Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tunteita ja tuoksuja


Mitä tässä tapahtuu?

No, siinä pelataan ”Arvaa tuoksu” -peliä! ^_^ Normaalia illanviettoa mun ja misterin kotitaloudessa. Käydään hajuvedet läpi suihkuttamalla niitä paperinpaloihin ja toinen saa arvata mikä tuoksu on kyseessä. Pelattiin äsken miehen tuoksuilla ja mä arvasin oikein vain kolme. Mun suosikki on Dolce & Gabbanan The One.
Tällaiset hajusteet löytyy tällä hetkellä miehen hyllystä. Mä ihan hätkähdin kun tajusin että äijälläkin on oikeasti noin monta tuoksua. Onko se ihan normaalia miehelle? Onko teidän miehillä / poikaystävillä useita eri tuoksuja?

Mulla taitaa puolestaan naiseksi olla aika vähän hajuvesiä. Laadukkaammalta puolelta löytyy nämä seitsemän:

Rochas Tocade, Prada Eau De Parfum Tendre, Anna Sui Dreams, Givenchy Organza Indécence, Cacharel Gloria, Dior Hypnotic Poison ja Escada Island Kiss.
Tocade on ihan mielettömän vanha ja se pitäisi varmaan heittää pois. Iltatuoksusuosikkini ovat Diorin Hypnotic Poison ja Givenchyn Organza Indécence, jotka ovat sellaisia tuoksuja että aina saa miehiltä kommentteja. Hypnotic Poison on mun mielestä ehkä viettelevimpiä tuoksuja koskaan, ja yksi päivä kuulin työharjoittelussa kuinka myymäläpäällikkökin selitti kuinka kaupassa miehet törmäilee häneen kärryillään ja junassa konduktöörit jää pyörimään penkin viereen kun hänellä on tuota tuoksua.
Anna Suin Dreams puolestaan on ainoa tuoksu jota olen ostanut uuden kappaleen kun edellinen loppui. Ihana vaniljasuklainen herkkutuoksu, mutta kuitenkin sen verran kevyt että käy arkenakin. Toinen arkisuosikki on Cacharelin Gloria.

Mulla on myös muutamia ns. halpistuoksuja, kaikki Yves Rocherin, joista myös tykkään kovasti. Kesällä kerroinkin kuinka Pur Desir de Mimosa oli ainoa tuoksu jonka olin ottanut mukaan kahden ja puolen kuukauden Ahvenanmaan visiitille. Les Plaisirs Nature -sarjan Mango-tuoksu puolestaan on kuin köyhän miehen kopio Escadan Island Kissistä. Monoi de Tahiti on klassinen aurinkorantatuoksu.


Millaisia tuoksuja te käytätte? Mitkä ovat suosikkejanne?

Vielä sellainen juttu, että töissä on tullut mietittyä miesten deodoranttikäyttäytymistä. Suurin osa miehistä tuntuu käyttävän pelkästään kalliita tuoksusarjojen dödöjä kuten Bossia, Calvin Kleinia ja Armania. Mies maksaa ihan mielellään deodorantista 30-37€…!!! Entäs naiset sitten? Kuinka moni teistä ostaa deodoranttinsa hajuvesihyllystä? Mun kokemuksen ja käsityksen mukaan suurin osa naisista käyttää pääsääntöisesti perus-Rexonaa ja Herbinaa ja mitä näitä nyt on. Ei mulle ainakaan tulisi mieleenkään maksaa deodorantista yli 30 euroa! Minusta tämä on jotenkin mielenkiintoinen ero miesten ja naisten välillä. Yritin haastatella omaa ukkoani asiasta ja hän vain totesi että kyllä hänkin on käyttänyt jo 12-vuotiaasta Bossin dödöjä. Huhhuh..!

Kommentit (27)

 1. Inkivääri

  purple – Monoi de Tahiti on alkoholiton, don't worry! ;) Ei tulisi mieleenkään laittaa mitään alkoholipitoista aurinkoon.

  • Nimetön

   Nyt taas näitä tyhmiä kysymyksiä… Eikö mitään alkoholipitoista kannata käyttää auringossa? Siis tommosia peruskasvovesiä esimerkiksi mietin, onko nekin syytä jättää pois?

   • Sanni

    Kasvoveden – ja minkä tahansa muunkin tuotteen – alkoholi haihtuu iholta muutamissa sekunneissa. :) Niinpä ne eivät ehdi jäädä reagoimaan auringon kanssa. Esimerkiksi lähes kaikissa aurinkovoiteissa on alkoholia (vaikuttaa voiteen koostumukseen tehden siitä vähemmän tahmean, tärkeä ominaisuus aurinkovoiteissa jotka UV-filtterin ansiosta ovat jo lähtökohtaisesti paljon ”peruskosteusvoiteita” tahmeampia).

    • Nimetön

     Kiitos vastauksesta Sanni, ja lämminhenkisestä blogista myös :)

 2. Inkivääri

  Lucy – mun Gloria on jotain kuusi vuotta vanha, en usko että sitä enää saa mistään.

  Terhen – tuo sun selitys on aika hyvä. Naisilla on meikkinsä, miehillä arvokkaat dödönsä. :)

 3. jarna

  Miehelläni on CK:n Euphoria sekä tuo sama valkoinen pullo mikä sun miehellä, sitten on D&G;:n One, Vercasen joku vesituoksu, Bossin Baldesaini ja nyt joululahjaksi olen ostanut Armanin Manian.

  Itselläni tällä hetkellä löytyy Escada Collection, Escada Nro2,Escada Contradiction, Armanin Mania, CK:n Euphoria Blossom, Guccin Rush2 ja Envy Me, Dior 1947, joku G&G;, E.Ardenin Green tea ja 5th avenue sekä pari halvempaa tuoksua.

 4. Anonymous

  Ei mun mies ainakaan mitään kalliita dödöjä käytä, joku halpis sillä on. Ja hajuvesiä ei voisi itselleen kuvitellakaan, eikä tykkää jos minäkään käytän.

  Itelläni ei oo kauheesti kalliisiin hajuvesiin oo ollu varaa, mutta nyt voisin jopa harkita ostavani, tämän postauksen luettuani.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.