Karkkipäivä
Karkkipäivä

Trendissäkin ekoillaan

Myös Trendi-lehdessä on lähdetty tekemään luonnonkosmetiikkakokeilua. Toimittaja käytti pelkkää luonnonkosmetiikkaa kahden kuukauden ajan, ja raportoi kokemuksistaan syyskuun numerossa. Artikkeli on oikein hyvä, vaikka siellä annetaan mm. yövoiteen käytöstä vähän väärä kuva. Toimittaja antaa ymmärtää, ettei luonnonkosmetiikassa ylipäätään käytetä yövoiteita, vaikka tosiasiassa rasvaton yöhoito kuuluu vain harvojen merkkien hoito-ohjelmaan, kuten Dr. Hauschkan. Lukuisien muiden luonnonkosmetiikkamerkkien valikoimaan yövoide kyllä kuuluu.

Toimittajan kokemukset ovat varsin positiivisia, ja hän kertoo seikkaperäisesti miten iho käyttäytyy kokeiluviikkojen edetessä. Sain artikkelista jopa vinkin, nimittäin Acorellen ruusudeodorantin.

Trendi_luonnonkosmetiikkajuttu

Teille muuten minulta vinkkinä, että Kickseissä on koko luonnonkosmetiikkavalikoima -20% syyskuun loppuun saakka. Tiedän, että monet tilailevat varmaan Weledaa ja Hauschkaa halvemmalla netistä, mutta esim. Estelle & Thildiä ei saa nettikaupoista. Ja ei, tämä ei ole mikään Kicksin tai E&T:n sponsoroima mainostus, vaan mä vain symppaan Estelle & Thildiä niin että haluaisin useampien tutustuvan sarjaan. Pieni merkki suurien varjossa!

Ainiin. Arvatkaa mitä? :)

Peukku

Kommentit (33)

  1. Inkku

    Osaatko sanoa sopisivatko jotkin luonnonkosmetiikkatuotteet akneiholle? Tarkoitan siis lähinnä ihonhoitotuotteita, en meikkejä. Vai tarvitaanko ongelmaiholle jotain tehokkaampaa tavaraa? Ongelmana on aknen lisäksi ihon pintakuivuus.

    • Sanni

      Dr. Hauschkalla on öljyiselle ja epäpuhtaalle iholle oma hoitotuotteensa, Kasvoöljy, ja pintakuivuutta helpottamaan siihen voi sekoittaa voidenaamiota. Tämä on ns. ”erilainen” tapa hoitaa rasvaista ihoa. Perinteisempi tapa löytyy Laveralta, jolla on Minttu-sarja rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sarjaan kuuluu puhdistusgeeli, kasvovesi, kuorinta ja ohut, antiseptinen kosteusvoide.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.