Tony Moly Suomeen

Lisää korealaisia brändejä rynnistää Suomen markkinoille kun yksi tunnetuimmista K-Beauty merkeistä, söpöistä eläin- ja hedelmäpakkauksistaan tunnettu Tony Moly lanseerataan Suomessa elokuun lopussa.

Tony Moly tulee myyntiin aluksi ainakin Sokos- ja Stockmann -tavarataloihin.

Nyt meillä on Suomessa kivijalkakaupoissa myynnissä jo Missha (Citymarketit), Whamisa (melkein kaikkialla, siltä tuntuu :D), It’s Skin (Hehku), Kocostar, Mizon ja The Skin House (Stockmann, Yliopiston Apteekin ego-myymälät).

Tuleeko jollekin mieleen jokin K-Beauty-merkki jonka unohdin…? Citymarketeissa on muistaakseni myynnissä myös jokin sheet mask -merkki.

Jos minulta kysytään, haluaisin nähdä korealaisista merkeistä Suomessa ehdottomasti Innisfreen ja Skinfoodin, niistä muodostui minulle kaikkein houkuttavin ja kiinnostavin kuva Korean matkallani ja olen myös tykännyt tuotteista tosi paljon. Ja tietysti COSRX…!! <3 <3

Värikosmetiikan puolelta Too Cool For School olisi aika huikea nähdä meilläkin, samoin Amore Pacificin brändejä kuten Iope ja Laneige.

Mitä korealaisia merkkejä te toivoisitte Suomeen? Vai tilaakohan suuri osa K-Beauty-faneista kosmetiikkansa joka tapauksessa netistä..? Onko teistä hyvä juttu että korealaista kosmetiikkaa saa meillä myös ihan ”normikaupoista”?

Kuvat: Tonymoly.us

 

Kommentit (22)
 1. Innisfree! Tony Moly on tosi söpöä, mutta ne vähät tuotteet, joita olen testannut, eivät ole iskeneet kovin syvälle. Innisfreestä olen tykännyt. :)

 2. Jostain syystä en osaa ottaa TonyMolya kovin vakavana merkkinä, sen tuotteista tulee yltiösöpöstelymäinen mielikuva. For fun and entertainment value, not so much to do with real skincare…

  Amore Pacificin brändejä kaipailen minökin tänne, harmittaa kovasti sen lippulaivabrändin hankala saatavuus (AP). Sen kosteusvoiteita on paljon kehuttu. Hinta tosin olisi heti jossain Shiseidon luokassa tai korkeammalla…
  Edullisemmista taas Innisfree ja myös SkinFood, jossa ihanat tuoksut!
  Mizon, COSRX ja myös Klairs ovat vähähajusteista kelpo kamaa, joita näkisin mielelläni Suomenkin hyllyillä. Täytyykin käydä tutustumassa Egon valikoimaan ja katsoa, mitä Mizonia on saatavilla.

  1. Jostain syystä en osaa ottaa TonyMolya kovin vakavana merkkinä, sen tuotteista tulee yltiösöpöstelymäinen mielikuva.

   No mulla on vähän sama. En itse oikein innostunut mistään Tonyn tuotteista Koreassa. Mikä on oikeastaan tosi outoa kun kuitenkin tykkään monista lapsekkaan söpöstelevistä jutuista kuten poneista.

   Ja totta – Skinfoodissa on ihania tuoksuja..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *