Toukokuun meikkejä

Huomaan, että jaksan enää harvoin tehdä erillisiä kokeilevia meikkikuvia blogia varten.

Minut välillä vallannut beigekausi on kuitenkin ollut jo pitkään ohi, ja arkimeikeissäni on lähes joka päivä jotain väriä. Tykkään myös sävyttää huulet ja silmät samansävyisiksi, vaikka se joissain meikkaus”säännöissä” tuomitaankin epätrendikkääksi.

Kokosin kuvia muutamista päivämeikeistäni toukokuulta.

Keltaista ja turkoosia. Luomen sisänurkassa MACin Bright Sunshine, ulkonurkassa ja alaluomella NYXin Wild Fire ja alaluomella myös vaaleanvihreää IsaDoran Blooming Spring -paletista. Yläluomen rajaus Indeliblen voidemaisella luomivärillä, sävy Forest.

Korallia ja vihreää. Versio tästä meikistä alapilkulla nähtiinkin blogissa joku aika sitten. Joku kommentoi tuolloin että pilkku oli ihan älytön idea ja ”olisit laittanut vihreällä koko alaluomen!”, ja näinhän mä useimmiten teenkin. Tässä siis tavallinen versio. (Itse tykkään edelleenkin enemmän pilkusta, se oli kivan erilainen!)

Yläluomella Coastal Scentsin Coral, L’orealin Natural Peach ja Mad Mineralsin Big Apple. Alaluomella vihreää IsaDoran Delirious-paletista.

Persikkaa ja vaaleanpunaista. Blogin pitkän linjan lukijat muistanevatkin, että persikka & pinkki on yksi mun ehdottomia suosikkiyhdistelmiä! Tällainen silmämeikki yksinkertaisuudessaan saattaa olla mun THE lempimeikki. Palaan siihen aina uudestaan ja uudestaan.

Luomen sisäpuolikkaalla L’orealin Natural Peach, ulkopuolikkaalla Lumenen viime kesän kausisävy Helletuuli. Huulilla yksi uusista Viva La Diva -huulipunahankinnoistani, syötävän ihana Hard Rock Sweetie.

Keltaista ja oranssia. Koko luomella MACin Bright Sunshine, luomivaossa Make Up Storen Sepia ja Lingerie. Huulilla Viva La Divan Chill Out -huulipuna ja sen päällä Diorin Apricot Syrup -kiilto.

Fuksiaa ja harmaanliilaa. Luomella vaalean ja keskitumman harmaanvioletin sävyjä Maybellinen Velvet Crush -paletista, rajaus Pure Luxen Bloom-sävyllä.

Huulipuna on Lumenen – – mutta en kuollaksenikaan nyt saa päähäni sävyn nimeä. (Olen anoppilassa enkä pääse penkomaan meikkivarastojani…) Veikkaan, että kyseessä voisi olla Natural Coden Sweet Pink.

.

Tällaisia naamoja toukokuussa.

Kommentit (30)
  1. Voi kuinka suloisen kesäisiä meikkejä!! :)

    http://guabk.blogspot.com/

  2. Minulla olisi postaustoive: suurien ja ulkonevien silmien meikki. Tuleeko esim. käyttää koko luomelle tummaa luomiväriä? Entä miten rajata silmä (ulko- ja/tai sisärajaus) niin, että silmä ei näyttäisi niin pyöreältä ja suurelta? Mitä meikkaustapoja kannattaa tällaisten silmien tapauksessa välttää? Jos on olemassa jotain niksejä, niin arvostaisin kuulla niistä :)

    1. Tästä postauksesta löydät niksejä eri mallisten (myös suurten ja ulkonevien) silmien meikkaukseen:

      http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/04/15/silman-muodot-ja-meikkaus/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *