Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tuplameikki We Care Icon vs. Zuii

Kokeilujonossa on useampia luomivärejä, ja kun en osannut päättää teenkö meikin ensin We Care Iconin Smoky Pink -paletilla vai Zuii Organicin Radiance-paletilla, tein meikin molemmilla. Tällaisia tuplameikkauksiahan harrastin ennen (tai blogin ekoina vuosina) lähes päivittäin niin sai yhdellä meikkauksella kahden postauksen matskut! :)

idTuplameikki_WCI_Zuii

Kasvo- & huulimeikkimeikki seuraavilla tuotteilla:

Flow Kosmetiikka Peach -mineraalipohja

Estee Lauder Double Wear -peiteaine

We Care Icon -poskipuna Perfect Rose (kahden sävyn poskipuna; persikkainen sävy vihreän silmämeikin puolella, pinkki sävy pinkkimustan silmämeikin puolella)

We Care Icon -huulipuna Natural Soft Rose

We Care Icon- ja Zuii -tuotteet olen saanut blogin kautta.

WeCareIconSmokyPink

Sokoksen oman We Care Icon -sarjan Smoky Pink -luomiväritrio on aivan mahtava bileluomiväri. Muistuttaa värimaailmaltaan Natural Coden edesmennyttä Punk -trioa, mutta sävyt ovat erittäin shimmeriset. Pinkki ja harmaanmusta ovat laadukkaita koostumukseltaan, valkoinen vähän kuiva ja rapiseva.

Tuplameikki_WCI_Zuii2

Smoky Pink -meikki: tein ensin alle rajaukset mustalla kynällä ja levitin sitten ripsirajaan, ulkonurkkaan, alaluomelle ja luomivaon uloimpaan kaareen mustanharmaata sävyä. Seuraavaksi levitin pinkkiä loppuluomelle ja korkealle luomivakoon. Lopuksi laitoin paletin valkoista luomen sisänurkkaan ja kulmaluulle. Viimeistelin meikin lisäämällä yläluomelle ja kyynelkanavan viereen Lumenen nestemäistä, valkoista kimallerajausta joka sopii upeasti bilemeikkiin bling-efektiksi.

Toteutin meikin hyvin samaan tapaan kuin Natural Coden Punk-triolla tekemäni iltameikin, johon löytyy tutorial täältä.

ZuiiRadiance

Zuiin kauniissa Radiance-paletissa on vihreän, murretun ruskean ja sinapin sävyjä. Plus yksi ihan puhdas valkoinen.

Zuii_Lumene_rajaukset

Käytin Zuii-meikissä Radiance-paletin lisäksi Zuii-rajauskynää sävyssä Emerald, Pure Luxen mineraaliluomiväriä sävyssä English Ivy ja Lumenen nestemäistä eyelineria sävyssä Khaki Crystal. Lumenen eyelinerit olen saanut blogin kautta.

Tuplameikki_WCI_Zuii3

Radiance-meikki: aloitin rajaamalla luomen Emerald-kynällä, tein kynällä myös alaluomen sisärajauksen. Levitin luomen ulkonurkkaan ja alaluomelle paletin tummanvihreää sävyä. Levitin luomen keskelle ja luomivakoon paletin vaaleanvihreää sävyä. Luomen sisänurkkaan laitoin paletin vaalean sinappista väriä (tosi persoonallinen, kiva sävy :) Neutraali mutta silti perusbeigestä poikkeava). Lisäsin luomivakoon häivähdyksen Pure Luxen hohtavaa English Ivy -sävyä tuomaan eloisuutta muuten suhteellisen mattaiseen meikkiin.

Lisäsin alaluomen ulkonurkkaan vielä hitusen paletin kellertävän ruskeaa sävyä, ja yläluomelle & alaluomen sisempään nurkkaan Lumenen Khaki Crystal -rajausta.

Tuplameikki_WCI_Zuii

Sellaiset meikit. :)

WCI:n Smoky Pink -palettia saa Sokokselta ja se maksaa 10,90€. Zuiin Radiance-palettia saa mm. maahantuojan omasta nettikaupasta ja se maksaa 72€. Paletin sävyt voi ostaa myös yksittäisnappeina, yhden napin hinta on 24,80€. Zuiin tuotteet ovat aika arvokkaita johtuen raaka-aineista; meikit ovat luomua ja niissä on talkin sijaan käytetty kukkien terälehtiä.

Vastailen eilisiin kommentteihin tänään myöhemmin. Ollaan juuri lähdössä siskon synttäribrunssille. :)

Kommentit (20)

 1. Laura

  Ompas kiva yhdistelmä :D Välillä jotenkin tuntuu että on ideat loppu siltä osin mitä luomivärejä yhdistelisi, vaikka todellisuudessa mahdollisuuksia on rajaton määrä :D

 2. MS

  Kauniit silmämeikit! Tuo Smoky Pink korostaa upeasti sun silmien sävyä! Ihana. Olin tänään luonnonkosmetiikan messuilla ja mukaan lähti ensimmäiset Zuii-luomivärit. Vaikuttavat aivan loistotuotteilta, turhaan ei ole hehkutettu. En malta odottaa, että pääsen ”taikomaan” meikkejä kyseisillä napeilla :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Sanni

   Zuiin luomivärit ovat kyllä niin sävyvalikoiman kuin yleisen laadunkin puolesta ihan luonnonkosmetiikan parhaimmistoa! :)

 3. Kati

  Onpa ihana toi We Care Icon trio!!!! Pakko hankkia.

 4. momo

  onko noi zuiin luomivärit sitten muuten hintansa väärtejä esim. pysyvyyden puolesta? mun mielestä olisi vähän hassua maksaa noin älyttömästi huippu(?)raaka-aineista valmistetuista luomiväreistä, jos sinne väliin kuitenkin joutuu levittämään jonkin pohjustuksen, joka vieläpä melko monesti on jokin taatusti ei-luonnonkosmetiikka-silikonihässäkkä. eihän ne siinä tapauksessa edes ole ihokontaktissa..! harmi että ei ole vielä luonnollisempaa versiota UDPP:lle ;) (tai onhan niitä varmaan jos alkaisi vaikka jenkkien putiikeista tilailla, mutta aina olisi arvausta että toimiiko vai ei…)

  mutta upeita meikkejä kerrassaan :) tuossa zuiin värimaailmassa on jotain hyvin huhtikuista!

  • Sanni

   onko noi zuiin luomivärit sitten muuten hintansa väärtejä esim. pysyvyyden puolesta?

   Mulla pysyy kaikki luomivärit käytännössä yhtä hyvin laadukkaiden pohjustusaineiden puolesta, joten en osaa tuohon ottaa kantaa. :) Itse mittaan laatua koostumuksellisilla seikoilla ja levittyvyydellä; onko luomivärin rakenne pehmeää vai kovaa, tuntuuko se kuivalta vai semi-voidemaiselta, irtoaako pigmentti hyvin, levittyykö luomiväri silkkisesti ja tasaisesti, variseeko levittäessä, kuinka nappaa kiinni ihoon, pystyykö kerrostamaan, onko koostumus hienojakoinen vai suuripartikkelinen jne jne. :)

   Koska harvan ihmisen silmäluomi on luonnostaan tasainen ja sileä eikä rasvoitu päivän aikana, hyötyvät lähestulkoon kaikki silmämeikinpohjustajasta. Näin ollen en itse osaa nähdä silmämeikkiä kokonaisuutena ilman primeria, se kuuluu asiaan :) Primerin tarpeellisuus ei useinkaan liity luomivärin laatuun vaan siihen ihon rakenteeseen ja toimintaan liittyvään faktaan, että iho on epätasainen ja rasvoittuva ja silmäluomen iho vielä jatkuvassa rullaavassa liikkeessä silmän räpäytysten takia. On melkein mahdotontä kehittää luomiväri, joka yksinään pysyisi tuollaisella pohjalla. :)

   • momo

    toki ymmärrän noi pointit, ja itsellenikin primer on aivan ehdoton, ei tulisi mieleenikään tehdä silmämeikkiä ilman sitä. mutta kun luonnonkosmetiikassa kyse on nimenomaan siitä, että ei haluta iholle ja sitä kautta elimistöön synteettisiä aineita, niin mielestäni nimenomaan luomivärit ovat juuri primerin ehdottomuuden takia hieman turhaa ostaa luonnonkosmetiikkana. varsinkin jos luomivärin hillitöntä hintaa perustellaan sillä, että niissä on aivan erityisen puhtaat / hoitavat / muuten laadukkaat LUONNOLLISET raaka-aineet, niin eihän koko jutussa ole ideaa, jos niitä ei kuitenkaan voi käyttää suoraan iholle! mittaan itsekin laatua esim. pigmenttisyydessä ja levittyvyydessä, mutta jos jokin firma haluaa nyhtää rahani sillä, että heidän tuotteensa olisi terveydelleni parempi, niin haluan myös tietää, voiko tuotetta käyttää niin, että tuo ”terveyselementti” pääsee oikeuksiinsa. miksi muuten kukaan maksaisi kukkien terälehdistä jos halvemmilla raaka-aineilla saa saman tai paremman tuloksen, ellei sitten siksi, että ajattelee, että se on jotenkin keholle ystävällisempi vaihtoehto?

    • Sanni

     mutta kun luonnonkosmetiikassa kyse on nimenomaan siitä, että ei haluta iholle ja sitä kautta elimistöön synteettisiä aineita, niin mielestäni nimenomaan luomivärit ovat juuri primerin ehdottomuuden takia hieman turhaa ostaa luonnonkosmetiikkana.

     Ymmärrän.

     Luonnonkosmetiikan primerina voi koettaa esimerkiksi peiteaineita, itse olen käyttänyt Laveran peiteainetta siihen tarkoitukseen ja toimii yllättävän hyvin. Myös Lily Lolon Eyelid Primer on täysin luonnollinen tuote.

     miksi muuten kukaan maksaisi kukkien terälehdistä jos halvemmilla raaka-aineilla saa saman tai paremman tuloksen, ellei sitten siksi, että ajattelee, että se on jotenkin keholle ystävällisempi vaihtoehto?

     Mä luulen että monet luonnonkosmetiikan suosijat ostavat luonnonkosmetiikkaa siitä syystä että se on ympäristöystävällistä, ei pelkästään siksi että se on kehoystävällistä. Tunnen lukuisia luonnonkosmetiikan käyttäjiä jotka käyttävät sertifioituja tuotteita niin pitkälle kuin mahdollista, mutta esimerkiksi ripsiväri on synteettinen sillä he eivät vain ole löytäneet toimivaa luonnollisten puolelta. Varmasti jo se, että 90% heidän käyttämästään kosmesta on luontoystävällistä, on hyväksi ympäristölle. Eli moni ei ajattele niin, että koko ”luonnollisuus”-ajatus menee pilalle jos kaikki tuotteet eivät olekaan luonnollisia.

     • momo

      no joo, onhan siinä toki tuokin ympäristö-näkökulma. juuri sen takia itsekin valitsen esim. suihkusaippuat, kodinpuhdistusaineet yms. aina ekoversioina nimenomaan ympäristörasituksen takia. en sitten osanut ajatella, että värikosmetiikka toimisi samalla logiikalla; onhan viljely aina myös itsessään rasite (vrt. esim. biopolttoaineet). mutta toisaalta niin on talkin louhintakin… aika vaikeaa koettaa olla vastuullinen kuluttaja ilman kovin kattavaa tietoa- ja ymmärryspohjaa eri vaihtoehtojen todellisista vaikutuksista ympäristöön! mutta jos jollekulle tulee parempi mieli terälehtiluomiväreistä niin kai se on ihan ok… tuskin tuollaisten pelkkää luonnonkosmetiikkaa valmistavien yritysten ollessa kyseessä se on pelkkää viherpesuakaan, vaan yritykset toimivat myös muuten ehkä hitusen vastuullisemmin kuin vaikkapa jokin iki-ihana l’oreal.

 5. Noora

  Kivan näköiset nuo molemmat meikit, tosin tuo zuii:n värimaailma tuntuu hieman helpommin lähestyttävältä. Käytätkö omassa arkipäivän meikissäsi luonnonkosmetiikkaa vai suositko sitä vain ihonhoidossa?

  • Sanni

   Käytätkö omassa arkipäivän meikissäsi luonnonkosmetiikkaa vai suositko sitä vain ihonhoidossa?

   Suosin luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, värikosmetiikan puolella olen sekakäyttäjä ja käytän mitä meikkejä tahansa :)

 6. Tiia

  Molemmat hienoja meikkejä.

  Tuo ensimmäinen kuva on kyllä aika huvittava. Sua ei melkein edes tunnista siitä:) Kasvosi näyttävät jotenkin toispuoleisilta tai valahtaneilta tmv. kun nuo meikit eivät sovi samaan naamaan. Ymmärsin siis kyllä, ettei niiden tietysti ole tarkoituskaan:) Hyvä osoitus taas siitä, miten paljon meikillä saa kasvoja ja ilmettä muokattua. Jopa ”pelkällä” silmämeikillä.

 7. Jenni

  Hei! Ootko testannu missään vaiheessa Nyx stay matte but not flat meikkivoidetta? Se on ilmeisesti ainakin osaksi mineraalimeikkivoide ja vesipohjainen. Olen uusi lukija ja en ole kerennyt kahlata koko blogia vielä läpi :) Itsellä on aika kuiva iho ja joudun laittamaan kosteusvoiteen, siihen päälle isadoran face primerin ja ostin tuon nyxin meikkivoiteen, mutta nenästä iho jää silti pintakuivan näköiseksi meikkivoiteen levityksen jälkeen :(

  • Sanni

   Ootko testannu missään vaiheessa Nyx stay matte but not flat meikkivoidetta?

   Moi Jenni! En ole testannut tuota, en itse asiassa koskaan osta nestemäisiä meikkivoiteita sillä en ole niistä ikinä tykännyt. Joskus teininä käytin pari pulloa ja siirryin sen jälkeen pysyvästi puuterimaisiin meikkipohjatuotteisiin. Kaikki nestemäiset meikkivoiteet joita olen Karkkipäivässä esitellyt olen testannut työpaikan näytetuotteista tai saanut kokeiltavaksi blogin kautta. Muutamasta olen ihan tykännyt, siis niin että voisin periaatteessa jopa käyttää (kuten Lumenen CC-voide ja Lancômen Teint Miracle), mutta koska mineraalipohja on kuitenkin kaikkein parasta ja tekee niin hyvää iholle, niin en tule siitä pois vaihtamaan. :)

   • Nimetön

    Tiedätkö onko mineraalipohjaa myytävänä todella peittävänä? Poskipäissä on lievää couperosaa ja sitä ei kyllä saa peitettyä mitenkään :(

    • Sanni

     Itse sain töissä peitettyä asiakkailta pahimmatkin couperosat Bare Mineralsilla. Muiden mineraalimerkkien kanssa en ole tehnyt asiakastyötä, mutta aivan varmasti noita tosipeittäviä löytyy vaikka miltä merkeiltä. Esim. Meow Cosmeticsin Flawless-pohjaa on kehuttu peittävänä:

     http://www.meowcosmetics.com/Foundation.htm

     (selaa sivua alaspäin niin löydät eri peittoasteiden kuvaukset)

 8. Hanna

  Hei Sanni ja hauskaa vappua! Tuli tässä mieleen kääntyä puoleesi, olethan sellainen meikkausguru…Kyse on siitä, että haluan ostaa uusia luomivärejä ja siihen liittyy kysymyksenikin..Minkä merkin luomivärit ovat niitä ihan parhaita varsinkin pigmentiltään että levittyvyydeltään(ei saisi varista). Jos vaikka kolme parasta merkkiä laittaisit paremmuusjärjestyksessä?

  • Sanni

   Hei Hanna! Kivaa vappua sinullekin! :)

   1. MAC
   2. Dior
   3. Inglot tai Urban Decay

   Jokaiselta näistäkin merkeistä löytyy kuitenkin myös niitä tosi huonolaatuisia yksilöitä. Sellaiseen merkkiin en ole törmännytkään jolta ei mitään varisevia ja heikkopigmenttisiä yksilöitä löytyisi. Todennäköisyys heikkolaatuiselle luomivärinapille on näillä merkeillä kuitenkin huomattavasti pienempi kuin, no, sanotaan nyt vaikka Make Up Storella, Maybellinella ja The Body Shopilla, näin niinkuin jotkut tunnetut meikkimerkit repäistäkseni. :) Lisäksi sävyvalikoima ja eri koostumusten runsaus on näillä merkeillä aivan loistava. Diorilla sävyvalikoima on tietysti hieman niukempi solo-värien kohdalla kuin noilla muilla.

   • Hanna

    Kiitos tosi paljon vastauksestasi Sanni! Mukavaa viikonloppua sinulle :)

 9. Stella

  Hah, mä en ensin tajunnut ollenkaan mitä tuo tuplameikki tarkoittaa, tuijotin kauan sun kuvaasi ja mietin että näytät hmmmm jotenkin oudolta :). Hetken kun tuijotin, tajusin että silmät oli meikattu ihan erilailla, hyvä minä. Kauniit meikit anyway.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.