Karkkipäivä
Karkkipäivä

Trind-kuurin lieveilmiö

Seurantapäivitys Trind Nail Repair -kynsikuurista. Hyvin menee edelleen liuskoittumisen suhteen, yhdestäkään kynnestä ei ole erottunut liuskan liuskaa alettuani käyttää hoitolakka. Siinä mielessä Nail Repair siis toimii kuin unelma.

Mutta se formaldehydin kuivattavuus…. muistatte, kun puhuin ”kuiva oksa” -efektistä…

Se on valitettavasti käynyt toteen, ahkerasta kynsibalsamin käytöstä huolimatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kynnet eivät jousta yhtään.

Ja kolme niistä on katkennut. :( Napsahtanut poikki juuri niin kuin kuiva puunoksa. Vasen nimetön, oikea peukalo ja oikea etusormi. Nimettömän ja etusormen kynnet napsahtivat ihan juuresta, peukalo keskeltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyyh. :´-(

Kuiva kynsi ei jousta, jolloin ne katkeavat helposti pienestäkin kolauksesta. Kosteutettu kynsi kestää kolhut paljon paremmin.

Pelkäänpä, että Benecosin Nail Care -balsamin koostumus on liian paksua imeytyäkseen kynteen kunnolla. Sehän ei ole öljyä, vaan koostumukseltaan balmimaista. Mitä ohuempi öljy, sitä paremmat mahdollisuudet sillä on imeytyä. Veikkaan, että tuo Benecosin tuote on tarkoitettu enemmänkin hoitamaan kynsinauhoja kuin kynttä, vaikka nimessä ei ’cuticlesta’ puhutakaan.

Voih.. Olisi pitänyt ottaa kunnon öljy mukaan. :/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tietysti on enemmän kuin mahdollista, että formaldehydi vain on kuivattavuudeltaan niin stydiä kamaa, ettei mikään öljy auta kynsiä pysymään joustavina. Ainakaan minun tapauksessani, tulos varmasti vaihtelee yksilöittäin.

Huokaus.

Ja nyt Benecosin balmikin on loppunut.

Mitenkäs muilla Trind-kuurilaisilla menee?

*

Taaskaan en malta olla laittamatta loppukevennystä… :)

Haamusormiteatteria?

Haamusormiteatteri

Ei, vaan operaatio ”glitterkynsilakan irroitus”. :)

Foliota minulla ei täällä ole, mutta irtoaa ne glitterit ihan mukavasti pelkällä vanutuppohaudutuksellakin. Mun hermot ei riitä glitterlakan irtihinkkaukseen niin mieluummin jätän sormenpäät hautumaan lakkakylpyyn, vaikkei se varmasti iholle kovin hyvää tee.

   Haamusormiteatteri2

Sanni, (3)5 vee….

Kommentit (32)

 1. Pau

  Minun ongelmani ovat nimenomaan liian (?) vahvat ja kovat kynnet, jotka kestävät melkein mitä vain – kunnes katkeavat / murtuvat siitä kohdasta mistä kynsi erkanee ihosta. Käytän kynsilakkaa vain todella harvoin, koska minusta tuntuu siltä, että kaikki lakat vain kovettavat kynsiä entisestään. Osaisitko neuvoa jonkun hyvän tuotteen, joilla kynsiin saisi enemmän sitä kosteutta ja joustoa? Tai mitä ne nyt sitten tarvitsevatkaan että eivät katkeaisi :D

  • Sanni

   Osaisitko neuvoa jonkun hyvän tuotteen, joilla kynsiin saisi enemmän sitä kosteutta ja joustoa?

   Kynsiöljy :) Löytyy markkinoilta pilvin pimein, en osaa nimetä yhtä joka olisi jotenkin muita parempi, mikä tahansa toimii :) Itse olen suosinut halvinta – eli Dependin 3 euron Myrrh-kynsiöljyä.

 2. Katariina

  Glitter-kynsilakat :(

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.