Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tokio Hotel – Humanoid

Näin levykaupassa Tokio Hotelin Humanoid-levyn kannen, ja sain inspiraation. Yritin kopioida silmämeikin niin hyvin kuin osasin, ja mielestäni siitä tuli ihan siisti. Harmi etten ollut eilen menossa mihinkään bilettämään, olisi ollut makea baareilumeikki.


Meikkiin käytetty:
* Rimmel Metallic Pearls
* Dior Silver Goddess
* MAC Carbon
* MAC Eye Kohl Smolder
* Max Factor False Lash Effect -ripsariLevitin luomelle kauttaaltaan vaaleanharmaata Rimmelin Metallic Pearls -duosta. Tein yläluomen mustan siipirajauksen ja luomivaon viirun MACin Smolder-kynällä, ja pehmensin jälkeä mattamustalla Carbon-luomivärillä. Rajasin alaluomen Smolderilla ja sotkin jälkeä smudger-applikaattorilla. Levitin päälle Carbon-luomiväriä, ja sen alapuolelle hopeanharmaata Diorin Silver Goddess -paletista. Levitin samaa harmaata vielä liikkuvalle luomelle. Tein kulmakarvan Smolderilla ja harjasin ripsiin kevyesti maskaraa.

Aikeenani oli tehdä vain silmämeikki, mutta kokeilin sitten huvikseni myös kevyttä kasvomeikkiä levynkannen hengessä. Tämä olisi ollut hauska toteuttaa ihan kunnolla, mutta en omista mitään kasvomaaleja tai valkoista meikkivoidetta millä pohjasta olisi saanut kuvan kaltaisen.


Varjostin poskia (ja yritin myös varjostaa nenänvartta – siinä onnistumatta) tummansinisellä luomivärillä, ja levitin poskipäille runsaasti kimaltavan valkoista luomiväriä. Huulille levitin NYXin Jumbo-kynää sävyssä Cottage Cheese, ja varjostin ylähuulta tummansinisellä luomivärillä.

Kommentit (19)

 1. Charming Nails:

  Apua miten hienosti toteutettu meikki! Voi kun itsekin osaisi. Olisin voinut laittaa baariin tuon silmämeikin :) tuo siipirajaus on kyllä huipusti onnistunut!
  WOW!

 2. Seamrog

  Valloittava meikki kyllä. Todella hieno.

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  Aivan uskomattoman hieno!

 4. Anonymous

  Aivan älyttömän hieno! :D

 5. Bompula

  Oijoi että on hieno.. ^^

 6. milipili

  Duran Duran!
  Hienosti tehty!

 7. la belle au bois dormant

  Hieno futuristinen look :)

 8. Anonymous

  Ihana ihana, ihana meikki! Pitää itekki kyllä opetella tekee noita siipirajauksia :p

 9. Anonymous

  Vau, upeaa! Jotain näinkin erilaista ja silti onnistuit hienosti! :)

 10. Martina

  Cottage Cheese, ihana! :D <3

 11. Magritte

  Kerrassaan upea! Erityisesti tykkäsin kasvomeikin kokonaisuudesta, vaikka silmämeikkikin on todella makea!

 12. Anonymous

  Voi ihanaa kiitos! Tokio Hotel- fanina tosi kiva yllätys, maallikolle tuo meikki on ohjeistuksesta huolimatta haastava :') Pakko kokeilla viikonloppuna tuota halloweenbileisiin! ;D

 13. Sikri

  Hieno!!!

 14. keijukainen

  Aivan mahtava meikki! Mulle tulee tuosta kuvasta mieleen androidit ja Blade Runner jostain syystä. En meinannut oikeasti ensin uskoa silmiäni, kun luin juuri tenttiin keinoihmisen kehittämisestä ja sitten näin tuon eka kuvan sivullasi :D

 15. RADIOHYSTERIA

  whoah ! oot taitava (: fanitan tokio hotelia total täysillä ja toi on upee, kiitos, kokeilen joskus !

 16. Anonymous

  Kaunis :) /sori, mutta näyttää Billillä paremmalta :D <3

 17. Anonymous

  tosi hieno meikki ! mut niiku toi edelline sano, näyttää paremmalta Billillä <33 mut eihä kukaa voikkaa näyttää sitä paremmalta ♥

 18. Tinto

  Tosi kiva! ^^

 19. Minardi

  Kaikki Tokio Hotel fanit on tullu tänne kehumaan ja oli pakko seurata. :D Aivan mahtavaa miten joku osaa meikata noin hyvin! Voi kun osais itsekin ni vois keikalle sitte maaliskuussa meikata saman. pakko mennä varmaa iha meikkaajalle! :D Tosi hienoa työtä =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.