Tosihyvä kestoihmemaskara

Piti ihan tarkistaa milloin oikein kirjoitin blogiin tästä maskarasta, ja sehän oli toukokuussa 2012. Eli yli vuosi sitten. Ja tuon vuodentakaisen postauksen aikaan olin jo käyttänyt kyseistä maskaraa parisen kuukautta.

Ystävät, tämä maskara on minulla edelleen lähes päivittäisessä käytössä. Koska se vain ei tunnu loppuvan ja on muuttunut kuukausi kuukaudelta melkein vain paremmaksi. Joo, saa yökkäillä. Minähän en todellakaan ole koskaan ”kunnioittanut” näitä maskaroiden hygienia”sääntöjä” ja annan piut paut kolmen kuukauden käyttöajoille. Minä käytän hyväksi havaitsemaani ripsaria niin kauan kuin siinä sielu pihisee, ja joskus jopa elvytän kuivahtanutta loppua silmämeikinpoistoaineella…! Kyllä, niin pimeä minä olen. :) Vaikkei ripsareista tosiaan ole puutetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on Yves Rocherin Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara.

Toki massa alkaa nyt jo lähennellä loppuaan, mutta se ei vain millään muutu kuivaksi ja rapisevaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sexy Pulp ei tee ripsistä enää näin elinkaarensa loppumetreillä paksuja ja ”seksikkäitä”, mutta piirtää ne esiin tosi kauniisti ja erotellusti. Ja näkeekö joku paakkuja? Ei paakuta ei!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainoa asia joka estää Sexy Pulpia saamasta sitä Täydellisen Maskaran titteliä on hieman liian kookas harja minun silmieni kokoon. En ulotu sisänurkan ahtaan kulman ripsiin ilman että muhkea harja tökkää nenänvarteen tai kulmaluuhun.

Mutta muuten yksi parhaista ripsareista joita olen koskaan käyttänyt. Todellinen yllättäjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joinain päivinä käytän Sexy Pulpia yksinään, mutta useimpina päivinä hyödynnän sen tekemän kauniin ”pohjatyön” ja kerrostan päälle toista maskaraa saadakseni tummemmat ja tuuheammat ripset.

SexyPulp_Rocket_ripset

Maybellinen The Rocket on edelleen suosiossa, tosin tämän maskaran massa ei pysty kilpailemaan Sexy Pulpin kestokoostumuksen kanssa. Sain The Rocketin käyttöön maaliskuussa, ja vaikka sillä saa edelleen ihanan mustat ja paksut ripset, niin massa paakuttaa jo selvästi. Sitä voi lisätä vain muutaman nopean kerroksen tai tuloksena on klimppiripset.

.

Onko joku teistä tutustunut Yves Rocherin Sexy Pulpiin? Harrastatteko eri maskaroiden ominaisuuksien yhdistelyä ja kerrostusta?

Kommentit (37)
  1. Noh, minäkin sain sitten omani. Joku vertasi tätä jossain blogissa Armanin ”Eyes to kill” -maskaraan ja mä ajattelin että noo, johan on. Mutta pidän tästä todella paljon, eli jäi mulle käyttöön :) Ei ihan vedä vertoja tuolle lempimaskaralleni mutta ei kauksikaan jää ;D

    Miinusta saa minultakin tuo liian iso harja; alaripsiin minulla hankala. Mutta laitan sitten erillisellä ripsiharjalla tai toisella ripsarilla alaripset.
    Ja kyllä mä leikin maskaroilla. Tuuheuttavaa ja pidentävää jne. And btw – viimeisimmät ihastukset on olleet maskarat joiden toisessa päässä on ns. normaali harja ja toisessa päässä pienempi. On tosi käteviä <3 Viimeksi käytössä Guerlainin ko. maskara.

  2. Tiltu Kultu
    6.7.2013, 11:52

    Välillä käytän Mayvellinen One by Onea Volum´ Expressin alla. Jostain syystä tämä ei ihan aina toimi, mistähän lie johtuu :/ Mutta silloin tällöin tällä saa mahtavan tuuhean ripsistön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *