Tunteita ja tuoksuja


Mitä tässä tapahtuu?

No, siinä pelataan ”Arvaa tuoksu” -peliä! ^_^ Normaalia illanviettoa mun ja misterin kotitaloudessa. Käydään hajuvedet läpi suihkuttamalla niitä paperinpaloihin ja toinen saa arvata mikä tuoksu on kyseessä. Pelattiin äsken miehen tuoksuilla ja mä arvasin oikein vain kolme. Mun suosikki on Dolce & Gabbanan The One.
Tällaiset hajusteet löytyy tällä hetkellä miehen hyllystä. Mä ihan hätkähdin kun tajusin että äijälläkin on oikeasti noin monta tuoksua. Onko se ihan normaalia miehelle? Onko teidän miehillä / poikaystävillä useita eri tuoksuja?

Mulla taitaa puolestaan naiseksi olla aika vähän hajuvesiä. Laadukkaammalta puolelta löytyy nämä seitsemän:

Rochas Tocade, Prada Eau De Parfum Tendre, Anna Sui Dreams, Givenchy Organza Indécence, Cacharel Gloria, Dior Hypnotic Poison ja Escada Island Kiss.
Tocade on ihan mielettömän vanha ja se pitäisi varmaan heittää pois. Iltatuoksusuosikkini ovat Diorin Hypnotic Poison ja Givenchyn Organza Indécence, jotka ovat sellaisia tuoksuja että aina saa miehiltä kommentteja. Hypnotic Poison on mun mielestä ehkä viettelevimpiä tuoksuja koskaan, ja yksi päivä kuulin työharjoittelussa kuinka myymäläpäällikkökin selitti kuinka kaupassa miehet törmäilee häneen kärryillään ja junassa konduktöörit jää pyörimään penkin viereen kun hänellä on tuota tuoksua.
Anna Suin Dreams puolestaan on ainoa tuoksu jota olen ostanut uuden kappaleen kun edellinen loppui. Ihana vaniljasuklainen herkkutuoksu, mutta kuitenkin sen verran kevyt että käy arkenakin. Toinen arkisuosikki on Cacharelin Gloria.

Mulla on myös muutamia ns. halpistuoksuja, kaikki Yves Rocherin, joista myös tykkään kovasti. Kesällä kerroinkin kuinka Pur Desir de Mimosa oli ainoa tuoksu jonka olin ottanut mukaan kahden ja puolen kuukauden Ahvenanmaan visiitille. Les Plaisirs Nature -sarjan Mango-tuoksu puolestaan on kuin köyhän miehen kopio Escadan Island Kissistä. Monoi de Tahiti on klassinen aurinkorantatuoksu.


Millaisia tuoksuja te käytätte? Mitkä ovat suosikkejanne?

Vielä sellainen juttu, että töissä on tullut mietittyä miesten deodoranttikäyttäytymistä. Suurin osa miehistä tuntuu käyttävän pelkästään kalliita tuoksusarjojen dödöjä kuten Bossia, Calvin Kleinia ja Armania. Mies maksaa ihan mielellään deodorantista 30-37€…!!! Entäs naiset sitten? Kuinka moni teistä ostaa deodoranttinsa hajuvesihyllystä? Mun kokemuksen ja käsityksen mukaan suurin osa naisista käyttää pääsääntöisesti perus-Rexonaa ja Herbinaa ja mitä näitä nyt on. Ei mulle ainakaan tulisi mieleenkään maksaa deodorantista yli 30 euroa! Minusta tämä on jotenkin mielenkiintoinen ero miesten ja naisten välillä. Yritin haastatella omaa ukkoani asiasta ja hän vain totesi että kyllä hänkin on käyttänyt jo 12-vuotiaasta Bossin dödöjä. Huhhuh..!
Kommentit (27)
  1. Empä ole kyllä ikinä tuota ajatellut, mutta niinhän se on. Miehet näyttää niitä kalliita, minä reksonaa…misssä syy? Ihan huippuhavainto!! :))

  2. Kysyin itse tätä asiaa mieheltä ja sain hyvinkin perustellun vastauksen: tuollaisesta dödöstä saa kätevästi kevyen tuoksun päivän ajaksi, ei tartte laittaa erikseen hajuvettä kun riittää se dödön antama kevyt tuoksu. Dödöä on myös kuulemma mahdoton laittaa liikaa (tää kommentti perustuu stick-mallin käyttäjään) toisin kuin suihkutettavaa hajua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *