Totti

Rakas Totti on nyt parhaan ystävänsä Viivin luona.

 

Ei ole sanoja. On vain uusi aika.

Kiitollisuus, ikävä.

Pienet ystävykset ja elämänkumppanit ovat nyt yhdessä.

❤️🌈

.

P.S. (En eilen jaksanut kirjoittaa enempää, mutta kirjoitan tänään vielä tämän. Että saatte tietää, ettei Totin lähtöön liittynyt kärsimystä. 🤍)

Totin lähtö oli yhtä tyyni ja rauhallinen kuin Viivinkin.

Totin kehon voimat alkoivat hiipua ja se ilmaisi meille, että haluaisi jo Viivin luokse. Totti on elänyt koko elämänsä Viivin kanssa ja voimakas Viivi on ollut herkän Totin tuki ja turva. Kun Viivi meni pois, Totti ei enää osannut olla ilman sitä.

Totti oli 14-vuotias ja sillä oli munuaissairaus joka sekin oli loppuvaiheessa, joten tiesimme, että Totin aika koittaa pian. Kun Totti sai diagnoosin kaksi vuotta sitten, varauduimme siihen, että lähtö voisi tulla hyvinkin nopeasti. Mutta Totti eli munuaisruokavaliolla iloista ja aktiivista koiran elämää vielä kaksi vuotta. Se oli yhtä sitkeä kuin Viivi..!

Vielä sairauden loppuvaiheessakin Totti on ollut pirteä oma itsensä. Kun Viivi siirtyi sateenkaaren tuolle puolen, Totin tärkein energian lähde katosi. Suru oli niin suuri, että Totin keho viimein luovutti.

Vaikka ruokahalu hävisi lähes täysin, Totti jaksoi yllättää. Vielä viimeisenä iltanaankin Totti innostui mun salaattijuustosta ja tanssahteli keittiössä saadakseen osan herkuista…! ❤️ Ja tokihan se sai..! 🧀

Sitten se sanoi, että sen aika on nyt mennä. Eron hetki on musertava, mutta kyynelten läpi tunsimme iloa, että pystyimme saattamaan Totin matkaan Viivi-ystävän luokse.

Myös Totti sai elää hyvän, iloisen ja pitkän elämän.

🐾 Totin ja Viivin ensiesiintyminen blogissa 12 vuotta sitten. 🐾

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (26)
  1. Voiei, otan osaa, Sanni ❤️. Meilläkin tosiaan lähti kisut peräkkäin, kuten aiemmin kommentoin. Sen toisen kohdalla kaikki tuntui vielä lopullisemmalta ja tuli tavallaan suru tuplana 💔😭. Voimia ❤️❤️❤️

    1. Kiitos Viivitys. ❤️ Musertavaa, mutta tämä oli odotettavissa. (Mikä ei sekään tietysti helpota surua… On vain otettava tämä vastaan ja surtava. 💔)

  2. Osanottoni suruun ja halaus. ❤️

    1. Kiitos M. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *