Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tutorial: lauantai-illan bilemeikki

Tekaisin teille tutorialin jonka avulla sotkette silmiinne näyttävän mutta yksinkertaisen smoky-meikin illan bileisiin. Inspiraationa toimi Trendi-lehden elokuun numerosta bongattu ”Noiduttu sisar” -meikki, joka on kai alunperin joltain catwalkilta. Ihastuin siihen heti.

Tarvitset:
* Mustaa, mieluiten kimaltavaa luomiväriä
* Sinistä, mieluiten violettiin taittavaa luomiväriä
* Vaalean häivytysvärin
* Mustan kajalin
* Ripsiväriä

1. Pohjusta luomet ja laita halutessasi sisänurkkaan sinertävää voidemaista luomiväriä. Tämä voimistaa sinistä puuteriluomiväriä.

2. Levitä sisänurkkaan pienellä siveltimellä sinistä luomiväriä. Ihanteellisinta olisi jos luomivärissä olisi helmiäistä jotta se tuo sisänurkkaan valoa.

3. Levitä lopulle luomelle mustaa luomiväriä. Mustan värin kaarella päätät kuinka näyttävän meikistä haluat. Itse vedin tässä meikissä mustan sävyn vain luomivakoon saakka.

4. Levitä kynäsiveltimellä mustaa luomiväriä paksusti myös alaluomelle.

5. Nyt pitäisi näyttää tältä.

6. Ota pullea häivytyssivellin ja häivyttele mustan sävyn reunoja. Ota sitten toiseen siveltimeen vaaleaa luomiväriä, mieluiten ei-hohtavaa, ja levitä sitä kulmaluulle ja häivyttele entisestään mustan rajoja.

7. Lisää pienellä siveltimellä sinistä sävyä sisänurkkaan ja häivyttele sinisen ja mustan raja.

8. Nyt silmä näyttää tältä.

9. Lisää musta sisärajaus ala- (sekä halutessasi ylä)luomelle. Sisärajaus tekee meikkiin aina sen viimeistelevän intensiteetin.

10. Harjaa ripsiin runsaasti mustaa maskaraa ja lisää tekoripset jos siltä tuntuu. Ja lähde lumoamaan bileiden prinssit!

Kommentit (13)

 1. Charming Nails

  Oi ihana tutoriaali! Kiva piristys tuo sininen sisänurkassa, käy mustan kanssa tosi hyvin.
  Sulla käy sininen tosi hyvin!

 2. Anonymous

  Jälleen kerran ihana sininen meikki! Alkaa pikkuhiljaa tuntua, että munkin pitäs alkaa noita siveltimiä ostelemaan…

 3. MouMou

  Ihana tuli!:)<3 Kun jaksaisikin joskus väkertää jotakin muuta kuin sen perinteisen bilemeikin.

 4. Panda

  Aivan ihana bilemeikki, menee ehdottomasti kokeiluun :). Tosin saa nähdä mitä hommasta tulee kun en omista kynäsivellintä…

  Mitä mustaa luomiväriä käytit? On nimittäin todella upean värinen juuri tuon sinertävyyden takia! Voisin kokeilla itsekkin samankaltaista väriä, vaikka itselläni sinistä -kokeilunhalusta huolimatta- vierastankin.

  Myös sopivan vaalean kulmaluuluomarin löytäminen on hankalaa, ne joko kiiltävät aivan liikaa tai sitten väri on kirjaimellisesti ihan valkoinen.

 5. Inkivääri

  Panda – käyttämäni musta luomiväri on Urban Decayn Oil Slick. Siinä on hopeista mikroglitteriä. Siniseen se ei siis taita, vaikka kuvissa siltä saattaa näyttää. Muuten, selviät varmasti jollain muullakin pienellä siveltimellä kuin kynäsiveltimellä. :) Olisin voinut tehdä tuon alaluomen samalla siveltimellä jota käytin sisänurkkaankin.

  Oletko käynyt katsomassa markettien vaaleita luomivärejä? Esim. Max Factorilta pitäisi löytyä neutraali, satiininen perusvaalea. Sävyn nimi on muistaakseni Pale Pebble. Juuri "satiini" on mielestäni paras koostumus kulmaluulle, matta näyttää hassun jauhoiselle ja kunnon hohtavat taas ovat usein liikaa, glitteristä puhumattakaan.

 6. More to love!-Mimmi

  Tosi kiva. Kokeiluun menee tämäkin!

 7. Nea/ Fashioned in Finland

  IHANA!

  Minkä merkkinen tuo kynäsiveltimesi on?

 8. Inkivääri

  Nea – MACin 219.

 9. Eve-ning

  Ihanan intensiivinen meikki! Ehdottomasti kokeilen! Tuo sininen piristää sisänurkassa, ja muutenkin rakastan musta-sininen-yhdistelmää <3

 10. milipili

  Paremman olet tehnyt kuin lehdessä. Bileet!!

 11. .Nekku.

  Tosi kaunis. Tuolla tavalla ehkä itsekin uskaltaisin käyttää sinistä väriä. Pakko testata. :)

 12. Anonymous

  Olisi kivaa nähdä violetteja ja ruskeitakin meikkejä tällä tyylillä!

 13. Kiiva

  Testasin tän. Ihan ok lopputulos näin amatöörille, mutta ei toi sininen vaan näytä mulla yhtä kivalta kun sulla… vaikka sullakin taitaa olla siniset silmät?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.