Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tuplasti draamaa

Natural Coden valikoimaan kuuluu kaksi maskaraa. (Edit. höpönlöpön, eipäs kuulu vaan kuusi..! :D Nyt satikutia bloggaajalle puutteellisesta taustatyöstä. ^_^ Nämä esiteltävät kaksi ovat vain ne uusimmat jäsenet NC-ripsariperheessä.)

Dual Booster Mascara antaa käyttäjänsä valita joko tuuhean tai luonnollisen lopputuloksen, Dual Drama taas lupaa samalla tuuheat ja megapitkät ripset.

Toinen näistä ripsareista oli minusta oikein hyvä, toinen taas pahimpia maskarafloppeja mitä olen kokenut vuosikausiin.

NaturalCode_DualVolume_maskara

Dual Booster -ripsarissa on hyvin perinteiseen muotoon leikattu kuituharja (Lumenen sanoin ”megasuuri”, minusta tämä ei ole vielä megaa nähnytkään :D)) ja kaksoissvarsisysteemi, joka antaa käyttäjän valita tuuheamman ja luonnollisemman lopputuloksen välillä.

Kun harjan vetää ulos kohdasta 2, tulee ulos tosi ohut varsi ja suurin osa harjan maskaramassasta on pyyhkiytynyt pois tuubin sisään jäävän kakkosvarren toimiessa tehokkaana ”kaapijana”. En itse pidä tämän mallisista harjoista koska ne eivät mielestäni erottele hentoja ripsiäni tarpeeksi, mutta Dual Booster -harja yllätti kivalla tuloksellaan. Natural Volume -”asetuksella” ripset piirtyvät esiin kauniisti eivätkä jää yhtään paakkuisiksi.

Kohdasta 1 vetäessä ohut varsi jää paksumman sisään ja harjan mukana tulee paljon enemmän massaa. Hämmästyin miten erilaiselta harjan pää näyttää paksummalla massalla, tuijotin harjaa pitkään ja mietin että voiko tämä olla jollain taikuudella vaihtunut ihan eri harjaksi… :D No, samahan se toki on, ja nyt ripset jäävät todella paksuiksi. Tulos on silti siisti (tosin ei yhtä eroteltu kuin polymeeriharjalla), ja tätä maskaraa olen käyttänyt ihan mielelläni. Oli itse asiassa tosi mielenkiintoista kokea näin konkreettisesti, miten suuri merkitys sillä on kuinka paljon hylsyn kaula annostelee massaa harjaan.

NaturalCode_maskara

Dual Drama Mascara olikin sitten suuri hämmennys. Katsokaa tätä harjaa ja massaa, kuvat puhuvat puolestaan. Ehkäpä kävi niin onnettomasti, että minulle sattui maanantaikappale…? Dual Draman harjan mukana tulee hurja määrä kosteaa massaa ja koostumuksen sisältämät kuidut törröttävät kökköisinä siellä täällä. Massaa tulee kerralla niin paljon ja niin epätasaisesti harjaan asettuneena, että sitä on käytännössä pakko pyyhkiä sormella pois ennenkuin harjaa voi viedä ripsiin.

Lumenen sivuilla kerrotaan, että Dual Draman ”muoviharjassa on tehostepää, joka annostelee massan tehokkaasti ja erottelee samalla ripset kauniisti. Tehostepäällä voi vielä vahvistaa silmän ulkonurkan ripsiä tai viimeistellä alaripset.”

Tehostepää…? Minun kappaleessani harjan päätä ei edes näy koska se jää massahupun peittoon. Tuolla kun yrittäisi alaripset viimeistellä saisi varmasti yhden ison mehevän klimpin…! :)

Dual Draman koostumuksen kerrotaan sisältävän 4 mm pitkiä kuituja, jotka tarttuvat ripsien päihin tehden niistä pidemmät. Minulla tulos on niin epäsiisti risukasa eri suuntiin törröttäviä kuituja että en oikeasti voi uskoa että maskara on suunniteltu toimimaan näin. Kokeilin maskaraa kerta toisensa jälkeen ja pyörittelin epäuskoisena päätäni. Aivan hirveät ripset. Ihan harmittaa että en ottanut teille tuloksesta kuvaa. (Täytyy lisätä sellainen tänne vaikka myöhemmin, oikeasti kokonaan unohdin ripsikuvat tätä juttua varten.)

Millaisia kokemuksia teillä on Natural Coden maskaroista? Olen varma että joku on saanut paremman tuloksen ”Tupladraamalla”, tuskin se muuten olisi enää edes markkinoilla. :)

Kaikki esitellyt Natural Code -tuotteet on saatu Lumenelta.

Kommentit (16)

 1. lindaaa

  Minulla on ollut kaksikin Natural coden ripsiväriä, ne eivät tosin olleet kumpiakaan noista. Mielestäni ne toimivat todella hyvin ja tuli ihan siistiä jälkeä. Ripset myös pysyivät taivutettuina. :)

 2. Darling

  Dual Dramaa en ole kokeillut ja tuskin kokeilenkaan, koska tuo harja on sen tyyppinen, ettei se vaan toimi mun ripsissä. Oon niin monesti todennut sen, kun olen vastaavia harjoja testaillut.

  Dual Booster mascara puolestaan oli positiivinen ylläri. Sain testiin noita pari kappaletta ja molemmat on käytetty ihan loppuun. Saattaapi olla, että käyn jossain vaiheessa ihan itse ostamassakin tuon. Jotenkin koin, että kyseinen mascara oli todella hyvä varsinkin arkikäytössa.

 3. Siiri

  itse käytän välillä dual draamaa ja ei tule minkäänlaisia paakkuja, tosi siistit ripset ! paitsi sama juttu että tuossa harjan päässä on tullanen köntti :/ mut se vaa siitä pois nii hyvin toimii :)

 4. Ansku

  Eikö Natural code ripsiväri sarjaan kuulu vielä kaksi ripsiväria lisää, vai onko ne poistettu valikoimasta? :)

  Lumene Natural code, Ripsiä pidentävä mascara syvän musta
  http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=401920&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=12653&compartmentId=3139913&categoryId=3139924

  Lumene Natural code, Volume maximoiva mascara syvän musta
  http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=401885&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=12653&compartmentId=3139913&categoryId=3143427
  Itsellä on tästä marcarasta vedenkestävä sekä vedenkestämätön. Vedenkestämätön on parempi, vedenkestävä on tönkköistä ja sotkevaa :).

  • Sanni

   Joo, mulle kävi nolo kämmi! ^_^ Olin ihan tyynesti katsonut Lumenen sivulta Natural Code -silmämeikit -kohdasta vain ylimmän rivin maskarat – jotka oli nuo Dualit. :P

 5. Bemu

  OHHOH, tuohan tekee sen mitä lupaa; antaa todella dramaattisen vaikutuksen :D :D
  En ole kokeillut näitä maskaroita joten mielenkiinnolla odotin tätä postausta. Minulla on yleensä käytössä noita Dual Booster Mascaroita ja pidän niistä. On niin helppoa laittaa tuolla pienemmällä harjalla alaripset tai vähemmän ripsaria jos haluaa. Tulee varmasti tuo eka kokeiltua, tuosta toisesta en ole niinkään varma…. *virn*

  • Sanni

   On niin helppoa laittaa tuolla pienemmällä harjalla alaripset tai vähemmän ripsaria

   Tuo harja ei siis muuta kokoaan vaan on sama harja sekä 1- että 2-asetuksella, se mikä vaihtelee on harjan keräämän massan määrä. :)

   • Bemu

    Äh, siis tuota juuri tarkoitin :)) Mulla on kaksi tuollaista ripsaria; toinen on Estee Lauderin ja toinen Clarinsin ja ne toimii hyvin. Ja kokeilen kyllä tätä Lumeneakin, on pikkuisen halvempi…. Ja ilman tätä postausta en olisi edes tiennyt että Lumenella on tuollainen, joten jälleen kerran Sanni, kiitos kun jaksat :)

 6. MRMR

  Oon vuosia käyttänyt Natural Coden Volume Maximizing Mascaraa. Ehkä paras tuuheuttaja koskaan! Melkein kaikki saman hintaluokan tuuheuttavat markettiripsarit on kokeiltu läpi, mutta aina palaan tähän samaan. Tokihan riippuu ripsistäkin, mutta omiini ihan mahtava. Vähän saa vielä levityksen jälkeen erotella, mutta sitten onkin jo oikein hyvä (paitsi ensimmäisillä käyttökerroilla kun massa on niin märkää, vähän kuivahdettuaan parempi). Yksi kerros riittää töihin, ja kahdella saa jo ihan näyttävänkin tuloksen. Pelkään että vielä koittaa se päivä, kun tuon valmistus lopetetaan… :D

  • Sanni

   Hups, olenpas mä nolo…!! Kuuluuhan Natural Coden valikoimaan näköjään vaikka kuinka monta muutakin maskaraa kuin nuo kaksi tässä esiteltyä…. Apua miten huono taustatyö…! ^_^

 7. Iipu

  Olet todella ihana kun jaksat piristää päiviäni näillä postauksilla! Voisitko tehdä postauksen,jossa kerrot erilaisia silmänrajaustyylejä erimuotoisille silmille, ellei sinulla jo sellaista ole? :)

 8. Katerina Alezandra

  Tota en oo kokeillu, mutta kicksissä oleva kuituripseri(punanen outelo) on paras! Sekä san sarjan tuuhentava! Liimattavat ripset on musta helpommat ja nopeemmat, kuin ripsari! Sekä paaaaaljon näyttävämmät

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 9. Elisa

  Mun kokemuksen mukaan Lumenen kaikkiin ripsareihin jää tuo massakökkö tuonne päähän ja se on todella raivostuttavaa! Tuubin suuaukolle myös kerääntyy sellainen kuiva reunus, joka täytyy aika ajoin rapsia siitä pois. Harmi sinänsä, sillä Lumenen ripsareilla tulee muuten ihan nättiä jälkeä (näillä perus, blueberry ym.), mutta tuo massan liiallinen mukaan tulo on raivostuttavaa!

 10. Jenny

  Olen nyt jonkin aikaa käyttänyt tuota Dual Drama Mascaraa, ja käytössä se on vain parantunut, kun massa on hieman kuivunut. Aluksi ainakin minun kappaleessani massa oli todella märkää ja ripsistä oli vaikea saada kauniit. Nyt kun massa on hieman kuivunut, tämä erottelee ja ripsistä tulee kauniit.

 11. Risaria etsimässä

  Kaikki kokeilemani Lumenen ripsarit ovat olleet katastrofaalisia.

  Viime talvena työkaverini hehkutti Lumenen uusia ripsareita maailman parhaiksi ja olihan se sitten pakko kokeilla. Tuloksena surkein lopputulos, mitä olen ikinä saanut ripsiini aikaiseksi. Minulla on omasta takaa hyvin tuuheat, pitkät ja paksut ripset. Lumenella sain aikaiseksi sine tänne sojottavat, klimppiset, ohuen näköiset sotkukasat. Itselleni tuli sama mieleen, että olinko saanut maanantaikappaleen. Harjasosat olivat niin lyhyet, että ripsarimassa peitti sen ja oletan saaneeni kosketettua ripsiini vain harjasosan pohjaa ja massaa. Ei voida puhu ollenkaan massan levittämisestä harjalla. Pikemminkin puikolla. Olin täysin ällistynyt ripsarin surkeudesta ja jouduin heittämään sen ensimmäisen käyttökokeilun jälkeen roskiin. :(

  Tällä hetkellä etsin sopivaa ripsaria. Olen käyttänyt 15 vuoden ajan uskollisesti Lancomen ripsareita, joista koen Hypnocen parhaaksi. Välillä olen kokeillut muita merkkejä, Dior, YSL, HB, Maybelline jne. Mikään ei ole vetänyt vertoja Lancomelle. Valitettavasti vain jotain on tapahtunut Lancomen ripsareiden koostumuksessa. Viimeiset 4 ripsaria (Dolly Eyes, Star Eyes, Hypnoce jne.) ovat kaikki varisseet alaluomille ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Mitä ihmettä?! Ennen tätä on tapahtunut vain, kun ripsari on ollut loppumassa ja kuivumaan päin.

  Muussa kosmetiikassa olen siirtynyt/siirtymässä luonnonkosmetiikkaan. Olisi kiva löytää myös hyvä ripsari tuolta genrestä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.