Tissini päätyivät vieraan Facebook-profiiliin

Tiedän kyllä, että aina kun lataa minkä tahansa kuvan nettiin, se voi joutua ihan mihin tahansa. Kuten vaikka fuengirolalaisen meikkikoulun kuvagalleriaan.

Tai viime vuosina hyvin yleistyneesti – jonkun ihmisen Facebook-profiiliin.

Sain kaveriltani viestiä, että joku oli napannut taannoisesta blogipostauksestani tissini profiilikuvakseen. Kyseessä on tietysti selvästikin feikkiprofiili deittailumielessä (ainakin kun katsoo tuota ”Annelin” tervehdystä seinällään), eikä ”Anneli” välttämättä edes ole blogini lukija vaan on saattanut päätyä kuvaani jonkun Google-haun kautta. Kuka tietää.

Tissiprofiili

Mutta onhan se nyt huvittavaa nähdä omat ikuisen vitsin aiheena olleet tissinsä jonkun profiilikuvana houkuttelemassa ”kavereita”…! :D Aaahhahhaaa… Johonkin mun rintavarustus siis ainakin kelpasi…!

Ilmiannoin tietysti ”Anneli Kaurasen” Facebookille, mutta melkein tekee mieli sanoa että kuule Anneli, jos koet että mun pikku teekupeilla saat itsellesi hyvää seuraa niin suon sinulle sen ilon! :p

idTissiprofiili2

*repeilee – vaikka on tietysti samalla ärtynyt kuvan luvattomasta käytöstä*

Oletteko te löytäneet nettiin laittamia kuvianne omituisista yhteyksistä?

Kommentit (35)
  1. Voi apua :D Olipa aloitus aamulle! Mutta kyllä mahtaa olla outo fiilis törmätä omiin rintoihin sosiaalisessa mediassa!!

    1. Sanopa muuta!

  2. ei oo todellista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *