Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tutorial: sinivihreää ja liilaa glitterillä

Pitkästä aikaa tutorial. Yksinkertainen mutta näyttävä vihreä-violetti väripläjäys.

 

Tarvitset:

 • Sinivihreän voimakaspigmenttisen luomivärin
 • Violetin matan luomivärin
 • Vaaleanvioletin helmiäisluomivärin
 • Vaalean highlighterin
 • Mustan rajauskynän / nestemäisen eyelinerin
 • Vihreän glittereyelinerin

Itse käytin Inglotin, Grimasin, IsaDoran ja Estee Lauderin luomivärejä. Lauderia en laittanut kuvaan mutta se on perusvaalea norsunluun sävy.

1. Pohjusta luomi. Levitä sinivihreää luomiväriä liikkuvalle luomelle ja halutessasi myös alaluomelle.

2. Levitä mattaviolettia luomivakoon. Vihreä ja violetti eivät luonnostaan häivyty toisiinsa kovinkaan hyvin, mutta kun valitussa vihreässä on myös sinistä, muodostuu sävyjen rajakohtaan kaunis liuku vihreästä sinisen kautta liilaan.

3. Levitä mattavioletin yläpuolelle (ja osittain sen päälle, tietenkin) helmiäisviolettia. Levitä helmiäisviolettia myös sisänurkkaan tuomaan valoa.

4. Levitä kulmaluulle vaalea highlighter joka häivyttää violetin reunat, ja tee rajaukset. Muistin tässä vaiheessa lisätä vihreää myös alaluomelle. :)

Minä käytin yläluomella mustaa geelieyelineria ja alasisäluomella kynärajausta. Geelirajauksen päälle vedin kevyesti glittereyelineria. Alaluomen sisänurkkaan lisäsin helmiäisvaaleanpunaista (ei näytä kuvassa vaaleanpunaiselta), mutta yhtä hyvin sinne voi laittaa mitä tahansa hohtavaa vaaleaa.

Like so.

Lisää maskara and you’re good to go!

Kun silmämeikki on voimakkaan värikäs pidän poskipunan ja huulet hillittyinä.

 

Tässä vielä värikartta niiden ystäville.

Kommentit (31)

 1. sokeri

  Tykkään hirveästi näistä sun tutoriaaleistasi – etenkin kun käytät rohkeasti värejä. :)

  Olin pari viikkoa sitten ostamassa uusia luomivärejä ja oli vähän huvittavaa kun myyjä yritti suositella mulle vain takuuvarmoja värejä ja sävyjä esim. ruskean eri sävyjä ja kultaa – kun itse hiplasin violettia ja oranssia… Ilmeisesti näytän niin hissukalta arkitamineissani, että jotenkin täytyy ihan painottaa, että haluaa jotain kirkkaampaa. Etenkin kun kokemuksesta tiedän, että tämänkin meikin värit sopivat minulle…

 2. Sanna

  Hei. Oletko vähään aikaan käyttänyt Inglotin luomivärejä? Mulla on kymmenen luomivärin paletti, jossa on mattasävyjä kuusi kpl, nämä on ostettu noin neljä vuotta sitten. Paletissa on myös neljä Pearl sävyä, jotka on ostettu noin kaksi vuotta sitten. Pearl sävyt haisevat aivan kamalalle. Ihan härskiintyneeltä. Olen säilyttänyt palettia wc:ssä, jossa ei ole suihkua, eli ihan kuiva tila. Koskaan ennen en ole huomannut, että luomivärit pilaantuvat. Olen sentään meikannut jo 30 vuotta ja luomiväriäkin käytän joka päivä. Menin Inglotille paletin kanssa ja kertoivat,että luomiväreillä on 1,5 vuoden säilyvyystakuu. Myyjäkin kauhisteli hajua. Jätin yhden sävyistäni heille ja pyysin ottamaan yhteyttä, mutta mitään ei ole kuulunut. Voisin sinullekin lähettää yhden sävyn, jos kiinnostaa? Sulla kuitenkin on käsittääkseni hieman vanhempiakin luomivärejä :-)

  • Sanni

   Oletko vähään aikaan käyttänyt Inglotin luomivärejä?

   En noita tässä postauksessa näkyviä, mutta toista kolmen vaalean/kultaisen sävyn palettia kyllä. Siellä on yksi shampanjan sävyinen nappi jota etenkin käytän tiheään. Mitään ”hajuhaittaa” en ole huomannut. Nuo trio-paletin sävyt ovat käsittääkseni kaikki Pearl-sävyjä.

   Haluatko tosiaan lähettää minulle yhden Ingloteistasi? :D Siis ihan vain haistelua varten? ^_^ No mikäpäs siinä, laita vain meiliä :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.