Tokio Hotel – Humanoid

Näin levykaupassa Tokio Hotelin Humanoid-levyn kannen, ja sain inspiraation. Yritin kopioida silmämeikin niin hyvin kuin osasin, ja mielestäni siitä tuli ihan siisti. Harmi etten ollut eilen menossa mihinkään bilettämään, olisi ollut makea baareilumeikki.


Meikkiin käytetty:
* Rimmel Metallic Pearls
* Dior Silver Goddess
* MAC Carbon
* MAC Eye Kohl Smolder
* Max Factor False Lash Effect -ripsariLevitin luomelle kauttaaltaan vaaleanharmaata Rimmelin Metallic Pearls -duosta. Tein yläluomen mustan siipirajauksen ja luomivaon viirun MACin Smolder-kynällä, ja pehmensin jälkeä mattamustalla Carbon-luomivärillä. Rajasin alaluomen Smolderilla ja sotkin jälkeä smudger-applikaattorilla. Levitin päälle Carbon-luomiväriä, ja sen alapuolelle hopeanharmaata Diorin Silver Goddess -paletista. Levitin samaa harmaata vielä liikkuvalle luomelle. Tein kulmakarvan Smolderilla ja harjasin ripsiin kevyesti maskaraa.

Aikeenani oli tehdä vain silmämeikki, mutta kokeilin sitten huvikseni myös kevyttä kasvomeikkiä levynkannen hengessä. Tämä olisi ollut hauska toteuttaa ihan kunnolla, mutta en omista mitään kasvomaaleja tai valkoista meikkivoidetta millä pohjasta olisi saanut kuvan kaltaisen.


Varjostin poskia (ja yritin myös varjostaa nenänvartta – siinä onnistumatta) tummansinisellä luomivärillä, ja levitin poskipäille runsaasti kimaltavan valkoista luomiväriä. Huulille levitin NYXin Jumbo-kynää sävyssä Cottage Cheese, ja varjostin ylähuulta tummansinisellä luomivärillä.
Kommentit (19)
  1. Charming Nails:
    25.10.2009, 09:51

    Apua miten hienosti toteutettu meikki! Voi kun itsekin osaisi. Olisin voinut laittaa baariin tuon silmämeikin :) tuo siipirajaus on kyllä huipusti onnistunut!
    WOW!

  2. Valloittava meikki kyllä. Todella hieno.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *