Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tutorial: savustettu Cat Eye

Tänään vuorossa nopea, savustettu cat-eye kajalilla ja tummalla luomivärillä toteutettuna.

Kasvomeikkivideo löytyy täältä.

Aloita tekemällä pehmeällä kynällä reilu, pitkä rajaus yläluomelle.

Like this.

Valitse sitten joku ”smudger”-väline jolla savustat rajauksen. Se voi olla jämäkkä sivellin tai vaahtomuovipäinen smudger.

Smoke-smoke-smoke.

Ota sitten tummaa luomiväriä, tässä tapauksessa tummanharmaata, ja ohut rajaussivellin.

Vedä luomiväriä savustetun rajauksen päälle.

Nyt näyttää tältä.

Lisää tummaa luomiväriä pehmeästi myös alaluomelle.

Voit vetää alaluomen sävyn aina kyynelkanavan ohi muodostaen vastaavanlaisen kärjen kuin ulkonurkassa. Tämä ei välttämättä sovi kaikkien silmän muodolle.

Lisää sitten halutessasi musta sisärajaus.

Ripsaroi ja valmista!

.

.

P.S. Pahoitteluni kun en eilen ehtinyt vastata kaikkiin Couchsurfing-postauksen kommenteissa esitettyihin kysymyksiin, nettiyhteyksien kanssa on taas ollut haasteensa. Edit. Noniin, nyt naputeltu vähän enemmän vastauksia. :)

Tällä nimenomaisella hetkellä, perjantaina klo 11.27 paikallista aikaa, istun Barcelona Nord -bussiasemalla ja yritän keksiä miten viettäisin päiväni ennenkuin tapaan barcelonalaisen houstini illalla seitsemältä… Kamatkin pitäisi saada tungettua jonnekin. Italia jäi siis aamulla taakse ja nyt kolutaan vähän aikaa Espanjan nurkkia. :)

Kommentit (7)

 1. badis

  Kaunis savulook! Hyvä, että selvisit kutakuinkin ehjin nahoin Sergio-niljakkeen luota, yök ja hyi H******* mikä kuvotus. Joutaisi ämmässuolle biojätekasan alle puristuksiin. Tuollainen tilanne on varmaan tosi ahdistava ja vaikea. Olehan varovainen mutta nauti reissusta! <3

 2. claudia

  Tosi kiva meikki, jälleen kerran yksinkertainen silmämeikki on yllättävän näyttävä!

  Minkä verran suurinpiirtein olet maksanut lentolipuista reissatessasi ymäri Eurooppaa? Ostatko liput vasta kentältä vaei etukäteen netistä tai matkatoimistosta?

 3. strange

  mulla on sellanen ongelma, etten saa tehtyä itelleni siistiä rajausta yläluomelle :( koska mulla kasvaa ripsiä siinäkin mihin sen rajauksen pitäis tulla (ja itse asiassa muutama millin siitä ylempänäkin…) että ne ripset on edessä. en tiiä mitä mun pitäis tehdä, koska haluaisin käyttää nestemäistä rajausta erityisesti

 4. JL

  Todella intensiivinen, mutta nätti meikki! Jäi kiinnostamaan, että millaisille silmille tämä meikkaustyyli ei sitten oikein sovi ja millaisen mallisille sopii parhaiten? :)

 5. Hanna

  En tiiä ootko jo postannu aiheesta, mutta ois kiva jos kertoisit lisää alaluomen rajauksesta niin avutonkin pääsisi kokeilemaan :D

  • Sanni

   Klikkaa sivun oikean reunan tunnisteluettelosta kohtaa ”Silman rajaus”, sielta tulee paljon tietoa erilaisista tavoista rajata silma kun selaat postauksia. :) Anteeksi kun en ehdi laittaa suoraa linkkia, olen houstini koneella ja mulla on aikaa tsekata kommentit vain tosi nopeasti. :)

   • Hanna

    Kiitos paljon! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.