Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tuntureilta Alpeille

On vähän maisemat vaihtuneet viikonlopusta!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkut Sveitsistä! :) Pikkuisen eri näköistä tömpärettä täällä kuin Kevolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulin juuri iltakävelyltä Quai du Mont Blancilta Geneve-järven rannasta. Viimeksi kuljin kyseistä katua heinäkuussa 2011, tämä on toinen vierailuni Genevessä ja kolmas Sveitsissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karkkipäivä tulee  liikkumaan taas vaihteeksi matkablogitunnelmissa seuraavat kaksi viikkoa. Muutama kosmetiikkajuttukin on varastossa mutta luulen, että tekee enemmän mieli kirjoittaa reissusta… :) Kosmetiikkalukijat, teille siis pahoitteluni ja palataan ”asiaan” taas viimeistään elokuussa. Mutta käykää välillä kurkkimassa ne kosmetiikkapostaukset ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geneve on ihastuttava kaupunki, mutta emme viivy täällä kuin yhden yön. Huomenna matka suuntaa Ranskan puolelle Chamonix’hin – jossa ei tosin suinkaan ole tarkoitus hiihtää :D

Lomalomaloma! ^_^

Kommentit (10)

 1. Sanna

  Olet niin nuoren ja tyttömäisen näköinen tuossa kuvassa! Niin ja tietysti kaunis :)

  • Sanni

   Sveitsi tekee näköjään hyvää! :) Kiitos :)

 2. Nimetön

  Sveitsi on ihana paikka! Olen käynyt melkein kaikissa euroopan maissa mutta Saksa on erityisen rakas- olen käynyt siellä 7 kertaa eri kaupungeissa. Siellä tunnelma on vain niin ihana ja osaan myös kieltä. Sveitsissä olen käynyt ranskankielisissä osissa – onko geneve saksan vai ranskankielistä osaa? Ihanaa matkaa! Toivottaasti kerrot vielä lisää matkan jälkeen!

  • Sanni

   Geneve on ranskankielistä aluetta. Itse en osaa ranskaa (enkä ikävä kyllä saksaakaan…), mutta onneksi täällä selviää englannilla. Toisin kuin Ranskassa ja Belgiassa… Olin tosi hämmentynyt kun Brysselissäkin, joka kuitenkin on EU:n pääkaupunki, puhuttiin englantia tosi nyrpeästi tai ei ollenkaan.

   Minä olen käynyt Saksassa vain muutamia kertoja, mutta ihania kaupunkeja sielläkin :) Kyllä Keski-Euroopan arkkitehtuuri ja vanhojen historiallisten kylien ja kaupunkien tunnelma vain on mun mieleen.

 3. Nimetön

  Puhutko ranskaa? Muistan kun en vielä pienenä puhunut ranskaa sujuvasti tunsin oloni hieman epävarmaksi sveitsin ranskankielisissä osissa. Genevehän on ranskankielistä osaa..? Nauti matkasta!

  • Sanni

   En puhu ranskaa (pitäisi kyllä oikeasti opetella edes jokunen fraasi..), mutta onneksi Genevessä pärjää myös ”toisella kotimaisella” eli englannilla. Jostain syystä ranskankieliset alueet tuo aina sen tunteen, että on nolo puhua ja yrittää selvitä englannilla. Jossain Zürichissa ei tunnu yhtään nololta puhua englantia. Jännä. Genevessäkin kuitenkin kaikki (ainakin mun kohtaamat) ihmiset puhuu sujuvaa enkkua, eli ei täällä pitäisi tuntea mitään häpäreitä lontoon käytöstä.

 4. Iida

  Oletko reissussa yksin vai Mr. Karkkipäivän kanssa? :)

  • Sanni

   Misterin kanssa ollaan :)

 5. sanna

  nauttikaa lomasta:)

 6. marssi

  ui kateus! pitäkää hauskaa :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.