Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tosihyvä kestoihmemaskara

Piti ihan tarkistaa milloin oikein kirjoitin blogiin tästä maskarasta, ja sehän oli toukokuussa 2012. Eli yli vuosi sitten. Ja tuon vuodentakaisen postauksen aikaan olin jo käyttänyt kyseistä maskaraa parisen kuukautta.

Ystävät, tämä maskara on minulla edelleen lähes päivittäisessä käytössä. Koska se vain ei tunnu loppuvan ja on muuttunut kuukausi kuukaudelta melkein vain paremmaksi. Joo, saa yökkäillä. Minähän en todellakaan ole koskaan ”kunnioittanut” näitä maskaroiden hygienia”sääntöjä” ja annan piut paut kolmen kuukauden käyttöajoille. Minä käytän hyväksi havaitsemaani ripsaria niin kauan kuin siinä sielu pihisee, ja joskus jopa elvytän kuivahtanutta loppua silmämeikinpoistoaineella…! Kyllä, niin pimeä minä olen. :) Vaikkei ripsareista tosiaan ole puutetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on Yves Rocherin Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara.

Toki massa alkaa nyt jo lähennellä loppuaan, mutta se ei vain millään muutu kuivaksi ja rapisevaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sexy Pulp ei tee ripsistä enää näin elinkaarensa loppumetreillä paksuja ja ”seksikkäitä”, mutta piirtää ne esiin tosi kauniisti ja erotellusti. Ja näkeekö joku paakkuja? Ei paakuta ei!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainoa asia joka estää Sexy Pulpia saamasta sitä Täydellisen Maskaran titteliä on hieman liian kookas harja minun silmieni kokoon. En ulotu sisänurkan ahtaan kulman ripsiin ilman että muhkea harja tökkää nenänvarteen tai kulmaluuhun.

Mutta muuten yksi parhaista ripsareista joita olen koskaan käyttänyt. Todellinen yllättäjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joinain päivinä käytän Sexy Pulpia yksinään, mutta useimpina päivinä hyödynnän sen tekemän kauniin ”pohjatyön” ja kerrostan päälle toista maskaraa saadakseni tummemmat ja tuuheammat ripset.

SexyPulp_Rocket_ripset

Maybellinen The Rocket on edelleen suosiossa, tosin tämän maskaran massa ei pysty kilpailemaan Sexy Pulpin kestokoostumuksen kanssa. Sain The Rocketin käyttöön maaliskuussa, ja vaikka sillä saa edelleen ihanan mustat ja paksut ripset, niin massa paakuttaa jo selvästi. Sitä voi lisätä vain muutaman nopean kerroksen tai tuloksena on klimppiripset.

.

Onko joku teistä tutustunut Yves Rocherin Sexy Pulpiin? Harrastatteko eri maskaroiden ominaisuuksien yhdistelyä ja kerrostusta?

Kommentit (37)

 1. pirpana

  Mitä ihanaa persikkaista luomiväriä sinulla on noissa kuvissa. Kävisiköhän tuollainen väri juuri sinisilmäiselle?

  • Sanni

   Käy nimenomaan sinisilmäiselle! :) Minulla on meikissä itse asiassa kolmeakin eri persikkaista luomiväriä…! Koko luomella on Yves Rocherin jo edesmennyttä vaaleaa persikkaa Luminelle-sarjasta, ulkopuolikkaalla (niinikään edesmennyttä) L’Orealin Natural Peach -luomiväriä ja luomivaossa Yves Rocherin (tämänhetkisessä valikoimassa oleva) Luminellen Pêche Nude -sävyä (nro 21). Ainiin, ja onhan mulla vielä persikkainen pohjustuskin…. ;)

   Tuosta meikistä, vaikka onkin tuollainen superneutraali, on myöhemmin tulossa oma juttunsa. :) Siksi nuo tuotetiedotkin oli muistissa ^_^

 2. sofia

  Moikka! en tiiä onko sulla enään blogia, mutta mistä tätä saa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.