Karkkipäivä
Karkkipäivä

Trio-punaa ja hehkua poskeen

Heinäkuisen meikkipaketin sisältöön tutustuminen jatkuu Benecosin uusien puuterituotteiden muodossa.

Tuotteet olen saanut arvioitaviksi Biodelly-nettikaupasta.

Benecos_NaturalTrioBlush_Highlighter

Natural Trio Blush Fall In Love ja Natural Highlighting Powder Stardust. Ensimmäinen saa tuomion  ”nojaahh…”, jälkimmäinen arvion ”jesjes!!”

Kyseessä on BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa eli meikkejä vailla synteettisiä pigmenttejä.

Benecos_NaturalTrioBlushFallInLove

Fall In Love -poskipunassa yhdistyy kolme sävyä, joista yksi on heleä lohi-pinkki, keskimmäinen viileähkö vaaleanroosa ja kolmas beigehtävä vaalea luumu. Keskimmäinen sävy on korostussävy eli tuo iholle vain helmiäistä hohtoa.

Täytyy sanoa, että yhdessä sävyt muodostavat aika hassun kokonaisuuden. Tällaisissa monisävyisissä poskipunatuotteissa on tarkoituksena joko pyöräyttää siveltimeen kaikkia sävyjä, tai sitten valita vain muutamaa sävyä tietystä kohtaa. Benecosin tapauksessa vaihtoehdot ovat lohipinkki-vaaleanroosa tai beigeluumu-vaaleanroosa. Kummassakin jälki on roosan highlighter-sävyn vaikutuksesta enemmänkin korostuspuuterimaista kuin poskipunamaista. Kaikissa sävyissä pigmentti on hyvin hentoa ja sitä irtoaa kehnohkosti. Sivellintä saa todella hinkata poskipunassa jotta siitä saa väriä irti.

Yhdessä kaikki kolme sävyä muodostavat suhteellisen mitäänsanomattoman, miedon sävyhäivähdyksen joka antaa viileän vaikutelman.

BenecosNaturalTrioBlush_kasvoilla

Ennen- ja jälkeen kuvissa ero on vain hienoisesti havaittavissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvassa näkyy hyvin, kuinka keskimmäinen highlighter-sävy tekee ”poskipunasta” melkeinpä vaaleamman kuin muu iho.

Vaaleiden korostussävyjen käyttö osana tällaisia monisävypuuterituotteita on yleistä, mutta useimmiten highlighter-sävyn osuus pidetään pienempänä kuin muiden sävyjen, jottei sen vaaleus pääse dominoimaan. Benecosin Trio Blushissa vaaleaa sävyä on mielestäni liikaa. Lohi-pinkki olisi kaunis ja raikas sävy yksinään, mutta sitä on vaikea saada sipaistua siveltimeen ilman roosan sävyä joka vaalentaa sen väkisin.

Totean, että itse pidän huomattavasti enemmän Benecosin mono-poskipunista. Kaikki kolme sävyä; Mallow Rose, Sassy Salmon ja Toasted Toffee, ovat erinomaisen toimivia sävyjä hyvällä pigmentillä. (Rose ja Toffee esitelty täällä, Sassykin minulla on mutta en ole ennättänyt postaamaan siitä.) Benecosin poskipunilla on hintaa 6,80€.

Benecos_HighlightingPowder

Highlighter Powder eli korostuspuuteri saa sitten ne hurraa-huudot. Hurraat siksi, että niin harvalla meikkisarjalla on vakiovalikoimassaan korostuspuuteri. Hyvähyvä Benecos!

Stardust on aavistuksen roosaan menevä mutta jälki on iholla lopulta hyvin neutraalia, lähinnä vain kuultoa, joten sanoisin että sävy sopii lämpimällekin iholle. Hohde on tarpeeksi erottuvaa tuodakseen selkeän korostuksen, mutta maltillista verrattuna moniin muihin elämän varrella kohtaamiini korostuspuutereihin. Joissain yksilöissä hohde on todella voimakkaan helmiäistä, Stardustissa enemmänkin satiinista. Sopii erinomaisesti myös silmämeikin yleishäivytykseen (eli kun kaipaat jotain neutraalin vaaleaa sävyä jolla häivyttää varjostuksen rajat.)

LilyLoloIvoryTower_vs_BenecosHighlighter

Vertaus Lily Lolon Ivory Tower -luomiväriin – jolla sitten saa halutessaan sellaista voimakkaampaa korostusta.

Benecosin korostuspuuteri maksaa 8,50€.

24.8. saakka saatte vielä 15 % pois Biodellyn hinnoista koodilla KAR14.

*

…ja ihan muusta aiheesta….

Tänään kävin sen ostamassa.

Kyllä mä haluan tämän testata formaldehydistä ja sen aiheuttamasta ärsytysriskistä huolimatta. Jos saan ikäviä oireita, lopetan tuotteen käytön. Ei kai siinä sen kummempaa.

TrindNailRepairNatural

Saas nähdä tekeekö Trind mun kynsille saman kuin Saralle. :)

Otin äsken verrokkikuvat. Tänään, 19. elokuuta 2014, kynteni ovat tässä kunnossa.

Kynnet_oikeakasi_elokuu14

Oikea käsi.

Kynnet_vasenkasi_elokuu14

Vasen käsi.

Kynsinauhatkin ihan kauheassa kunnossa… Sen siitä saa kun laiskistuu öljyämisen kanssa. :( Säännöllinen, mieluiten jokapäiväinen öljyäminen todella tuo huomattavan hyödyn. Ja silti olen vain lakannut tekemästä sitä. Huokaus.

TrindNailRepairNatural2

Katsotaan mihin Trind pystyy. Jos minulla ei Kreikasta tultua ole vahvat, lohkeilemattomat kynnet, niin marssin geelaukseen.

…ja tuon kirjoitettuani muistin heti, että Välimeren ilmastossahan kynnet aina paranevat muutenkin... Hmmmh… No, aloitan nyt kuurin kuitenkin samantien ja jatkan sitten Kreikasta palattua. Voi kunpa pääsisin taas tulevaisuudessa esittelemään säännöllisesti lakkakuvia, niinkuin ennen….

Kommentit (37)

 1. Jessii

  Onko vielä antaa vinkkejä, miten ja mihin kohtiin korostuspuuteria kannattaa käyttää.

  • Sanni

   Klassisimmat paikat korostuspuuterille ovat poskiluun korkein kohta ja kulmaluu, poskipään korostusta demonstroidaan tässä postauksessa:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/10/23/yksinkertainen-kasvojen-varjostus/

   Kulmaluulle useimmat sipaisevat tietenkin vaaleaa luomiväriä korostuspuuterin sijaan. Korostuksen ideana on siis yksinkertaisesti tuoda valonheijastusta iholle, ja tämän heijastuksen voi tehdä millä tahansa soveliaalla vaaleahkolla, hohtavalla tuotteella; vaaleat helmiäistä ja/tai micaa sisältävät luomivärit sopivat myös hyvin. Varsinaiset korostuspuuterit ovat luomivärejä kätevämpiä niille, jotka käyttävät korostuksia runsaasti ja jokapäiväisessä meikkauksessa, kestävät tietysti pidempään kuin pieni luomivärinappi. :) Mutta yleisesti, koska niin harvalla merkillä näitä korostuspuutereita on, suosittelen highlighterin kyselijöille aina valeaa luomiväriä kuten L’Orealin Golden Beigeä, MACin Shroomia tai Make Up Storen Muffinia.

   Kulmaluun ja poskipään lisäksi valonheijastusta voi halutun lopputuloksen mukaan lisätä myös kevyesti leuan kärkeen, nenän varteen, otsaan ja jopa amorin kaarelle (tällöin saat erityisen ”kasteisen” näköisen ihon). Arkimeikissä näin laaja korostus ei ole ihan omaan makuuni, mutta makuja on toki monia. :) Minusta kulmaluu + poskipää on riittävä kohde valaisemaan ja heleyttämään kasvot. :)

 2. Veppe

  Vähän ikävä sanoa, mutta minusta karsinogeenien kanssa ei ole oikein kannattavaa se asenne, että kokeilee ja lopettaa sitten jos tuntuu liian ärsyttävältä. Ne tuntemukset tai niiden puute kun ei sitä karsinogeenisyyttä muuta. :/ Tietenkin kaikilla on niin vapaus silti tehdä, en yritä ahdistella… Mutta kynsien kuntohan on kuitenkin lopulta kiinni ravinnosta ja terveydestä, ja pitäisin järkevimpänä panostaa asiaan sisäisesti. Näennäisesti kattavakin ruokavalio voi olla puutteellinen esimerkiksi siksi, että jotkut ravintoaineet eivät pääse ruokayhdistelmien takia imeytymään, tai rajoitetussa ruokavaliossa on aineita ainoastaan heikommissa muodoissa (esim. rauta kasvikunnan tuotteissa ja kalassa).

  • Sanni

   Veppe, mä tiesin jo odottaa tätä kommenttia :)

   Arvostan mielipiteitäsi niinkuin aina, ja nehän ovat erinomaisesti perusteltuja ja loogisia. Myrkyttömään elämään ja erilaisten kemikaaliärsykkeiden välttämiseen kannustaminen voi olla vain fiksua.

   Ehkä oman suhtautumiseni voi summata niin, että elän varmaankin harkitusti vähän ”vaarallista” elämää. :) Otan aurinkoa enemmän kuin on terveellistä, käytän alkoholia (vaikkakin kohtuudella, mutta karsinogeenihän se etanoli on oli määrä mikä hyvänsä) ja paistan ruokaa välillä ihan karrelle :D Totta kai terveysriskien välttäminen on aina järkevää, mutta niin on myös elämästä nauttiminen, ja koska asiat kuten aurinkotuolissa loikoilu, lasillinen hyvää viiniä ja jopa ne ehjät kynnet (niin triviaalilta asialta kuin sekin tuntuu) tekevät elämästä hitusen nautinnollisempaa, olen hyväksynyt näihin liittyvät riskitekijät. Veikkaan, että todennäköisesti saan enemmän karsinogeenejä alkoholin muodossa kuin formaldehydiä sisältävästä kynnenvahvistajasta.

   Mutta ehdottomasti suosittelen toki harkintaa tällaisten tuotteiden kanssa, ja itse toin töissä aina esiin formaldehydin sisältämän riskin, kun valitsimme asiakkaalle kynnenvahvistajaa.

   • Veppe

    Juu, enhän toki itsekään vältä elämässä kaikkea vaarallista tai haitallista ja elä nautintoa karttaen… Balanssinsa kullakin. :) Tällaisessa asiassa vain itse pidän jo haittaa vähän järjettömänä, kun olemassa olisi turvallisempia, paremmin vaivan syntyyn vaikuttavia ja vähintään yhtä vaivattomia vaihtoehtoja. Lakkahan ei millään tapaa korjaa ongelman syytä tai ehkäise sitä. Mutta tämän toki tiedätkin, eikä siinä mitään, jokainen tekee niin kuin tahtoo.

 3. sigggg

  Miten/missä vaiheessa yleensä öljysit kynsinauhoja? Illalla nukkumaan mennessä ja jotkut hanskat käteen? Ja millä öljyllä, ihan tavallisella ruokaöljyllä vaiko? :D

  • Sanni

   Nimenomaan illalla nukkumaanmennessä. :) En tarvitse hanskoja sillä hieron öljyn ihoon niin etteivät sormenpäät jää varsinaisesti öljystä tahmeiksi.

   Millä öljyllä? Kosmetiikkamarkkinat ovat täynnä kynsiöljyjä, oma suosikkini on hinta-laatusuhteensa puolesta ollut Dependin Myrttiöljy, esitelty mm. tässä postauksessa:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/10/23/yksinkertainen-kasvojen-varjostus/

   Ruokaöljykin varmasti toimii paremmin kuin ei-öljyä-ollenkaan, mutta kynsien hoitoon kannattaa valita ohuempi, helpommin imeytyvä öljylaatu. Kynsiöljyjen nimellä myytäviin tuotteisiin on valittu juuri tällaisia ohuempia öljyjä. Mavalan kynsiöljy on myös aivan ihanan tuntuista, samoin OPIn, mutta ne ovat hieman arvokkaampia. Essien aprikoosiöljypohjainen kynsiöljy on myös suosittu.

   Laukussa minulla kulkee mukana aina kynä-muotoinen kynsiöljy, jolla kynsinauhat saa fiksattua siistin näköisiksi. Kynä-mallisia kynsiöljyjä on niinikään monilla merkeillä, kuten Trindillä, Mavalalla ja Benecosilla.

   Öljyä kannattaa aina laittaa myös kynnen ”sisäpuolelle”, eli sinne nurjalle puolelle, miksi sitä nyt haluaa kutsua :)

   Sain öljyvinkin aikoinaan kynsimuotoilijaltani (niihin aikoihin kun minulla oli geelikynnet), ja ero oli todellakin huomattava kun aloin öljyä käyttää.

   • Veppe

    Essien Apricot Cuticle Oilissa ei muuten ole aprikoosiöljyä lainkaan, ei pohjana eikä edes pienenä lisänä! Oranssiksi se on kuitenkin värjätty, kaipa siksi että olisi edes jokin linkki aprikoosiin… Mä olen käyttänyt ihan puhdasta aprikoosinkiviöljyä, se kyllä toimii kynsille hyvin. Tuosta Essien tuotteesta en sitten tiedä…

    • Sanni

     Essien Apricot Cuticle Oilissa ei muuten ole aprikoosiöljyä lainkaan, ei pohjana eikä edes pienenä lisänä!

     Ohoh..! Hyvänen aika, eipäs muuten olekaan..! Mulla on itsellänikin tuota kotona kosmetiikkabloggaajien miitin goodie bagissa tulleena, enkä ollut koskaan aiemmin katsonut sen inciä. Mikä järki tuotteen nimeämisessä on…? *puistelee päätään*

     • Nimetön

      Mistä tuota aprikoosikiviöljyä voi ostaa :)

      • Veppe

       Mä olen ostanut omani Life-luontaistuotekaupasta, merkki on Aqua Oleum (Julia Lawless). Muillakin merkeillä varmasti on. Valikoimat vaihtelevat liikkeittäin aika paljon, kannattaa kurkata ekokaupat, luontaistuotekaupat ja isoimpien tavaratalojen luontaisosastot. Tietty myös tilaamalla saa, esim. iHerbistä jne.

 4. ansukuli

  Hei! Pakko kommentoida miten arvostan bloggaria, joka kirjoittaa rehellisesti tuotteista. Jos joku ei nappaa, ei nappaa. Kukaanhan ei ikinä ”sano mitä yhteistyökumppanit pyytää, vaan kertoo rehellisesti mitä mieltä on”. Paskat! Ärsyttää lukea sellaisia postauksia, että ”tämä huulipuna ei pysy kauaa huulilla, mut se onkin oikeesti hyvä, kun en haluakaan sen pysyvän!” tai ”meijän pikku Petteri ei syö valmisruokia, mut tää ninnunannu on poikkeus kun se on niin hyvää!”. Tai siis, toivottavasti tajuat pointin. Olet mielestäni rehellisin ja aidoin bloggari, jonka tiedän! Siksi sinun suosittelemia tuotteita ostan, kun tulee fiilis, että ne on sun oikeita mielipiteitä, eikä meikkifirmojen! (toki nääkin on subjektiivisia asioita, jollekkin käy eri tuotteet jne, mut kuitenkin!)

  • Sanni

   Kiitos anskuli :) En itse lue niin paljon muita blogeja että minulle olisi muodostunut hyvä käsitys tuosta, millä tavoin muut bloggaajat nykyään kertovat blogin kautta saaduista tuotteista. Sen muistan, että blogien kaupallistumisen alkuaikoina blogeissa näki melkeinpä vain hehkutuspostauksia ilmaiseksi saaduista tuotteista, koska kirjoittajat halusivat pitää tuotteen lähettäneen tahon tyytyväisenä ja näin ollen varmistaa tuotteiden saamisen jatkossakin. Minusta tällainen ei koskaan palvele oikein kenenkään intressejä, sillä pitkässä juoksussa tuollainen arvostelutyyli vie arvosteluilta uskottavuuden, eivätkä hehkutuspostaukset lopulta tuokaan sellaista ryntäystä kauppoihin kuin markkinointitahot toivovat. Toki moni bloggaaja perustelee yksipuolisen myönteisiä tuotearvostelujaan sillä, ettei ylipäänsä halua tuoda näkyvyyttä huonoiksi kokemilleen tuotteille, mikä on tietysti ihan looginen perustelu sekin. Itse kuitenkin koen, että myös negatiiviset kokemukset palvelevat lukijoita. On mielestäni hyödyllistä, että tuotearvioita googlaillessa saa mahdollisimman kattavan kuvan tuotteesta ja kuulee myönteisten kokemusten lisäksi myös jos tuote ei ole toiminut jollakulla. Voi sitten suhteuttaa eri arvioiden sisällön ja tehdä ostopäätöksen sillä perusteella, onko tuotteesta kirjoitettu enemmän myönteistä vai kielteistä. Jos kaikki bloggaajat julkaisisivat aina vain myönteisiä arvioita, olisi niiden tarjoama informaatioarvo minusta aika köyhä. Koska eihän tosielämässä ole pelkästään tuotteita, jotka aina vain toimivat kaikilla. :)

   • Tiina

    Justiin näin..Sinuun voi luottaa..jonkin verran lueskelen muitakin ja kyllä kriittisyys on muualla vähissä!

    Kiitos vielä, että ilostutat meitä :-)

   • M

    Mun on pakko tässä kiittää sua tästä samasta asiasta…! :) Itse kun blogeja aika paljon luen niin suorastaan inhottaa kun jotkut tekee juuri tuota ansukulin mainitsemaa epämääräistä hehkutusta, vaikka testattava tuote olisikin kuin suoraan kuusesta tullut. Siinä menee koko blogin hyvä maku, ja yleensä olenkin paljon kriittisempi muita kuin sun blogeja lukiessa, kun niistä ei samalla tavalla välity tämä rehellisyys. Kiitos siitä!

    • Juille

     Benecosin korostuspuuteri on mun ehdoton suosikki, siihen tulee nykyään tartuttua paljon useamman kuin MACin MSF-puutereihin! :)

     Pakko kommentoida yksi näkökulma tuohon, että monet bloggaajat postaavat vain hyviksi kokemistaan tuotteista. (Siis ei siihen, että huonompaa tuotetta hehkutettaisiin, sellainen on hyvin ei-ok.) Pienimuotoisia ei-ammattimaisia blogeja pitäville yleensä se oma blogi on rakas harrastus, johon tulee kirjoiteltua juttuja paitsi lukijoita, niin ihan rehellisesti myös omaa itseään varten. Se on yhdenlainen päiväkirja. :) Itsekin saan kaiken työ- ja perhe-elämän pyörityksen keskellä ehkä juuri sen kaksi tai kolme kertaa viikossa sellaista rauhallista omaa aikaa, jolloin ehdin koneelle istahtaa ja blogiin kirjoittaa. Pakko myöntää, että ihan rehellisesti sanottuna en halua kirjoittaa negatiivisia asioita, vaan nimenomaan jakaa sellaisia juttuja joista itse olen innostunut, ja tuotteita joihin olen ihastunut. Jatkuvasti kierrossa oleva kosmetiikkamäärä on sellaista luokkaa, että materiaalin loppumisen takia ei tule tilannetta, jossa huonoista tuotteista tarvitsisi kirjoittaa, joten todella harvoin näen sitä mielekkääksi, en lukijoiden enkä omalta kannaltani. Haluan pitää blogini sellaisena ihanien ja mukavien asioiden alueena. Muutenkin kosmetiikankäyttö ylipäänsä on mulle yksinomaan positiivinen asia, esimerkiksi tuotteet jotka eivät itselleni sovi laitan kiertoon aikalailla välittömästi. Niistä ’huonoista’ tuotteista ei siis oikeastaan edes kerry sellaista käyttökokemusta, jonka perusteella blogijuttua lähtisin vielä kirjoittamaan. :) Tässä siis vain yksi näkökulma siihen, miksi ehkä kaikissa kauneusblogeissa ei tuotteita hirveästi haukuta. Tietenkin voin siis kommentoida vain omasta puolestani. :)

     • Sanni

      Tuo sinun perustelusi oli mitä ymmärrettävin, Juille :)

      Tuotearvioita kirjoitetaan blogeihin varmasti hyvin monella eri ”tarkoitusperällä”, jollekin kauneudesta kirjoittavalle jonkun kosmetiikkatuotteen esittely voi nimenomaan olla vain sen Ihanan Esiinnostamista, koska blogiin halutaan sellainen tunnelma. Siis että kerrotaan kauniista, innostavista asioista jotka luovat lukijoille hyvää mieltä. Tällöin esiteltäviksi valiintuvat luonnostaankin vain ne Ihanat. Toinen tarkoitusperä voi olla informaation jako, kuten esimerkiksi Ostolakko-Virvellä ihan parhaimpiin kuuluvana esimerkkinä. Eli esitellään tuotteita pääsääntöisesti jotta lukijat saavat niistä tietoa, oli bloggaaja itse niin superinnoissaan tuotteesta eli ei. Minun ”motiivini” tuotteiden esittelyyn on useissa tapauksissa myöskin informaation jako, mutta välillä blogiin päätyviin tuote-esittelyihin vaikuttaa myös silkka kuriositeetti- tai ihmettelyarvo. Oikeastaan harva tuote-esittelyni pohjautuu pelkästään ihastukseen tai sellaiseen niinkuin sinulla, Juille. Koska loppupeleissä suhteellisen harva tuote aikaansaa minussa niitä suurensuuria ”Tää on niin ihana että PAKKO jakaa..!” -tunteita. Siksi Karkkipäivässä ei alunperin juuri tuotearvosteluja ollutkaan. :) Minua innostivat vain meikit ^_^

 5. piu

  Onko tässä kyseessä lakka, josta jää pintakerros kynsille? Vai onko tämä hoitoaine kynsille, josta ei jää mitään kalvoa? Itse en voi käyttää kynsilakkoja, tai ylipäätään mitään mikä jättää jonkinlaisen pinnoitteen kynnen päälle, koska työskentelen alalla jossa se on kiellettyä. Käsien jatkuva pesu ja käsidesin käyttö irrottaa käsistä nahat sekä kynnet :(

  • Sanni

   Jää kerros kynsille, tämä on siis ihan lakkamainen hoitotuote.

 6. RipRap

  Jännä juttu tuon Benecosin trion kanssa, koska mun versiosta irtosi niin paljon väriä että sain ekalla kerralla hirveät poskipunaöverit ja jouduin häivyttelemään väriä.

  • Sanni

   Ohoh..! No, tässä taas huomaa kuinka yksi yhdellä näin, ja toisella ihan päinvastoin… ^_^ Mä en saa tuosta triosta edes sormella hinkuttamalla kunnolla väriä irti. Pinkistä sävystä lähtee jonkun verran, mutta missään nimessä en sitä runsaspigmenttiseksi kutsuisi.

 7. Charming Nails

  Mielenkiintoista kuulla toimiiko Nail Repair sinulla. Toivottavasti :) älä vaan levitä sitten kynsinauhoille vaan jätä parin millin rako. Polttaa repeilleissä kynsinauhoissa!

  Minäkin ostin eilen uuden Nail Repairin. Olisin ostanut myös Nail balsamin ( vihreän ) mutta Prismassa osa Trindeistä oli alennuksessa ja jonkun Keratin tuotteen päälle oli liimattu Balsam tarralappu. Menin sitten vähän sekaisin kun minusta Keratin ei ollut se kaikkien kehuma Balsam. En tiedä uudistuvatko Trindit, ehkä siksi alessa ihme lapuissa, saisivat kyllä uusia tuon pullon koska korkki on liian iso pitää kädessä.

  • Sanni

   Joo, tuo korkki on minusta tosi huono. Eikä Trind-pullot mahdu sen takia pystyyn Helmeriinkään…! ;)

   Täytyy sanoa, että heti kyllä tuntee kynsissä tämän Nail Repairin kovettavuuden, tuntuu ihan erilaiselta kuin vaikkapa Keratin Protector joka mielestäni jättää ihan ”pliisun” pinnoitteen. Nail Repairissa on enemmän OPIn Original Nail Envyn tuntua, Original Envyhän jättää kanssa jo yhdellä kerroksella sellaisen vahvahkon, paksun pinnan.

  • Tiia

   Hei mä näin kanssa täällä meillä päinkin prismassa kaikki trindin hoitotuotteet yhdessä laarissa -50% tarralla varustettuina eilen tai toissapäivänä.

   Ehkä poistuvat S-ketjun valikoimista?

   En tosin käynyt sen enempää pönkimässä, kun en ajatellut tarvitsevani, joten en tiedä olivatko kaikki niitä keratin repair (tmv) vai ihan kaikenlaisia…

   (Olipa taas sangen hyödyllinen vinkki: ”jotain oli jossain”)

   • Charming Nails

    Toivon etteivät poistu S-ketjun valikoimasta koska en nähnyt Trindiä Citymarketissakaan niin mistä sitä sitten saisi enää :O

 8. Jonttu

  Minulla olisi tyhmä kysymys, mutta onko tuo Uunipuuro jogurttisydämellä -ohjeesi (alkaa ”1 dl kaurahiutaleita) yhden hengen annos? Olettaisin niin. :) Nyt olen uuninkäyttöalueella, joten pitää nyt testailla kaikkia ihania reseptejäsi. :)

  Paistoitko suoraan tuossa tarjoilukulhosssa uunissa vai jossakin muussa astiassa?

  • Sanni

   Yhden hengen joo, tosin riippuu tietysti siitä miten paljon/vähän tykkää syödä :D Tuosta ohjeesta tulee juurikin se kuvassa näkyvä lautasellinen. Ja kyllä, paistoin puuron suoraan tuohon kulhoon, sillä se on Arabian ”Oven-to-table” -sarjaa jonka astiat kestävät uunikäytönkin :)

   • Jonttu

    Selvä juttu, kiitos taas.:) Itsekin voisin tietysti käyttää tuota samaa tekniikkaa, että syödään ja paistetaan samassa astiassa ja noinhan laatuastioiden pohjassa lukeekin, mutta käytännössä tuota en ole vielä koskaan toteuttanut.

 9. Tiia

  Oletkohan saanut jonkun ”maanantai-version” Benecosin poskipunasta…. minulla myös on ongelmana se, että väriä tulee enneminkin liikaa kuin liian vähän….
  Kiitos tosi,tosi,tosi paljon ruokajuttujen kasaamisesta yhden ”klikkauksen” alle :)

 10. Laura

  Mulla on itsellä joitain Rimmelin trio-poskipunia ja mä jotenkin koen ne tosi kömpelöiksi, jos haluan käyttää vain yhtä sävyä. Normaalisti tyydynkin miksaamaan kaikkia kolmea tai kahta, kun se on sellasta hidasta sivelyä, jos haluaa vaikka vain sitä keskimmäistä sävyä :D

 11. Liina

  Kävinpä minäkin ostamassa Trindin Nail Repairin! Hämmennyin katsoessani Nail Balsamin ja Cuticle Balsamin INCI-listoja, nähän ovat lähes identtiset!

 12. NuuNuu

  Osaatko suositella jotain hyvää kasvovoidetta (yms. muita tuotteita) luonnonkosmetiikan puolelta. Minulla on sekaiho, t-alueelta ja leuasta rasvainen&kiiltelevä, muuten kuivahko/kosteusköyhä iho. Paksut rasvat eivät imeydy ja tykkään iholla ns. mattaisesta tunteesta. Varsinkin jos ihoa unohtaa rasvata , se alkaa helposti punoittamaan.
  Suurimmat ongelmat ovat siis ihon kiiltely, kuivuus/kosteusköyhyys ja ajoittainen punoitus.
  Haluaisin pikku hiljaa siirtyä luonnonkosmetiikan puolelle ja sinulla tuntuu olevan aiheesta kokemusta :-)

 13. Anniina

  Moi Sanni! Minulla on koulukuvaus parin viikon päästä, ja haluaisin ideoita meikkiin kuvausta varten. Voisitko siis tehdä postauksen, jossa kertoisit esim. onko jotain mitä kannattaa erityisesti muistaa meikissä valokuvaa varten? Ja haluaisin vielä kiittää kivasta blogistasi! Postaukset ovat mielenkiintoisia ja olen saanut täältä paljon vinkkejä meikkaamiseen!

  • Sanni

   Moikka Anniina! Kiva että tykkäät blogistani, aina ilahduttaa saada tällaisia kommentteja :)

   Valitettavasti en ennätä tuollaista valokuvameikkipostausta lähiaikoina tekemään, mutta muutaman vinkin voin tähän heittää. Silmien rajaukseen kannattaa kiinnittää huomiota, rajaukset voivat olla normimeikkiäsi vahvemmat sillä kamera aina ”syö” meikkiä ja vieno meikki katoaa helposti kuvaan. Rajauksilla saat silmäsi parhaiten esiin kuvassa, ja niiden muoto korostuu. Meikkaa (ja nypi) myös kulmat huolellisesti, ne vaikuttavat koko yleisilmeeseen. Myös poskipunaa voi laittaa hitusen reippaammin kuin normaalisti, se tuppaa myös katoamaan tehokkaasti voimakkaissa studiovaloissa. Kasvojen kolmiulotteisuutta voi korostaa kuvassa tuomalla kasvoille valoa ja varjoa, eli käytä poskipunan lisäksi myös aurinkopuuteria poskiluun alla ja kuultopuuteria poskiluun päällä.

   Näistä postauksista saattaisi olla sinulle hyötyä:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/09/03/silman-rajaus-osa-1-perusteet/

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/10/23/yksinkertainen-kasvojen-varjostus/

   • Anniina

    Juu, ei haittaa. Tästäkin oli jo apua (: Kiitos vinkeistä!

 14. Ankeli

  Hei! Minullakin on nyt käytössä Nail Repair (vaaleanpunainen helmiäinen). Ohjeissa sanottiin, että lakkaa lisätään aluksi joka päivä ja jokaista lisäystä ennen pitää edellinen kerros poistaa asetonittomalla poistoaineella.

  Tämä tuntuu minusta kuitenkin tuhlaukselta, varsinkin kun levitän lakkaa kaksi kerrosta, että saan kauniin värin ja lakka todellakin pysyy hyvin kynnessä. Oletteko te muut käyttäjät todella tehneet niin? Ja eikö kynsilakanpoistoaine, asetoniton eli ei, kuivata kynsiä? Saankohan siis tuloksia, vaikka pitäisin lakkaa sen kaksi tai kolme päivää ja uusisin sitten? Minulla on todella ohuet kynnet, heiluvat tuulessa, ja olen lakan käytön kanssa samanaikaisesti aloittanut öljyämisen iltaisin Snowcrystalin Nail & Cuticle Rejuvenating Oililla (Kicksin alelaarista!).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.