Lolon meikkipohja ja poskilla Too Facedin The Future Lovers -palettiin kuuluvaa poskipunaa (jonka sävyä en oikein osaa määritellä… lämmin persikkainen roosa ehkä…?). Huulilla Pierre Cardinin nimetön huulikiilto numero 4, joka on myös ollut suuri suosikkini viimeiset kolme vuotta ja olen jopa saanut puolet kulumaan! Yhdistän vihreään silmämeikkiin lähes poikkeuksetta persikkaiset posket ja huulet.

Kommentit (32)

  1. HEi

    Moikka, voisitko mitenkään avustaa mua, ja kertoa mulle minkä malliset silmät mulla on :D ja vähän et minkälainen meikki näille sopis: http://i40.tinypic.com/69ls43.jpg

    • Sanni

      Sun simät on kevyesti ulkonurkista alaspäin valuvat. Alaluomen muoto saa aikaan tämän vaikutelman. Jos haluat ”korjata” tuota muotoa, niin teet sen helpoiten tekemällä alaluomelle sisärajauksen (eli rajaamalla limakalvon). Voisit rajata niin, että rajaat 2/3 limakalvosta tummalla sävyllä, ja sisimmän kolmanneksen vaalealla. Näin saat suoristettua alaluomen linjaa. Yläluomelle mä en perusmeikissä ehkä välttämättä laittaisi lainkaan rajausta, vaan tekisin klassisen 2-sävyisen varjostuksen niin että liikkuvalla luomella on vaaleaa ja ulkonurkassa selvästi tummempaa pehmeästi ylöspäin häivytettynä. Kontrasti nostaisi sun silmien alaspäin valuvaa linjaa. Kuvassa ei näy kulmaluun alue, joten enempää en oikein osaa kokonaisuudesta sanoa. Mielenkiintoiset silmät! Olisi kiva päästä meikkaamaan ja kokeilemaan. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.