Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tosi hyvä, halpa hiusnaamio: Garnier Respons Maple Remedy Mask

Suositus hyvästä, halvasta markettihiusnaamiosta: Garnier Respons Maple Remedy Mask.

ResponsMapleRemedy_IMG_0451

Mapleremedy_inci

Maple Remedy -sarja on tarkoitettu erittäin kuluneille hiuksille (me, baby, me).

Naamio on koostumukseltaan paksua ja kermaista, sanoisin että keskiverto-”markettilaatuisia” naamioita vielä täyteläisempää ja ylellisemmän tuntuista. Tuntuma on Respons-tuotteille tyypillistä tuoksua lukuunottamatta kaiken kaikkiaan hyvin salonki-laatuinen.

Vähäsilikoninen ainesosaluettelo ilahduttaa allekirjoittanutta miellyttävällä kombolla tehokkaasti silottavia ja selvittäviä kvatteja (behentrimonium chloride, cetrimonium chloride) sekä syvältä ravitsevaa kookosöljyä. Amodimethicone, erittäin tehokkaasti silottava silikoniyhdiste, on incissä loppupäässä. (Jos se olisi yläpäässä, naamio olisi hiuksilleni todennäköisesti liian lätsäyttävää.)

Markkinointiainesosa vaahtera (maple) ei itse asiassa tee hiuksille mitään; tuotteessa käytetyn vaahteranmahlauutteen kosmeettinen funktio on keratolyytti eli kuoriva ainesosa ja sen sanotaan toimiivan AHA-happojen tavoin. Miten kulunut, rasittunut hius hyötyy keratolyyttisestä aineesta jää minulle mysteeriksi, mutta tämä on kosmetiikassa tuttua toimintaa; tuotteen markkinoinnillinen ainesosa ei aina välttämättä tee tuotteessa mitään muuta kuin kuulostaa kivalta ja vetovoimaiselta.

Maple Remedy -sarjan nimi voisi siis mainiosti olla jotain muutakin, mutta vaahtera on kenties jännemmän kuuloinen kuin niin-yleisesti-käytetty kookosöljy (mutta, kookos on pirun tehokas ;)) -monium-ainesosista puhumattakaan.

 ResponsMapleRemedy_IMG_0462

Oli vaahterassa potkua tai ei, Maple Remedy -naamio muine ainesosineen tekee hiukset todella pehmeiksi ja silkkisiksi jättämättä niitä kuitenkaan raskaiksi. Naamio syvähoitaa mutta ei lätsäytä, ainakaan minun hiuksiani.

Olen tykännyt tästä tosi paljon, ja se on jämäkältä rakenteeltaan erinomainen suoraväri-hiusnaamiosekoituksiin koska se paksun koostumuksensa puolesta pysyy hiuksissa mainiosti valumatta.  Parhaita markettinaamioita joita olen käyttänyt vuosikausiin.

Maple Remedy -naamiolla on hintaa noin 3,90€ per 300 ml purkki. Olen saanut naamion blogin kautta.

Kommentit (9)

 1. T

  Nämä tosiaan on loistavia naamioita :) hintaansa nähden erittäin hyviä.

 2. Sanna

  On kyllä mukavaa, kun esittelet edullisia tuotteita blogissasi☺
  Tämä voisi sopia kuiville, luonnon kiharoille hiuksille, kokeiluun menee. Kiitos myös Avril esittelystä, hankin molemmat maskarat ja pidän niistä kovasti.

  • Sanni

   Jee, kiva kuulla :)

 3. Hilda

  Ihanalta kuulostava ja edullinen naamio! Nyt kyllä ärsyttää että olen päättänyt käyttää vain silikonittomia hiustuotteita… ?

 4. NG

  Garnierin 5 Plants Shampoo ja hoitoaine ovatkin olleet käytössä, kiinnostaisi jokin näistä tehonaamioista.. Vähän vaihtelevia kuvauksia olen lukenut tehoista. Oliiviversiossa ilmeisesti oliiviöljyä todella vähän, jos lainkaan.

 5. Ohis

  Mites tuoksu, onko vaahterasiirappinen vai jotain ihan muuta?

  • Sanni

   Voimakkaan makea mutta ei mielestäni juurikaan vaahterasiirappinen. No ehkä vähän… :D Mutta tuoksu tuo kuitenkin mulle heti mieleen Responsin sarjana yleisesti, tuoksun pohjassa on jotain ”perus-Respons’maista”.

 6. siiri

  On kyllä hyvän näköinen inci. :) Veikkaan että tuoksu tökkisi minulla, mutta mitäpä sitä ei hiustensa eteen tekisi – voisi ottaa kokeiluun!

 7. Laura

  Itse tykkään ehkä eniten oliivinaamiosta, mutta nuo kaikki ovat kyllä tosi hyviä!
  -Laura/ kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.