Tutorial: pikkujoulumeikki

Tässä tulee pikkujoulumeikkipostaus numero 1. Aikeissa on tehdä useampikin juhlakauden meikki, mutta nykyisellä ajankäytölläni saa nähdä jääkö se vain haaveeksi. Toivottavasti ehdin. :)

Tässä meikissä on perinteisiä jouluun liitettyjä sävyjä; kultaa, punaista ja vihreää. Ulkonurkan varjostuksessa käytin ruskeaa.


Tarvitset:
* Tummanruskean luomivärin
* Kaksi kultaista luomiväriä; tummemman ja vaalean
* Punertavan luomivärin
* Metsän- tai oliivinvihreän luomivärin
* Tummanruskean rajaustuotteen (kynä, geeli, eyeliner, mikä vaan)
* Ruskean ripsarin (tai mustan, eipä sillä niin väliä)
* Kullansävyisen voidemaisen pohjustustuotteen (jos satut omistamaan)
* Vaalean kajal-kynän
* Kullanbeigen huulipunan
* Lämpimän punertavan poskipunan
* Kullanhohtoisen highlighterin poskipäille
* Varjostussävyn kasvoille

Kuvassa mun meikkiin käyttämät tuotteet. Yritin kerätä kasaan joka ikisen käytetyn tuotteen, mutta siltipä vaan kuvasta puuttuu Lily Lolon pohja, Lumenen huultenrajauskynä ja IsaDoran vaalea kajal. Mahdotonta näköjään muistaa kaikki.Huulilla Laveran huulipuna nro 21 ”Golden Beige” ja läpinäkyvää huulikiiltoa.

Ja sitten tuto-osuuteen!

1. Pohjusta luomi kullanhohtoisella voidemaisella luomivärillä. Mun meikissä Indelible Crème Eye Shadow Nude Frost.

2. Tee yläluomelle ohut tummanruskea rajaus kuvan näyttämällä tavalla. Tällainen rajaus on helpoin tehdä geeli- tai nestemäisellä eyelinerilla. Mä käytin Indelible Gel Eyeliner -sävyä Chocolate Mousse.

3. Levitä luomen sisänurkkaan ja kulmaluulle vaalean kullan sävyistä luomiväriä. Mä käytin sävyä Clarinsin Nude Shimmers -paletista.

4. Levitä luomen ulkonurkkaan eyeliner-rajausta pitkin tummanruskeaa luomiväriä. Mä käytin L’orealin Brown Lamé’ta.

5. Levitä luomivakoon punertavaa luomiväriä. Voi olla kirkkaanpunaista, tiilenpunaista tai mitä vaan meikkipussista löytyy. Mä käytin Diorin Earth Tones -paletin punaista.

6. Levitä luomen keskelle ja luomivaon yläpuolelle tummempaa kultaista. Mä käytin L’orealin Sand Lamé’ta.

Värien asettelu.

7. Levitä alaluomen ulkonurkkaan tummanvihreää luomiväriä. Mä käytin Diorin Earth Tones -vihreää. Pehmennä yläluomen eyeliner-rajausta tummanruskealla mattaluomivärillä. Käytin Rimmelin Lynx-paletin ruskeaa.

8. Levitä alaluomen sisänurkkaan kultaista luomiväriä ja tee sisärajaus vaalealla kajalilla. Mä käytin IsaDoran Inliner Kajal -sävyä Blonde. Lisää ripsiväri ja silmät on valmiit.Mun kasvoilla tuttuun tapaan Lily Lolon mineraalipohja. Posket varjostettu Dr.Hauschkan aurinkopuuterilla ja punattu No7:n Pink Shimmer -punalla (ei ole pinkki kuten kuvasta näkyy). Poskipäille tein kullansävyiset korostukset TBS:n Shimmer Waves -paletin kultaisella raidalla, mutta se ei juuri kuvassa erotu.

Nyt puuttuu enää juhlat…

Kommentit (30)
  1. Oi miten nätti, tätä pitää kokeilla heti huomenna ! :) Tosi selkeet ohjeet. Kiitos.

  2. Ihana meikki! Ja tosiaankin hyvät ohjeet. Ehkäpä minäkin tohdin kokeilla, jos löytyy vain kaikki tarvikkeet. En vaan ymmärrä, miten osaat noin tarkasti levittää väriä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *