Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tukholma! Mukaan?

Välimeren lämmöstä ajatukset hetkeksi pohjoiseen: muistuttelen tulevasta lukijamatkasta Tukholmaan, jonne olisimme pyrähtämässä kutakuinkin kuukauden päästä eli 20. toukokuuta. :)

Matkan pituus on lauantai-illasta maanantaiaamuun 20.-22.5.

Vielä on kuun loppuun asti aikaa ilmoittautua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matkalla tarjolla kosmetiikkafriikahtelua ihanien ostoskohteiden, samanhenkisen seuran ja kahden kauneusblogiemännän kanssa.

Matkalla on mukana minun lisäkseni Ostolakossa-blogin Virve, joka vie halukkaat Tukholmassa kierrokselle kiinnostavimpiin kosmetiikkaliikkeisiin. Jos kellään on enää tilaa ostoksille Täby-Centrumin Sephora-pysäkin jälkeen ^_^

Matkan hinta alkaen 83€, tarkemmat tiedot Pohjolan Matkan sivuilta. Risteily tehdään Silja Serenade-laivalla.

Lukijamatka_Tukholma

Illallisesta – yksi mukaan tuleva porukka ilmoitteli jo minulle, että ovat tekemässä varausta lauantai-illalle Serenaden italialaiseen Tavolata-ravintolaan ja kyselivät, onko muita halukkaita liittymässä seuraan.

Buffetin 2. kattaus oli kuulema jo täynnä, ja ensimmäiseen kattaukseen emme ehdi kun meillä on samaan aikaan tervetulotilaisuus. Itse liityn Tavolata-porukkaan ja kaikki muutkin ovat tervetulleita, ravintola on kuulema sen mallinen että sinne saa helposti isommankin porukan lähekkäin.

Laittakaa minulle viestiä sähköpostitse (karkkipaiva (at) hotmail.com) tai tämän postauksen kommenttilaatikkoon jos yhteinen ristorante-illallinen laivalla kiinnostaa, niin lisätään teidät varaukseen. :)

Kreikan saariltakin voi löytää Sephoran…! Tämä pikkuinen Sephora yllätti minut Mykonoksen kujilla.

Kommentit (8)

 1. Kuorotipu

  Lisäyksenä vielä, että sunnuntaina samainen porukka on varannut buffan tokaan kattaukseen (19:15). Pohjolan matka pystyy yhdistelemään varauksia jos ollaan ajoissa liikkeellä :)

 2. Faijahommia

  Olen huomannut, että moni blogaaja järkkää tälläisiä matkoja. Mahtava idea blogaajalle, lukijalle ja yrityksille!
  Pitäisikö minun järkkää joku miesten futismatka Lontooseen :D
  https://faijahommia.fi/

  • Sanni

   Olen huomannut, että moni blogaaja järkkää tälläisiä matkoja.

   Järkkääkö..? Minä kun luulin Karkkipäivän lukijamatkoja ainoaksi laatuaan Suomessa, tai ainakin tosi harvinaiseksi blogiyhteistyön muodoksi… ^_^ Ei ole koskaan osunut muissa blogeissa silmiin. :) No, näkee etten lue tarpeeksi muita blogeja XD

   Miesten futismatka Lontooseen ei varmaan olisi hullumpi idea :)

 3. Katja

  On vaan pakko kommentoida, että ihan mahtava idea ja minä en ole kyllä koskaan tällaisiin törmännyt! Sinäkin niin ihana tyyppi, että varmasti lähtisin matkaan, jos tuo viikonloppu onnistuisi. Ihanaa loman jatkoa Kreikkaan Sanni!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

  • Sanni

   Kiitos Katja :) <3

 4. Anna

  Ihan mieletön idea; voin kuvitella millainen fanitungos on ihanimpien tuntemieni kauneusbloggareiden matkaseuraksi!!

 5. Heidi B

  Tulossa ollaan :)

  • Sanni

   Kivaa :) :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.