Karkkipäivä
Karkkipäivä

Toisilla on….

…näyttävät silmät. Kuvassa työharjoittelukaverini M ja hänen tämänpäiväinen meikkinsä. Vaikeahan tällaisten upeiden eksoottisten silmien kanssa on lähteä kilpailemaan..! ^_^ M meikkasi tänään myös minut, mutta tulos oli niin huomaamaton että en sitten viitsinyt kuvata sitä. Itse tosin pyysin ettei hän tekisi minulle yhtä vahvaa meikkiä kuin itselleen, sillä vaaleana henkilönä minusta tuntuisi oudolta olla noin tummissa varjostuksissa töissä, mutta sain sitten tosiaan aivan tavallisen kaksivärisen arkimeikin.

Tässä vielä M:n torstain meikki:

Kaikki meistä eivät varmasti voisi kuvitella olevamme töissä tuollaisessa meikissä, mutta kosmetiikkaliikkeessä se käy päinsä. Ja on myyvää! Useampi asiakas päivän aikana kysyy mitä tuotteita M:llä on meikissään, ja jokunen ostaakin niitä.

Valmiiden kuvien puutteessa täydennän postausta kahden viikon takaisilla MAC Photo Realism -kuvilla, joita en meinannut ensin julkaista kun melkein kaikki olivat ihan tärähtäneitä ja sumeita. Mutta laitetaan nyt sitten.

Photo Realism -kvartetti ilmestyi syksyn Make Up Art Cosmetics -kokoelmassa ja myi käsittääkseni välittömästi loppuun. Vihreät paletit tuntuvat olevan selektiivisessä kosmetiikkamaailmassa harvassa, ja niinpä ne revitäänkin ilmestyessään käsistä. Mullekin tämä kaunis paletti olisi kelvannut, mutta en vaivautunut alkaa tilailemaan tätä sen ilmestyessä. Kaverini M oli yksi harvoja jotka saivat paletin tilattua Stockmann Beautyn kautta kun muutama hassu Photo Realism rantautui Suomeen.

Testasin palettia M:n luona vieraillessani. Pohjustus ja yläluomen rajaus Rimmelin Jungle Green -kynällä. Sisänurkassa kullankeltainen sävy, keskellä keväinen vedenvihreä, ulkonurkassa tummanvihreä ja luomivaossa harmaanvihreä.


Kommentit (5)

 1. Skellington

  todella kaunis tuo vihertävä meikki! : )

 2. milipili

  Toisilla tosiaan on. Oikein hyvin kuvattu Photo Realism, livenä kyllä näyttävämpi.

 3. Anonymous

  heippa ja kiitos ihanasta blogista!
  pystyisitkö hieman kertoilemaan MAC tuotteiden hintoja suomessa ? :)

 4. Inkivääri

  Anonyymi – tässä joitain MACin hintoja Stockalla:

  * Luomivärinappi 15,50€
  * Rajauskynä 14€
  * Paint Pot (voidemainen luomiväri, sopii pohjustuksiin) 19€
  * Fluidline-geelirajaus 17€
  * Huulipuna 18€
  * Huulikiillot 17-22,50€
  * Poskipuna 20,50€
  * Studio Fix -meikkivoide 27€

 5. nappisimmu

  Upea meikki! Kiva olisi nähdä enemmänkin ruskeisiin silmiin sopivia meikkejä! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.