Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tohtori paransi meikkivoiteen

No nyt on taas loistava uusi tuotepäivitys nähnyt päivänvalon!

Dr. Hauschka on tuonut tänä keväänä kauppoihin uudistetut meikkivoiteensa. Olen testaillut meikkivoidetta viimeisen kuukauden, ja täytyy sanoa että tiukille menee – hakkaako Hauschkan uutuus aiemman ehdottoman luonnonkosmetiikkameikkivoidesuosikkini Laveran..? Kyllä vain kehitys kehittyy – luonnonkosmetiikan meikkituotteet ovat parantuneet ja monipuolistuneet viime vuosina aivan hurjasti.

Hauschka_meikkivoiteet_

Uudet meikkivoiteet on pakattu aiemman valkoisen sijaan mustiin, tyylikkäisiin tuubeihin kultaisilla teksteillä. Vaikutelma on nyt selvästi ylellisempi.

Sävyjä on yhteensä viisi. Sain kokeiltavaksi kaikki sävyt tumminta lukuunottamatta. Hinta 28,70€/30 ml.

Hauschka_meikkivoide_IMG_4640

Tässä kasvoilla sävy 2, Almond. Kasvoilla oli tuolloin vielä kevyesti Floridan päivetystä.

(Poskilla muuten Lily Lolon Cherry Blossom jonka Biodellyn Tanja lahjoitti minulle – siis lääh! Onko Lololla yhtäkään rumaa poskipunaa? Kaikki testaamani ovat olleet aivan ihania..! Voisin ilman suurempia kaipauksia muiden merkkien puoleen siirtyä käyttämään pelkkiä Lolon poskipunia, niin hyviä ne ovat laatunsa ja sävyvalikoimansa puolesta. Hintakin ihan markettiluokkaa! Peukku!)

Hauschka_meikkivoide_swatchIMG_5188

Hauschkan meikkivoidesävykuvaukset:

1 Macadamia – neutraali sävy, vaalea iho

2 Almond – lämmin sävy, vaalea ja keskivaalea iho

3 Chestnut – viileä sävy, keskivaalea iho

4 Hazelnut – lämmin sävy, keskivaalea ja päivettynyt iho

5 Nutmeg – neutraali sävy, keskivaalea ja päivettynyt

Yleinen vaikutelma sävyistä: selvästi harmaahkoja, mutta ei tuhkaisella tavalla. Sävyjen harmaataitto ei saa lämmintäkään ihoa tunkkaisen näköiseksi (näin niinkuin oman ihon kokemuksella – alempana ennen ja jälkeen -verrokkikuva).

Hauschka_vs_Lavera_IMG_4813

Hauschkan ja Laveran vaaleimmat sävyt. Hauschkan sävy on selkeästi neutraalimpi.

Hauschka_vs_Lavera_IMG_5192

Ja lisää vertailua…

Laveran meikkivoidesävyjä on yhteensä kuusi, joista vertailussa mukana vain nuo vaaleimmat jotka olen saanut testiin.

Laveran kolmonen vastaa tummuusasteeltaan Hauschkan nelosta = sävyjä, jotka sopivat minulle loppukesästä kun ihoni on ruskettuneimmillaan. (Voisi siis päätellä, että Laveran kolme tumminta sävyä sopivat todella päivettyneelle tai luonnostaan tummalle iholle.)

Hauschka_meikkivoide_ennen_jalkeen

Ennen ja jälkeen Hauschkan. Kuvassa sävy 1 Macadamia.

.

Kokemuksia Hauschkan uudesta meikkivoiteesta:

* Koostumus aavistuksen täyteläisempi kuin Laveralla, mutta tulos yhtä ohut ja luonnollinen

* Levittyy kauniisti ja notkeasti. Huom – muista kosteutus! Ihon on aina hyvä olla kosteutettu ennen mitä tahansa meikkipohjaa, mutta luonnonkosmetiikan kohdalla se on aivan erityisen tärkeää, koska luonnon ainesosista valmistettu meikkivoide käyttäytyy iholla eri tavalla kuin synteettisiä liukuvuutta parantavia ainesosia sisältävät normimeikkivoiteet.

* Peittoaste kevyt-medium. Mielestäni parempi kuin vanhassa Hauschkassa.

* Pysyy (ainakin normaalilla iholla) erinomaisesti ilman puuterointiakin

* Ei aiheuttanut ihoreaktioita (voidemaisella meikkipohjalla on taipumus tukkia ihoani, siksi olen alun perinkin ollut puuterimaisen meikkipohjan ystävä)

Levitän meikkivoiteen aina siveltimellä.

Hauschka_meikkivoide_IMG_4791

Pidän erityisesti siitä, miten nätiksi Hauschkan meikkivoide jättää huokoset. Ne häivyttyvät luonnollisesti ilman silikonifillereitä ja iho jää miellyttävän himmeäksi (kuvassa ei puuteria).

Pinta säilyy hyvänä koko päivän, mitä olen oikeasti hämmästellyt. Meikkivoiteille on tyypillistä, että niiden pinta ”elää” päivän aikana ja usein hieman sulaa ja pakkautuu juonteisiin tai ihohuokosiin. Tietysti voin puhua vain oman, tasapainoisen ja normaalin ihoni kokemuksella, enkä pysty sanomaan miten meikkivoide pysyy kuivalla tai rasvoittuvalla iholla. Mutta minunkaan normaalilla ihollani eivät kaikki meikkivoiteet suinkaan pysy siistinä koko päivää. Siksi uskallan todeta Hauschkan pysyvän poikkeuksellisen hyvin.

Hauschka_meikkivoide_IMG_5216

Ainesosista:

Hauschka haluaa tietysti korostaa meikkivoiteensa hoitavuutta. Olen itsekin sitä mieltä, että normimeikkivoiteeseen verrattuna koostumus on oikeasti ravitsevampi – mutta alkoholia välttelevien näkökulmasta inci saattaa näyttäytyä toisenlaisessa valossa. Alkoholi on ainesosalistassa jo toisena.

Pieni vertaus Hauschkan meikkivoiteen ja normimeikkivoiteen (Lumene Hydra Drops) välillä:

(10 ensimmäistä ainesosaa)

vesi (liuotin)  –  vesi (liuotin)

alkoholi (liuotin, säilöntäaine)  –  triisostearin peg-6 esters (synteettinen pehmentävä aine)

jojobansiemenöljy (pehmentävä aine)  –  peg-20 methyl glucose sesquistearate (synteettinen emulgaattori)

masmalouute (hoitava aine)  –  propylene glycol dipelargonate (synteettinen pehmentävä ja koostumukseen paksuuteen vaikuttava aine)

kookosöljy (pehmemtävä aine)  –  cyclopentasiloxane (synteettinen, haihtuva silikoniyhdiste, helpottaa tuotteen levittyvyyttä)

triglyseridit (pehmentävä aine)  –  sorbitan stearate (emulgaattori, voidaan valmistaa synteettisesti tai luonnon ainesosista)

glyseroli  (kosteuttava aine) –  methyl glucose sesquistearate (synteettinen pehmentävä aine ja emulgaattori)

setearyylialkoholi (pehmentävä aine, ns. ”hyvä alkoholi”)  –  caprylyl glycol (hoitava ja pehmentävä aine, voidaan valmistaa synteettisesti tai luonnon ainesosista)

granaattiomenauute (hoitava aine)  –  cyclohexasiloxane (synteettinen, haihtuva silikoniyhdiste, helpottaa tuotteen levittyvyyttä)

aprikoosinkiviöljy (pehmentävä aine)  –  dimethicone (synteettinen, veteen liukenematon silikoniyhdiste, helpottaa tuotteen levittyvyyttä)

Eikö ole mielenkiintoista miten kerrassaan erilainen reseptiikka luonnollisen ja normimeikkivoiteen välillä on? :) En ota kantaa siihen kumpi on parempi, sillä sen määritys on täysin subjektiivista, mutta todella erilaisia ne ovat.

Hauschka_meikkivoide_IMG_5213

Meikkituotteiden kuvaus on runollinen taiteenlaji… :) Huomatkaa, että Hauschkan meikkivoide kirjoitetaan isolla, ei ole mikä tahansa meikkivoide ;D

Taas on muuten annettava Hauschkalle kiitosta laadukkaasta markkinoinnista (jätetään isoihin kirjaimiin liittyvät seikat omaan arvoonsa :)). Mainitsin jo aiemmin Hauschkan yltiöhienosti toteutetun, joka vuosi päivittyvän paksun tuote- ja ihonhoitofilosofiaesitteen. Myös firman nettisivu on mielestäni vertaansa vailla informatiivisuudessaan ja tyylikkyydessään.

Joistain uutuuslanseerauksista tuotetaan myös oma erillinen esitteensä, kuten näistä meikkivoiteista. Pikku-vihkosesta löytyy tunteisiin vetoavien runollisten ilmaisujen lisäksi myös oikeasti käytännön tasolla hyödyllisiä vinkkejä.

Esite mm. kertoo, että jopa kädet kannattaa rasvata perusteellisesti ennen meikkivoiteen levitystä (mikäli voiteen levittää sormin), niin käsien kuiva iho ei imaise itseensä meikkivoiteen öljyjä ja kosteuttavia komponentteja, ja meikkivoide levittyy tasaisemmin. Esite myös muistuttaa ihon kosteutuksesta ennen meikkipohjan levitystä ja selittää, miksi niin kannattaa tehdä. Seuraavilla sivuilla kerrotaan seikkaperäisesti, miten pohjasta saa kevyemmän tai peittävämmän, missä vaiheessa lisätään peitepuikkoa ja kannattaako meikkipohjan kanssa käyttää puuteria vai ei.

Todella kiitettävää perusteellisuutta esteettisesti vetoavassa paketissa. Nämä seikat lienevät niitä, mitkä tekevät Hauschkasta selektiivisen merkin – asiakas tietenkin maksaa tuotteen hinnassa myös markkinoinnista. ;)

Hauschka_meikkivoide_IMG_4645

Vielä huokoslähikuva! :D Hehheh, joko vakuutuitte ^_^

.

Entä alun kysymys – hakkaako Hauschkan uusi meikkivoide Laveran?

Tätä oli lopulta mahdoton ratkaista. Kumpikin on yhtä hyvä. :) Ja sehän on pelkästään hieno juttu – enemmän valinnanvaraa hyvissä luonnonkosmetiikan meikkipohjissa! Ja kuulkaas – vielä lisääkin oivallisia tuotteita samasta kategoriasta on tulossa esittelyyn…! ;)

Kommentit (32)

 1. Jenn1n

  Mitäpä luulet, pystyisinkö käyttämään Hauschkan vaaleinta sävyä jos olen käyttänyt esim. Lily Lolon Porcelain -sävyä ja Barefaced Beautyn Serenityä? (ja esim. Lumenen Blur 0 on -melkein- tarpeeks vaalea)… veikkaan, että vastaus on EI, mutta elän toivossa…

  • Sanni

   Barefacedin Serenity ja Lumene Blur 0-sävy eivät ole tuttuja, joten niihin en valitettavasti osaa verrata, mutta Lolon Porcelain on paljon vaaleampi kuin Hauschkan 01. Sanoisin, että melkein valkoinen Hauschkan rinnalla.

   Saattaisi löytää tarpeeksi vaalean luonnonkosmetiikkameikkivoiteen sävyn Zuiilta. :) Sävyt Light Rose (viileä) ja Porcelain (lämmin) ovat tosi vaaleita.

 2. Mymmeli

  Cherry Blossom on pitkään ollut suosikkini Lily Lolon punista, todellinen kalpeanaaman kaveri. Sillä saa ihanan raikkaan ilmeen.

  Oletko muuten tehnyt postausta merkin kiinteistä poskipunista? En löytänyt sellaista. (Biodelly, lähettäkää vaan Sannille lisää Loloa! :D)

  • Sanni

   Oletko muuten tehnyt postausta merkin kiinteistä poskipunista?

   En toistaiseksi. Pääsin näkemään noita sävyjä ensimmäistä kertaa vasta viime kuussa Biodelly-vierailulla. Täytyy sanoa, että eivät aiheuttaneet mitään erityistä ”Oooo!” -elämystä, oikeastaan päinvastaisen; Biodellylla esillä olleet samplet olivat aika tummia ja sellaisia vähemmän raikkaan näköisiä sävyjä (en halua käyttää sanaa ’tunkkainen’). Tanja sanoi, ettei kiinteissä punissa oikein sellaisia heleitä sävyjä olekaan. Mielenkiintoista. Sävymaailma näyttää kaiken kaikkiaan olevan hyvin erilainen kiinteiden ja jauhemaisten poskipunien välillä.

   Sävy Tickled Pink vaikuttaa Lolon sävykuvauksen mukaan ainoalta houkuttavalta sävyltä kiinteissä poskipunissa, mutta Biodellyllä ei ollut tuosta sävystä testeriä joten en päässyt näkemään sitä livenä.

 3. Sms

  Hei, mulla olisi kysymys, joka ei liity meikkivoiteisiin, mutta luonnonkosmetiikkaan. Osaatko Sanni suositella luonnonkosmetiikan puolelta hyvin hyvin kosteuttavaa Silmänympärysvoidetta, jossa ei olisi alkoholia (niitä ”pahoja” alkoholeja). Kävin tossa Sokoksella myytävät merkit läpi ja petyin pahasti tarjontaan, sillä melkein kaikissa luonnonkosmetiikan sy-voiteissa luki incin alkupäässä, usein jopa toisena, alc denat tai alcohol. Kyselin myyjältäkin, ja katsoi lähinnä kieroon, kun koitin perustella, miksi en halua alkoholillista sy-voidetta… Jopa siinä paljon kehutussa Laveran ruusu-sy-voiteessa/geelissä on tokana aineena alcohol. Oma sy-iho ei kestä enää muita, kuin luonnonkosmetiikkaa, ainakaan voidepuolella… Sy-iho imee kaiken kosteuden, jopa päivällä ei tarvitse edes luomivärin pohjustusainetta, kun luomet eivät rasvaannu yhtään kosteusvoiteista huolimatta… Sy-iho luokkaa sahara, vaikka tekisi mitä…

  • Sanni

   Osaatko Sanni suositella luonnonkosmetiikan puolelta hyvin hyvin kosteuttavaa Silmänympärysvoidetta, jossa ei olisi alkoholia (niitä “pahoja” alkoholeja).

   Kävin läpi kaikki omat lemppari-sy-voiteeni (joita ei ole montaa luonnonkosmetiikka-aikana kertynytkään) ja kaikissa on alkoholia. :/

   Estelle & Thildin sy-voiteissa ei ole kuivattavaa alkoholia, mutta ne eivät ole suosikkejani koostumuksensa puolesta. Sillä ei tietysti välttämättä ole tekemistä kosteustehon kanssa, mutta koska koostumus on niin liru (tai geelimäinen), jää kosteuden kokemuskin omalta kohdaltani heikoksi. Näiden sy-voiteiden kanssa tunne on se, että ne vain leviävät iholla imeytymättä kunnolla. Geelimäisestä koostumuksesta pidän kaikkein vähiten. Nämä ovat tosiaan vain henk.koht. kokemuksiani, ja joku toinen voi kokea tuotteet aivan eri lailla.

   Dr. Hauschkan silmäluomibalsami on vedetön ja alkoholiton ja todella suojaava. Se tietysti tuntuu koostumuksensa puolesta iholla todella erilaiselta kuin voide, mutta on rasvapitoisuutensa perusteella onnen omiaan kuivalle iholle.

   • Josefiina

    Mielestäni Mia Höytön Valo sy-voiteessa ei ole alkoholia, mutta korjatkaa vaan, jos muistan väärin! (:

    • Sanni

     Ei ole, oikein muistat :)

     Alkoholittomia luonnonkosmetiikan sy-voiteita tosiaan löytyy, mutta en pystynyt oman kokemuksen perusteella sellaisia Sms:lle suosittamaan. Valo-sy-voidettakaan en ole itse kokeillut.

     • Sms

      Heii, iso Iso kiitos, että jaksoit näin perusteellisesti vastailla!! :)).. Taidan kokeilla tuota mainitsemaasi dr.haushkan silmäluomibalsamia ja hommata myös kyllä uuden geelimäisen tuotteenkin ja sitten vaihdella niitä tarpeitten mukaan/ ehkä jopa koittaa geelin päälle balsamia jne… Minulla on nyt Nuxen nirvanesque silmänympärysgeeli käytössä, nimenomaan juuri geeli ja se ei tunnu tarpeeksi kosteuttavalle, koska saatan kerrostaa sitä neljästi ja sitten laittaa meikin siihen päälle ilman ongelmia :D..ja Nuxehan ei ole luonnonkosmetiikkaa. Mia Höytön tuotteista jäänyt mielikuva, että ovat aika kalliita, mutta täytynee googlailla senkin perään, ennen kuin tekee päätöksiä… Mikähän siinä on, että luonnonkosmetiikan voiteissa on sitä alkoholia aika usein aika paljon…onkohan se sitten hyvä säilöntäaine tai saa luonnonaineet levittymään tai imeytymään nopeammin…

      • Sms

       Juu ja Laveralta ym bongasin kanssa itsekin jonkin silmänympärysvoiteen tai geelin, missä ei ole alkoholia, mutta kuvauksen mukaan ei vaikuttanut hirvittävän kosteuttavalta… Adjektiivi ”kevyt” on kokemuksen perusteella aivan liian kevyt mulle sy- tuotteista :) …

      • Sanni

       ehkä jopa koittaa geelin päälle balsamia jne

       Tätä minäkin ajattelin – ensin alle kosteuttava tuote jossa vettä ja sitten päälle kosteutta sitomaan ja kuivaa ihoa pehmemtämään balsamimainen tuote :)

       Jep, Höydön tuotteet ovat kalliita. Sy-voide taisi olla jotain 38 euron paikkeilla. Toki on kalliimpiakin, mutta ovathan nuo kalliimmasta päästä. Mitä alkoholiin tulee – sitä käytetään luonnonkosmetiikassa eniten nimenomaan säilövyytensä vuoksi, ja tietysti sillä voidaan myös vähentää tuotteen rasvaista tuntua.

 4. Jonttu

  Olipa ilo kuulla tästä, kun oma ihoni ei enää tykkää mineraalipohjasta ja haluaisin kuitenkin jatkaa luonnollisilla vesillä.

  Tuo isokirjain-homma voi olla kääntäjänkin aikaansaannosta sikäli, että saksassahan substantiivit kirjoitetaan isolla, joten emme tiedä, onko valmistaja halunnut kirjoittaa meikkivoiteen varta vasten juuri isolla kirjaimella vai tehnyt niin saksan kielen konventioiden vuoksi.

  • Sanni

   Niin no… Miksi kääntäjä olisi valinnut jättää juuri meikkivoide-sanan isolla kirjaimella mutta ei muita substantiiveja..? ;)

   • Jonttu

    Niin, ja en tosiaan vilkaissut, miten muiden tuotteiden nimet oli käännetty ja mikä kanta oli valittu esim. englantiin käännettäessä. Pelkkää spekulaatiota osaltani tuo ehdotus.

   • Sonja

    Eikö tuo Foundation ole meikkivoiteen nimi? Sillä ei ole mitään muuta osaa nimessään niinkuin vaikka Maybellinen SuperStay foundation. SuperStay on sen meikkivoiteen nimi, ja tuolla perusteella Foundation on tuon nimi. Ja siksi se kirjoitetaan isolla…. :D

    • Sanni

     Jos meikkivoiteen nimi on Meikkivoide, niin pidän sitäkin aika hassuna :) Foundation = meikkipohja englanniksi.

    • Sari

     Näin minäkin olen ymmärtänyt. Meikkivoide on tuotteen nimi – tai sitten tuotteella ei ole nimeä lainkaan.

     • Jonttu

      Yhdyn tähän näkemykseen, että tuo on siis kirjoitettu juuri siitä syystä isolla, että se on se sen nimi.

 5. Jonttu

  Ja aivan älyttömän kaunis meikki tuossa ennen ja jälkeen -kuvassa. Voi kun osaisi loihtia tuollaisen! Ei yhtään liikaa eikä yhtään liian vähän vaan juuri sopivasti meikkiä. :)

 6. Mia / Beauty Highlights

  Mä olen niin rakastunut Hauschkan uuteen meikkivoiteeseen! Ollut mulla käytössä nyt noin kuukauden päivät, ja pakko myöntää, että paras luonnonkosmetiikan meikkivoide on löytynyt! :) Luulin, että tätä päivää ei tulisi koskaan ;) Iroisien BB-voide on ollut mulle tähän saakka ykkönen, mutta Hauschka kiirii kyllä nyt edelle. Luonnollisempaa lopputulosta saa hakea! :)

  • Myy

   Tämä näytti kyllä Mian iholla niin hyvältä, että oksat pois!

   Ja niin näyttää näissä kuvissa sunkin iholla. :) Ehkä sitä vihdoin uskaltaa kokeilla ekopohjaa..

 7. Eve

  Oi kuulostaa tosi hyvältä! Olenkin juuri miettinyt että Laveran meikkivoiteen kanssa on oltava aika varovainen ettei naama muutu liian keltaiseksi (eli ei vaan saa kerrosta liikaa huoh, mutta onhan se vaikeaa pysyä kohtuudessa :D). Täytyy kokeilla seuraavaksi tätä. Mulla on kyllä heikkous, että pakko muka kokeilla kaikki luonnonkosmetiikan meikkipohjat läpi ja enhän mä ehdi niitä kaikkia käyttämään millään. Ehkä sitten kun olen saanut käytettyä jonkun noista seitsemästä jo avatusta..

  • Sanni

   Ehkä sitten kun olen saanut käytettyä jonkun noista seitsemästä jo avatusta..

   :) :D

 8. Tupu

  Tykkään myös tästä uudistuksesta todella paljon! Erityisesti pidän pidemmästä ”työstöajasta” ja paremmasta tuoksusta vanhaan Hauschkan meikkivoiteeseen verrattuna. Ei myöskään jätä yhtä rasvaista/öljyistä pintaa kuin vanhempi versio –> ei välttämättä tarvitse puuteria. Käytin aiemmin sävyä 00, uudistuneesta versiosta sävy 01 on sopiva talvenkalpealle iholleni.

  • Sanni

   Erityisesti pidän pidemmästä “työstöajasta”

   Joo, tuo on kyllä hyvä, meikkivoide ei jämähdä ihoon yhtä nopeasti.

 9. Fanni

  No jopas! Vakuutuin! Yleensä luonnonkosmetiikan meikkivoiteet ovat olleet ainakin omassa kokeilussani melko onnettomia. Tätä voisin jopa kokeilla, ja sävytkin näyttävät ihanan neutraaleilta. Inhoan punaiseen taittavia sävyjä, on olemassa lämminsävyisiäkin vaaleita ihoja!!! :D Tämä ihan yleisenä kommenttina kaikista meikkivoiteista. Viime vuosina asiassa on onneksi tapahtunut kehitystä.

 10. Nimetön

  Mitä meikkivoidetta,mieluiten marketti,suosittelisit jos hakusessa olisi peittävä ja pysyvä mutta KUULAS lopputulos. Vai onko sellasta edes :D Kun tuntuu että ne peittävät ja hyvin kestävät tuo ihan kauheen pakkeliefektin ja sitten ne kuulaat ei peitä mitään ja lähtee karkuun jo ennenku pääsee ovesta ulos :D Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

  • Sanni

   Hei Nimetön! Ikävä kyllä tunnen markettimeikkivoiteita todella vähän, sillä en itse käytä nestemäistä meikkivoidetta eikä siten tule kokeiltua kuin niitä joita saan blogin kautta testattavaksi. Tunnen markettimeikkivoiteista paremmin vain ne laadut, joita oli myynnissä liikkeessämme silloin kun tein kosmetiikkamyyjän hommia. Vuoden 2012 jälkeen ilmestyneitä markettimeikkivoiteita en tunne lainkaan :/

   Mutta niistä meikkivoiteista jotka tunnen, suosittelisin Lumenen CC-meikkivoidetta. Se on siis tosiaan meikkivoide, ei mikään kosteus- ja meikkivoiteen sekoite niinkuin useimmat BB- ja CC-voiteet. Se pysyy, peittää hyvin ja tulos on kuulas. Ei tokikaan niin valoaheijastava kuin varsinaisissa ”kuulaus-meikkivoiteissa” kuten nyt vaikkapa Lorkun Lumi Magique mutta ei mattainenkaan eikä missään nimessä pakkelinen. Lumenen CC on minusta niin hyvä että se on niitä harvoja meikkivoiteita joita jopa mielelläni käyttäisin, jos mineraalimeikkipohja riistettäisiin minulta. :)

   • Nimetön

    Lumenen: nude perfection fluid foundation (lasipullossa, valkoista huurrelasia, pumppupullo, mulla sen vaalein sävy kultahiekka,eli classic beige).

    Sain tuon työkaverilta (kun oli saanut jostain itsellen liian vaalean sävyn).

    Maksaa noin 15€ (Pirkan tarjouslehden hinta Cittarissa).
    Tätä ostan lisää, kaunis pullo, riittoisaa ja peittää just riittävästi nenänpielen punoituksen ja tummat pandasilmänaluset…

    Toisaalta tuo Hauschankin maikkivoide kiinnostaisi…

 11. Heleää

  Voi Sanni, kiitos taas informatiivisesta postauksesta, erityisen kiinnostavaa oli meikkivoiteiden ainesosien vertailu, ja jokaisen ainesosan selittäminen. Juuri tämän takia pidän blogistasi niin paljon. Olen ollut aktivinen lukija vuodesta 2011 saakka, ja tehnyt sinun blogisi perusteella lukemattomia kosmetiikkahankintoja. Kiitos tinkimättömästä työstäsi!

  • Sanni

   Suuri kiitos Heleää :)

 12. Elli A

  Tuo Hauschkan meikkivoide on muuten tässä kuussa Stockan kantistarjouksena, ja hinnaksi jäi n.22€.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.