Tuplameikki We Care Icon vs. Zuii

Kokeilujonossa on useampia luomivärejä, ja kun en osannut päättää teenkö meikin ensin We Care Iconin Smoky Pink -paletilla vai Zuii Organicin Radiance-paletilla, tein meikin molemmilla. Tällaisia tuplameikkauksiahan harrastin ennen (tai blogin ekoina vuosina) lähes päivittäin niin sai yhdellä meikkauksella kahden postauksen matskut! :)

idTuplameikki_WCI_Zuii

Kasvo- & huulimeikkimeikki seuraavilla tuotteilla:

Flow Kosmetiikka Peach -mineraalipohja

Estee Lauder Double Wear -peiteaine

We Care Icon -poskipuna Perfect Rose (kahden sävyn poskipuna; persikkainen sävy vihreän silmämeikin puolella, pinkki sävy pinkkimustan silmämeikin puolella)

We Care Icon -huulipuna Natural Soft Rose

We Care Icon- ja Zuii -tuotteet olen saanut blogin kautta.

WeCareIconSmokyPink

Sokoksen oman We Care Icon -sarjan Smoky Pink -luomiväritrio on aivan mahtava bileluomiväri. Muistuttaa värimaailmaltaan Natural Coden edesmennyttä Punk -trioa, mutta sävyt ovat erittäin shimmeriset. Pinkki ja harmaanmusta ovat laadukkaita koostumukseltaan, valkoinen vähän kuiva ja rapiseva.

Tuplameikki_WCI_Zuii2

Smoky Pink -meikki: tein ensin alle rajaukset mustalla kynällä ja levitin sitten ripsirajaan, ulkonurkkaan, alaluomelle ja luomivaon uloimpaan kaareen mustanharmaata sävyä. Seuraavaksi levitin pinkkiä loppuluomelle ja korkealle luomivakoon. Lopuksi laitoin paletin valkoista luomen sisänurkkaan ja kulmaluulle. Viimeistelin meikin lisäämällä yläluomelle ja kyynelkanavan viereen Lumenen nestemäistä, valkoista kimallerajausta joka sopii upeasti bilemeikkiin bling-efektiksi.

Toteutin meikin hyvin samaan tapaan kuin Natural Coden Punk-triolla tekemäni iltameikin, johon löytyy tutorial täältä.

ZuiiRadiance

Zuiin kauniissa Radiance-paletissa on vihreän, murretun ruskean ja sinapin sävyjä. Plus yksi ihan puhdas valkoinen.

Zuii_Lumene_rajaukset

Käytin Zuii-meikissä Radiance-paletin lisäksi Zuii-rajauskynää sävyssä Emerald, Pure Luxen mineraaliluomiväriä sävyssä English Ivy ja Lumenen nestemäistä eyelineria sävyssä Khaki Crystal. Lumenen eyelinerit olen saanut blogin kautta.

Tuplameikki_WCI_Zuii3

Radiance-meikki: aloitin rajaamalla luomen Emerald-kynällä, tein kynällä myös alaluomen sisärajauksen. Levitin luomen ulkonurkkaan ja alaluomelle paletin tummanvihreää sävyä. Levitin luomen keskelle ja luomivakoon paletin vaaleanvihreää sävyä. Luomen sisänurkkaan laitoin paletin vaalean sinappista väriä (tosi persoonallinen, kiva sävy :) Neutraali mutta silti perusbeigestä poikkeava). Lisäsin luomivakoon häivähdyksen Pure Luxen hohtavaa English Ivy -sävyä tuomaan eloisuutta muuten suhteellisen mattaiseen meikkiin.

Lisäsin alaluomen ulkonurkkaan vielä hitusen paletin kellertävän ruskeaa sävyä, ja yläluomelle & alaluomen sisempään nurkkaan Lumenen Khaki Crystal -rajausta.

Tuplameikki_WCI_Zuii

Sellaiset meikit. :)

WCI:n Smoky Pink -palettia saa Sokokselta ja se maksaa 10,90€. Zuiin Radiance-palettia saa mm. maahantuojan omasta nettikaupasta ja se maksaa 72€. Paletin sävyt voi ostaa myös yksittäisnappeina, yhden napin hinta on 24,80€. Zuiin tuotteet ovat aika arvokkaita johtuen raaka-aineista; meikit ovat luomua ja niissä on talkin sijaan käytetty kukkien terälehtiä.

Vastailen eilisiin kommentteihin tänään myöhemmin. Ollaan juuri lähdössä siskon synttäribrunssille. :)

Kommentit (20)
  1. Ompas kiva yhdistelmä :D Välillä jotenkin tuntuu että on ideat loppu siltä osin mitä luomivärejä yhdistelisi, vaikka todellisuudessa mahdollisuuksia on rajaton määrä :D

  2. Kauniit silmämeikit! Tuo Smoky Pink korostaa upeasti sun silmien sävyä! Ihana. Olin tänään luonnonkosmetiikan messuilla ja mukaan lähti ensimmäiset Zuii-luomivärit. Vaikuttavat aivan loistotuotteilta, turhaan ei ole hehkutettu. En malta odottaa, että pääsen ”taikomaan” meikkejä kyseisillä napeilla :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    1. Zuiin luomivärit ovat kyllä niin sävyvalikoiman kuin yleisen laadunkin puolesta ihan luonnonkosmetiikan parhaimmistoa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *