Karkkipäivä
Karkkipäivä

Trettiofyra

Joka vuosi kun ikäviisari heilahtaa pykälän eteenpäin tunnen entistä suuremman pistoksen sydänalassa. Pieni ikä”kriiseilyni” on näkynyt blogissakin ja Karkkipäivän seuraajat ovat saaneet lukea pohdintojani milloin iästä, ulkonäöstä, vanhenemisesta ja nuoruuteen takertumisesta.

Taas se viisari heilahti eteenpäin viikonloppuna. Mutta nyt en aiokaan valittaa. :)

Katsoin itseäni peiliin ja ajattelin että ”Hemmetti. Olen 34 ja näytän ihan hyvältä!”

Sen sijaan että analysoin puhki ikääntymiseen liittyviä ikäviä tuntemuksiani, voisin mieluummin keskittyä niihin mukaviin asioihin. Enkö voisi numeroon tuijottamisen ja pigmenttiläiskistäni murehtimisen sijaan iloita siitä, että iho on vielä kuulas, ryppyjä ei edelleenkään mainittavasti ja kroppa ja mieli nuorekkaat? Kyllä, voisin! Ja nyt iloitsen juuri siitä. :)

Mina_34

Syntymäpäivämeikki by Urban Decayn Naked -paletti.

Päivämeikissä koko luomella Virgin, sen päällä kevyesti Half Baked ja luomivaossa Buck ja Naked. Alaluomella Sidecar.

Iltameikissä varjostukset Creep- ja Hustle -sävyillä, liikkuvalla luomella Toasted ja kevyesti Sidecar. Alaluomella Darkhorse ja Sidecar.

Kasvomeikissä Flow Kosmetiikan mineraalimeikkipohja Peach, Cliniquen Almost Bronzer 01 -aurinkopuuteri, Rimmelin Santa Rose -poskipuna ja Natural Coden Soft Papaya -huulikiilto.

Naked_paletti

Naked-palettimeikkejä toivottiin yhteen aikaan paljon, mutta vaikka paletti upea onkin, eivät sillä toteutetut meikit mielestäni näytä kuvissa kovin ”kummoisilta” kun kaikki neutraalit sävyt sulautuvat toisiinsa, ja samoin tummemmat sävyt sulautuvat toisiinsa. Meikeistä tulee siis hyvin ”monosävyisiä”, vaikka toki eloisampia ja vivahteikkaampia kuin jos käyttäisit vain yhtä tai kahta sävyä.

Tämän vuoksi Naked-meikkejä ei siis ole blogissa näkynyt, ne ovat niin ”peruskauraa”. :)

Mina_34_silmat

Silmämeikissä jätin vakiosiipirajaukseni pois (oikeasti – tuntuu tosi vaikealta olla vetämättä rajausta ylöspäin, se on niin automatisoitunut ^_^) ja avasin silmiä sen sijaan vaalealla kajalilla ulkonurkissa. Tämä toi meikkiin jännää nukkemaisuutta joka ei välttämättä kuvissa niin välity, mutta livenä meikki näytti tosi erilaiselta normilookkiini verrattuna.

Kommentit (71)

 1. H

  Mulla tuli mittariin samat luvut juurikin viime perjantaina. Kuvaavaa kohdallani kenties on se, että vielä viikolla muistin täyttäväni 33, mutta juhlapäivän aattona muistin että kyllä sen täytyy olla 34:) Mä en jaksa paljoa iästä tällä hetkellä kriiseillä, ehkä sen aika tulee sitten lähempänä neljääkymppiä, tai toivottavasti ei koskaan. Tunnen tällä hetkellä olevani elämäni kanssa aika hyvässä tilanteessa, jos ajattelen 10 vuotta taaksepäin tai 10 vuotta eteenpäin. Osaan jotenkin nyt nauttia ihan tästä hetkestä enkä haikaile mennyttä tai kaipaa tulevaan. Haastetta silti elämästäni löytyy, sitä en tarkoita, mutta jotenkin on tuo tunne että nyt on hyvä.

  Asiasta piisamirottaan, osaatko neuvoa Turun seudulta jonkun joka osaisi tehdä yhtä hienoja meikkejä kuin sinä? Harrastan erästä tanssia jossa kaipaisin kunnon meikkiä tyyliin tuo sinun dramaattinen meikki Mystikon katse?

  • Sanni

   Jälkionnittelut kolminelosesta sinullekin! :)

   Harmikseni en tunne Turusta kovinkaan monia ihmisiä. :/

 2. maria

  Mukavaa syntymäpäivää!

 3. Minä vain

  Myöhästyneet onnittelut! Ei 34 -vuotias ole vanha :) Ymmärrän kyllä, että 3-kymppisyys tuo mukanaan tietyn ”apua miten aika kuluu, elämä ei olekaan ikuinen” -oivalluksen, mutta ei se ole vielä vanhuutta. Nauti siis kun olet vielä nuori, mietit 64-vuotiaana, että hitsi kun olin silloin vielä nuori, enkä sitä tajunnut ;)

  En oikeasti ymmärrä missä vaiheessa 3-kymppisyydestä tuli kirosana. Mä luulen, että sillä on eniten tekoa yhteiskunnan luomien keinotekoisten paineiden kanssa. 3-kymppisenä pitäisi olla kaikki NIIN järjestyksessä ja suomalainen unelma jo kovaa vauhtia toteutumassa (lapset, avioliitto, omakotitalo). Elämää on näiden ulkopuolellakin ja jokainen päättää missä vaiheessa tulee mitäkin, jos tulee.

  Ikä todellakin on asennekysymys. Tunnen reilusti päälle kolmi(tai neli-)kymppisiä, jotka ovat raikkaampia ja parempaa seuraa kuin jotkut parikymppiset. Se on se elämänasenne. Jo parikymppinen voi laittaa sen rollaattoritilauksen varmuuden vuoksi menemään, tai sitten voi vain oikeasti ottaa ilon irti elämästä omalla tyylillään ja olla mielenkiintoinen henkilö :)

  Ja ihan oikeasti, oon todella kummissani tästä asenteesta mikä liittyy juuri 30:n ikävuoden täyttymiseen. Esimerkiksi ero 29- ja 30-vuotiaan välillä tuntuu olevan ihmisistä äärimmäinen (koska se on juuri se kriittinen raja ilmeisesti) :D ja aina kun joku kysyy ikääni saan kuulla ”WHAAATT???!!, et todellakaan näytä 30-vuotiaalta!” Kertoo hyvin juuri tästä asenteesta, tasan 30-vuotiaana naama rypistyy, ryhti kumartuu ja elämä on ohi. Ja todellisuudessa moni 3-kymppinen on vielä ihan babyface :)

  Eli tiivistettynä, nautitaan tästä elämästä ja viitataan kintaalla turhille ennakkoluuloille ja vaatimuksille :)! Elämä todellakin menee murehtiessa, tai sitten voi vain olla onnellinen ja toteuttaa itseään parhaalla tavalla.

 4. Fanny

  Onnea Sanni!! Mutta 34?! Ei kyllä ikinä uskoisi, näytät 28-30 vuotiaalta!

 5. marsu

  Onnea, onnea! Olet todella kaunis. Itelläki kohta 30 täynnä. Ikä ei oikeesti ahdista yhtään, kunhan vain saisin olla terve ja pitää noi ihanat läheiset lähellään .. Jos ehdit Sanni, annatko vinkkejä 80-luvun meikkiin! Kiitos:)

 6. Tarkku

  Voi kumpa mäkin oppisin meikkaamaan joskus yhtä hyvin kun sä! Oon yhtä vaalea ja kalpea kun sinä niin minkä merkkinen ja värinen poskipuna ois sellanen must have juttu? :)

  • Sanni

   Esimerkiksi juurikin tuo tässäkin meikissä käyttämäni Rimmelin Santa Rose on aivan mahtava edullisten meikkien puolelta! MACiltä taas Mineralize-poskipuna sävyssä Dainty on aivan täydellinen, hyvin samantyylinen kuin Santa Rose mutta hohtavampi ja eloisampi.

   (Nämä sävyt sopivat siis jos olet lämmin tai lämmin-neutraali, niinkuin minä. Viileänsävyiselle ne eivät ole paras valinta.)

 7. Nonnu

  Onnea Sanni! :)

  Ei 34 ole ollenkaan paha ikä :) Mä täytän tänä vuonna 37, jos sulle iskee ikäkriisi, voit ajatella, että sulla on vielä 6 vuotta siihen, että täytät 40. Mulla on enää 3 vuotta :D Sulla on siis ihan hyvin vielä asiat!

 8. Minä vain

  Tässä myös 31-vuotiaana ajatellut lapsen saantia..saankohan koskaan..oletko miettinyt sitä asiaa elämässä? asia ei tietenkään muille kuulu mutta itse sitäkin pohtinut että koskahan sitä voisi olla valmis siihen vai tarvitseeko siihen edes olla…hmmm.. No mutta tämä ikä tuo tuon kysymyksen vain ajatuksiin..

  • Sanni

   oletko miettinyt sitä asiaa elämässä?

   Olen miettinyt. :)

 9. Janna

  Myöhästyneet synttärionnittelut! Niin kuin täällä moni on jo kommentoinutkin, ot kyllä paljon nuoremman näköinen :)

 10. Satu

  Onnea Sanni ja hymy korviin :) Näytät upealta!

 11. Janna

  Onnea Sanni! Upeaa olla juuri tämän ikäinen, eikö ? :)

  Mulla olisi muutama kysymys, laitan ne nyt tänne mutta jos sulla ei ole aikaa vastata/olisi joku parempi foorum näitä kysellä niin ilmoittele vaikka mikä! Olen tykäänyt blogistasi siitä asti kun sen löysin koska toiveissani on että pikkuhiljaa kaikki käyttämäni kosmetiikka olisi ”luomua”. Muutamia tuotteita joiden korvaavia kiinnostaisi löytää ajattelin kysellä sulta :)

  Jotain sellaista hohtovoidetyyppista haen (tyyliin Lumenen primer), osaatko suositella?
  Ja entä hiuksiin jätettävä hoitoaine, tarvitsen sitä lähinnä vaan hiukan selvittämään hiusta/helpottamaan kampaamista, en niinkään hoitavuuden takia. Hiusten luomu-muotoilutuotteista kaipaa varmasti moni vaikka ihan omaa postaustaan, niitä tuntuu olevan harvassa?

  Ja sä olet moneen otteeseen puhunut ”taupe”-sävystä, käsitänkö niin että perusnude tms.? Sellainen multa myös uupuu, onko suosituksia?

  Jatkathan kirjoittelua, tätä on aina kiinnostava lukea!

 12. llvhbwkvwab

  UDQj12 jbcfvuxpolpp, [url=http://ptfqowiarspc.com/]ptfqowiarspc[/url], [link=http://acsylgnauavv.com/]acsylgnauavv[/link], http://atyzygohgfut.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.