Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tutorial: siniharmaa iltameikki

Cat Eye -tyylinen meikki on aina varma valinta iltamenoihin. Tässä nopea tutorial tummasta kissansilmämeikistä harmaalla, harmaanruskealla ja tummansinisellä toteutettuna. Olisin mielelläni tehnyt silmiin sopivan kasvomeikinkin mutta mies huusi vieressä kello kädessä että ”Meidän piti lähtee jo 10 minuuttia sitten!!” joten jäi sitten loppumeikki tekemättä. (Olimme lähdössa katsomaan yhtä asuntoa ja myöhästyimme taas mun meikkailujen takia… Arvatkaa oliko mahtava olo ilmestyä näyttöön tummassa silmämeikissä ja kasvot kiiltävinä…)


Käytin meikkiin uutta suosikkiani Santen 06-trioa ja Diorin ihanaa Bleu Denim -viisikkoa.

Tarvitset:
* Hohtavan vaaleanharmaan luomivärin
* Tumman harmaanruskean luomivärin
* Runsaspigmenttisen tummansinisen luomivärin
* Valkoisen / vaalean luomivärin
* Tummanharmaan tai tummansinisen kynän


1. Levitä pohjustetulle luomelle hohtavaa vaaleanharmaata / nougatharmaata ja rajaa yläluomi tummanharmaalla tai tummansinisellä kynällä. Rajaus tulee peittymään sinisen luomivärin alle, mutta se on hyvä tehdä sillä luomiväri tarttuu paremmin kynän jättämälle vahamaiselle pinnalle.

2. Levitä luomen ulkonurkkaan harmaanruskeaa luomiväriä siipimäiseen muotoon kuvan osoittamalla tavalla. Ota varjostuksen suunnaksi kulmakarvojen loppupää.

3. Levitä alaluomelle pienellä siveltimellä tummansinistä luomiväriä niin, että se yhtyy harmaanruskean varjostuksen reunaan.

4. Levitä tummansinistä vielä pienemmällä siveltimellä yläluomelle kynärajauksen päälle. Anna ylä- ja alaluomen sinisten yhdistyä niin että ne mukailevat harmaanruskean varjostuksen reunaa.

5. Lisää kulmaluulle vaalea / kuulaan valkoinen highlighter-sävy. Häivytä tällä sävyllä harmaanruskean yläreunaa.

6. Lisää alaluomen sisänurkkaan joko valkoista tai violettiin taittavaa vaaleansinistä, ja tee sisärajaus joko tummansinisellä tai tummanharmaalla kynällä. (Näköjään mulla oli jo maskaraakin tässä vaiheessa…)


7. Ripsaroi. Valmis.

Yhdistäisin näin tummiin silmiin kylmän nudehuulipunan ja kiillon, ja hyvin kuulasta vaaleanpunaista poskipunaa. Poskipäille sopivat runsaat hohtavat korostukset.

P.S. Irtoripsiopastusta on pyydelty useampaankin otteeseen, mutta koska en ole millään lailla hyvä tekoripsien kanssa, heitän tähän Marlenan selkeän videotutoriaalin tekoripsien kiinnityksestä. Jospa tästä olisi apua ainakin sille kysyjälle jolla on huomenna pikkujoulut. :)

P.S. 2. On muuten mielenkiintoista miten eri tavalla lukijat saattavat nähdä mun meikkejä. Esim. tämä siniharmaa ei ilmeisesti herättänyt kummemmin ihastusta, vaikka se minusta oli aivan upea! ^_^ Kun taas sitten esim. tämä keltavihreä tai tämä keltaoranssi jotka olivat minusta vähän köykäisiä, olivatkin kovasti lukijoiden mieleen. Jännä juttu!

Kommentit (22)

  1. Anonymous

    Ihania meikkejä täältä löytyi, kun aloin etsiä iltameikkiä vanhojen tansseihin :) ja tuo tummansininen/harmaa on juuri oikean värinen! itselleni ei sovi noin suipot luomivärirajat, mutta jos hieman pyöristää niin eiköhän tuon pohjalta saa jotain aikaan, kun olit vielä laittanu niin hyvin selosteet että miten tehdään :) oli myös ilo lukea tätä blogia!

  2. Helen

    Tämä on aivan upea meikki, tosi kaunis! Oot kyllä aivan loistava meikkaaja :>

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.