Karkkipäivä
Karkkipäivä

Turkoosia ja siniviolettia

Kuukauden takainen bilemeikki pääsee vihdoin julkaisuun. Jaksan harvoin mätsätä meikkiä vaatteisiin kynsistä puhumattakaan, mutta tän meikin kanssa mulla oli peräti turkoosi mekko ja violetit kynnet. :)

Luomen sisäpuolikkaalla MAC Shimmermoss ja ulkopuolikkaalla tummaa siniviolettia Manly-paletista. Yläluomen rajaus Indelible Carbon (on muuten MACin Smolderin ohella mun eniten käyttämä rajaustuote, jos joltakulta on jäänyt huomaamatta :P). Kulmaluulla Revlon Frosty White. Tässä meikissä käytin toista kertaa elämässäni irtoripsiä, ja alemmasta kuvasta näkeekin miten ne sojottavat vähän sinne tänne. ^_^

Todella simppeli kahden sävyn meikki, mutta olenkin sitä mieltä ettei pimeissä baareissa ole usean sävyn hienoista häivytyksistä juuri iloa. Kukas niitä siellä tanssilattian diskovaloissa tai baaritiskin hämyssä näkisi ihailla? ^_^ Mun peruslookki baariin on yleensä tumma smoky tai muutamalla kirkkaalla värillä tehty kombo mustin rajauksin. Onko teillä jotain suosikkimeikkiä jota sovellatte aina viihteelle lähtiessä?

Kommentit (10)

 1. Beauty Babe

  Ihanan "jäinen" meikki! <3 Jotenkin tosi talvinen ja kaunis, tulee sellainen jääkuningatar-fiilis. :)

 2. Anonymous

  Todella kaunis meikki. Ovatko Indeliblen luomivärit rajauskäytössä yhtä hyviä kuin varsinaiset geelirajaukset? Kysyn, koska en ole hankkinut Indeliblen luomivärejä, geelirajauksia kylläkin.

  -T-

 3. Inkivääri

  BB – olet muuten oikeassa, meikistä tosiaan tulee talvinen fiilis!

  Anonyymi – en ole huomannut käytössä mitään eroa Indeliblen voideluomivärien ja varsinaisten geelirajausten välillä. Esim. Magnetism (Gel Eyeliner) ja Carbon (Cream Eye Shadow) tuntuvat koostumuksiltaan ja sävyltäänkin ihan identtisiltä. Erona se, että Magnetismissa on kultaista mikroshimmeriä ja Carbonissa hopeista.

  Ensin ajattelin että geelirajaukset olisivat koostumukseltaan vähän kovempia kuin voideluomivärit, koska esim. Venomous, Chocolate Mousse ja Peacock ovat hieman kovia. Sittemmin olen huomannut että koostumuksien erot todennäköisimmin liittyvät tuotteen tuoreuteen; esim. uudesta erästä tilattu Oceanic-rajaus on pehmeää kuin vanukas! ^_^

 4. Charming Nails:

  Uuh, upeaa!

 5. kiss and make-up

  Tää on tosi upea meikki! Mulla on myös usein tosi samantyylinen meikki baarissa. Valitsen kyllä värit vaatetuksen mukaan, mutta mulla on myös pari suosikkimekkoa joista jompikumpi lähtee lähes aina baariin. Pinkin mekon kanssa helmiäisvaalea sisäkulma, raju pinkki ja reilusti glitteröity ulkokulma, vahvat vähän ylimenevät eyelinerit ja paljon hohtovoidetta oleellisiin paikkoihin. Valkoisen mekon kanssa sitten käytännössä sama mutta pinkin sijaan mustalla banaanivarjostuksella. Kuulostaa tylsältä, mutta toimii :D Joskus voisi kokeilla jotain uutta. Täytyy ensi kerralla viihteelle lähtiessä blogata toi mun tyypillisin bilemeikki :)

 6. milipili

  Mahtava! Sää osaat noi ripsetkin laittaa hienosti.

 7. Anonymous

  Kerrassaan ihanan värinen meikki! Kyllä käyttäsin ittekki jos vaan ois tollassia värejä saatavilla itellä. Pitäis tässä joku päivä varmaan päivitellä mun pienen pientä luomivärivarastoa :D

 8. Anonymous

  Ihana blogi sinulla, seuraan sitä suurella mielenkiinnolla! osaatko sanoa onko seppälässä myytävät mschic:n rajausgeelit samantyylisiä kuin mad mineralsin? Meinasin tilata madilta mutta hinta on lähes sama postikulujen kanssa (mad 10,90 ja seppälä 11,90). Mukautuuko lily lolo miten hyvin ihon omaan sävyyn jos sävy ei ihan satu, haluaisin kokeilla kovasti, mutta esim mschic:n mineraalipuuteri on ihan liian tumma ja sekin jäi käyttämättä..

 9. Inkivääri

  Anonyymi – Kiva kuulla että tykkäät! :) En valitettavasti osaa sanoa noista Seppälän MSCHIC-meikeistä mitään kun en ole niitä testannut, mutta yhdellä kauneusfoorumilla oli muutama vähän negatiivinen kommentti noista geelirajauksista. Olisivat kuulema vähän "vetisiä" ja joutuu vetämään useamman kerroksen että tulee intensiivinen tulos. Mutta tämä siis vain muutaman ihmisen mielipide.

  Mitä Lily Loloon tulee, mulla on kokemusta vain kahdesta sävystä, Blondie ja In The Buff, ja ne ovat tosiaan täydelliset mun talvi- & kesäiholle. Mukautuvuudesta en osaa sanoa muuta kuin että viime kesänä mulla ei vielä ollut In The Buffia ja käyttelin vaan Blondieta ruskettuneella iholla, ja kyllähän se sävy selvästi oli mun kesäihoa vaaleampi, mutta mukautui kuitenkin yllättävän hyvin. Tilaa ensin vaikka pelkkiä näytteitä, maksavat Lololla £1,25, ja postaritkin on tosi edulliset. Yksi näyte riittää useaan käyttökertaan, ja on tosi kätevä tapa testata sävyjä ennen täysikokoisen purkin tilaamista.

 10. Panda

  Aivan ihana silmämeikki, tuli itsellenikin tuollainen jääkuningatar-fiilis :). Korostaa hyvin silmiesi väriä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.