Tutorial: sinivihreää ja liilaa glitterillä

Pitkästä aikaa tutorial. Yksinkertainen mutta näyttävä vihreä-violetti väripläjäys.

 

Tarvitset:

 • Sinivihreän voimakaspigmenttisen luomivärin
 • Violetin matan luomivärin
 • Vaaleanvioletin helmiäisluomivärin
 • Vaalean highlighterin
 • Mustan rajauskynän / nestemäisen eyelinerin
 • Vihreän glittereyelinerin

Itse käytin Inglotin, Grimasin, IsaDoran ja Estee Lauderin luomivärejä. Lauderia en laittanut kuvaan mutta se on perusvaalea norsunluun sävy.

1. Pohjusta luomi. Levitä sinivihreää luomiväriä liikkuvalle luomelle ja halutessasi myös alaluomelle.

2. Levitä mattaviolettia luomivakoon. Vihreä ja violetti eivät luonnostaan häivyty toisiinsa kovinkaan hyvin, mutta kun valitussa vihreässä on myös sinistä, muodostuu sävyjen rajakohtaan kaunis liuku vihreästä sinisen kautta liilaan.

3. Levitä mattavioletin yläpuolelle (ja osittain sen päälle, tietenkin) helmiäisviolettia. Levitä helmiäisviolettia myös sisänurkkaan tuomaan valoa.

4. Levitä kulmaluulle vaalea highlighter joka häivyttää violetin reunat, ja tee rajaukset. Muistin tässä vaiheessa lisätä vihreää myös alaluomelle. :)

Minä käytin yläluomella mustaa geelieyelineria ja alasisäluomella kynärajausta. Geelirajauksen päälle vedin kevyesti glittereyelineria. Alaluomen sisänurkkaan lisäsin helmiäisvaaleanpunaista (ei näytä kuvassa vaaleanpunaiselta), mutta yhtä hyvin sinne voi laittaa mitä tahansa hohtavaa vaaleaa.

Like so.

Lisää maskara and you’re good to go!

Kun silmämeikki on voimakkaan värikäs pidän poskipunan ja huulet hillittyinä.

 

Tässä vielä värikartta niiden ystäville.

Kommentit (31)
 1. Kaunis meikki :)

 2. Tosi kivan värinen meikki! Täytyykin kokeilla vaikka heti huomenna. Ja tykkään noista sun värikartoista :) Olitko sunnuntaina miitissä?

  1. Olin miitissä, oli aivan huippukivaa! :)

   Mulla vaan ei ollut kameraa enkä ole saanut keltään vielä kuvia (joissa näkyisi muutakin kuin paikan sisustusta ja ruokia ;)) joten en ole miitistä siksi mitään kirjoitellut.

   1. Voi että mua harmittaa, kun en sitten ”uskaltanut” ilmoittautua sinne..! Olisi varmasti ollut tosi kiva päivä ja teidän goodie bagit näytti aika uskomattomilta :P

    1. (Ei siis että olisin sinne vain ilmaisen kosmetiikan perässä tullut, mutta olin aika yllättynyt kun niitä näin Sensaistilla :) Olis ollut myös kiva tavata muita bloggaajia.. noh, toiv. ensi kerralla!)

    2. Mä en ottanut goodie bagia kun tuota kosmetiikkaa on jo ihan saunan lauteille varastoituna asti… ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *