Tuoksuterveisiä Kreikasta – Korresin upeat tuoksut

Kaupallinen yhteistyö: Korres

Nyt päästään jälleen mun lempiaiheen äärelle – tuoksut.

(Kun tähän vielä yhdistää Kreikan, saadaan vielä mieluisampi aihe..!)

Kreikkalaisen Korresin hajuvesikokoelma on uudistunut tänä vuonna. Pakkaukset saivat uuden ulkomuodon ja kokoelma täydentyi seitsemällä uudella tuoksulla.

Tuoksuja on yhteensä neljätoista, joista naisille yhdeksän ja miehille viisi. Tuoksuista neljä on täysin uusia, tänä vuonna lanseerattuja; pehmeän makea, sokerinen Morning Mimosa, puuterisen ruusuinen ja valkokukkainen Apothecary Wild Rose, todella veikeä, lämpimän makea sitrustuoksu Cashmere Kumquat sekä herkullisen makea, hedelmäinen gourmand-tuoksu Midnight Dahlia.

Tuoksut sisältävät 82-90% luonnollisia ainesosia.

Sain valita testattavaksi ja esiteltäväksi kolme tuoksua, joita olen käyttänyt nyt heinäkuusta saakka, eli tuoksut ovat ehtineet tulla hyvin tutuiksi :) Yksi oli alusta saakka täysin ilmeinen suosikki.

Halusin kirjoittaa esittelyn joulukuussa, sillä mikä onkaan parempaa aikaa tuoksuille kuin juhlakausi..! Hajuvedet lienevät yhä suosituimpia kosmetiikkalahjoja. *muistelee nostalgisena myyjävuosien joulumyyntiä ihanine tuoksupakkauksineen ja tohkeissaan hajuvesilahjaa etsivine asiakkaineen*

Kävin henkilökohtaisesti valitsemassa testituoksut Helsingin Lasipalatsin liikkeessä ja kyllä oli vaikea valita vain kolme. Päädyin valkkaamaan yhden makean tuoksun, yhden miedomman kukkaisen ja yhden miesten tuoksun.

Korres tarjoaa Karkkipäivän lukijoille -25% alennuksen kaikista tuoksutuotteista koodilla KARKKIPÄIVÄ25. 💜 Tarjous on voimassa 15.12. saakka sekä verkkokaupassa että Helsingin Lasipalatsin myymälässä.

Aloitan miesten tuoksusta.

VETIVER ROOT EDT (50€ / 50 ml) edustaa sitä miesten tuoksutyyppiä, johon olen kaikkein eniten heikkona; lämpimän makeaa, mausteista ja puista. Tyyppiä Gucci The One ja Guilty, Tom Fordin Noir Extreme ja YSL:n La Nuit De L’Homme. Itse asiassa, nyt kun katsoin YSL:n La Nuitin tuoksunuotteja, se muistuttaa paljon Vetiver Rootia, ilmankos pidän tätä puoleensavetävänä…

Vetiver Rootin tuoksunuotit:

Ensituoksu: bergamotti, kardemumma, vihreä tee
Sydäntuoksu: laventeli, seetri, vetiver
Pohjatuoksu: Tonka-papu, ambra

Vetiver Roor on yksinkertaisesti ihana, aistillinen, lämmin ja viettelevä tuoksu. Ainakin mun nenään..! 😍 Ihan ”törkeän hyvän tuoksuinen”, jos tällaista ilmaisua kehtaan hienostuneen tuoksun kohdalla käyttää. Tuoksumyyjänä osaan myös sanoa, että tämä on helppo ja moneen vetoava tuoksu.

(Olen ehkä joskus kertonut, että luonnonkosmetiikan ohella rakastin ihan eniten myydä tuoksuja, ehkä jopa kaikkein eniten..! Hauskana pikkutarinana kerrottakoon, että kun aloitin kosmetiikkamyyjän tuot, Virve Fredman piti mulle mun ensimmäisen tuoksukoulutuksen..! ❤️ Olimme tuohon aikaan työkavereita.)

Annoin tuoksun toiveikkaana testiin Kalastajalle. Nyt seuraa huvittava osuus: hän kokeili sitä kerran, antoi takaisin ja sanoi, ”Tämähän tuoksuu ihan naiselle”.

No ei tosiaan..! (nainen sanoi 😄) En kutsuisi itse tätä edes unisex-tuoksuksi, minusta Vetiver Root on selvästi maskuliininen. (Korres ei muuten määrittele tuoksua millekään sukupuolelle.) Kalastajan maku taitaa olla vähän savuisempien ja pippurisempien tuoksujen suuntaan, Vetiver Root oli hänelle liian makea.

Vaikka tuoksu on maskuliininen, olen itse asiassa käyttänyt tätä, koska pidän miesten tuoksuista. :) Ei nyt mikään päivittäinen tuoksu, mutta sellainen tiettyjen hetkien. Voin kertoa, että Vetiver Root on oikein kestävä ja säilyy iholla pitkään. 👌

Seuraavaksi mun suosikki 💖 Tuoksuttaessani tätä tuoksua Lasipalatsin liikkeessä tiesin heti, että this is the one.

APOTHECARY WILD ROSE EDT (50€ / 50 ml) on lempeä, puuterinen ruusutuoksu. Acorellen R de Rose -tuoksun ohella se on paras ja onnistunein ruusutuoksu, jota olen koskaan käyttänyt.

Minulla on ruusun tuoksuun kaksijakoinen suhde; ruusulajikkeesta, tuotteen koostumuksesta ja tuoksun muista komponenteista riippuen ruusu voi olla ihan kamalan tuoksuinen tai taivaallisen ihana. Itse asiassa ruusu on hyvän tuoksuinen aika harvoin, useimmiten se on minusta tunkkainen. Tämä toki riippuu ihan lajikkeesta, ruusun käsittelytavasta ja varmaan myös tuhannesta muusta vaikuttavasta tekijästä.

Apothecary Wild Rose on aivan uusi, tänä vuonna lanseerattu tuoksu.

Tuoksunuotit:

Ensituoksu: freesia, litsi
Sydäntuoksu: aprikoosi, villiruusu, kielo
Pohjatuoksu: ambra, seetri

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä tuoksua, jos pidät ei-niin-makeista kukkaistuoksuista. Kielo tuo Apothecary Wild Roseen viehättävää vaaleiden kukkien ”morsianmaista” tuoksua, jos joku saa tästä mielleyhtymästä kiinni :)

Todella viehättävä, tyylikäs ja naisellinen tuoksu.

VANILLA FREESIA EDT (50€ / 50 ml) on makeaa osastoa.

Verrokituoksu: YSL Black Opium. Vanilla Freesia on saman henkinen, mutta ei niin jyrkän makea.

Lämpimän makeat jasmiini ja persikka yhdessä vaniljan kanssa tekevät tuoksusta lähes jälkiruokamaisen, ja kyllä laskisin tämän gourmand-tuoksujen joukkoon. :)

Tuoksunuotit:

Ensituoksu: bergamotti, tee, litsi
Sydäntuoksu: jasmiini, persikka, freesia
Pohjatuoksu: vanilja, patsuli, myski

Vanilla Freesia on ihastuttava tuoksu makean romanttisten tuoksujen ystäville! Itselleni tämä on iltatuoksu, siinä missä Apothecary Wild Rose on päivätuoksu. (Hmmm, ei sillä, että tässä olisi juuri koko vuonna käyty missään iltariennoissa…. No, kotonakin on ilta….)

✨ALEKOODI ✨

Korres tarjoaa Karkkipäivän lukijoille -25% alennuksen tuoksuista ja tuoksuperheiden muista tuotteista koodilla KARKKIPÄIVÄ25. Tarjous on voimassa 15.12. saakka sekä verkkokaupassa että Helsingin Lasipalatsin myymälässä. Hajuveden hinta alennuksen kanssa on 37€.

Alennus kattaa tuoksusarjoihin kuuluvat tuoksut, suihkugeelit, vartalovoiteet ja aftershavet. 

Tuoksut

Tuoksusarjojen vartalovoiteet

Tuoksusarjojen suihkugeelit

Tuoksusarjojen after shave -balsamit

P.S. Onko jonkun teistä joululahjatoivelistalla hajuvesiä..? :)

kauneus meikki
Kommentit (10)
 1. Muistatko, ja jos muistat, niin osaatko kuvailla miltä tuo White Tea tuoksui? :)

  1. Korresilla on niin paljon tuoksuja, ja tuoksujen valinnasta niin monta kuukautta, että en muista yhtään…! 🙁 Mutta tiedätkö mitä, palvelualttiina (ja tuoksufriikkinä..!) ihmisenä käyn tänään Sokoksella nuuhkimassa White Tea’ta, olen menossa sinne joka tapauksessa hakemaan pakettia :) Palaan sitten sulle tähän kommentin kera :)

   1. Kiitos ihan mielettömästi! :) Mutta älä käytä tähän ylimääräistä aikaa, vain jos käyt muutenkin Korresin hyllyllä. Tuon tuoksun kuvaus kuulosti hyvältä, mutta kokonaisuutta on aina niin vaikea kuvitella.

    1. Tie Sokoksen postin pisteeseen kulkee Korres-hyllyn ohi, joten ei ylimääräistä vaivaa :)

  2. Muistatko, ja jos muistat, niin osaatko kuvailla miltä tuo White Tea tuoksui? :)

   Noniin, nyt taas koneen äärellä :) White Tea tuoksuteltu!

   Mä koen tuoksut väreinä, ja White Tea tuoksuu keltaiselta. Se on pehmeä, kukkainen ja samalla hyvin kevyesti sitruksinen tuoksu. Tosi miellyttävä tuoksu, lempeä ja pehmeä. Voisin käyttää..!

   Pehmeys ei ole puuterista laatua, vaan sellaista mietoa, pehmeää kukkaisuutta vastakohtana voimakkaan makeille kukkaistuoksuille.

   1. Kiitos ihan mielettömästi! Tämä auttoi paljon ja tuoksu kuulostaa juuri siltä mitä toivoinkin. :) Täytynee silti laittaa tilaukseen ensin vartalovoiteena ja jos edelleen tuntuu sopivalta, niin tilata sen jälkeen suihkeena. Korresin vartalovoiteissa on selkeä tuoksu, joka pysyy iholla pitkään, mutta haihtuu päivän loppuun mennessä.

 2. Onko tarjous koodi voimassa myös Lasipalatsin liikkeessä vai pelkästään nettikaupassa? Toi White Tea on musta aivan ihana tuoksu!

  1. Onko tarjous koodi voimassa myös Lasipalatsin liikkeessä vai pelkästään nettikaupassa?

   Mä varmistan Korresilta..! 🙂 Palaan heti kun saan vastauksen!

  2. Sain vastauksen: koodi on voimassa myös Lasipalatsissa :) Riittää, kun sen ilmoittaa suullisesti kassalla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *