Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tissini päätyivät vieraan Facebook-profiiliin

Tiedän kyllä, että aina kun lataa minkä tahansa kuvan nettiin, se voi joutua ihan mihin tahansa. Kuten vaikka fuengirolalaisen meikkikoulun kuvagalleriaan.

Tai viime vuosina hyvin yleistyneesti – jonkun ihmisen Facebook-profiiliin.

Sain kaveriltani viestiä, että joku oli napannut taannoisesta blogipostauksestani tissini profiilikuvakseen. Kyseessä on tietysti selvästikin feikkiprofiili deittailumielessä (ainakin kun katsoo tuota ”Annelin” tervehdystä seinällään), eikä ”Anneli” välttämättä edes ole blogini lukija vaan on saattanut päätyä kuvaani jonkun Google-haun kautta. Kuka tietää.

Tissiprofiili

Mutta onhan se nyt huvittavaa nähdä omat ikuisen vitsin aiheena olleet tissinsä jonkun profiilikuvana houkuttelemassa ”kavereita”…! :D Aaahhahhaaa… Johonkin mun rintavarustus siis ainakin kelpasi…!

Ilmiannoin tietysti ”Anneli Kaurasen” Facebookille, mutta melkein tekee mieli sanoa että kuule Anneli, jos koet että mun pikku teekupeilla saat itsellesi hyvää seuraa niin suon sinulle sen ilon! :p

idTissiprofiili2

*repeilee – vaikka on tietysti samalla ärtynyt kuvan luvattomasta käytöstä*

Oletteko te löytäneet nettiin laittamia kuvianne omituisista yhteyksistä?

Kommentit (35)

 1. naela

  OMG :D Voi Annelia…. olisin myös käynyt ilmiantamassa profiilin, mutta en löytänyt sitä enää. Taitaa tämä Anneli olla blogis lukija.

 2. Niina

  Mun nettitutun lasten kuvia varastettiin ja feikkiprofiilin tehnyt väitti heitä omiksi lapsikseen.. Siinä menee mun raja, ettei ole enää edes millään tavalla huvittavaa.. :( Mut tää viel on aika hauskaa :)

  • Sanni

   ja feikkiprofiilin tehnyt väitti heitä omiksi lapsikseen..

   Ei herranjumala :-0 Ihan kamalaa!

 3. Elina

  Eikä, apua. Näin facessa kerran profiilin jossa oli monia muiden ihmisten kuvia. Muuten en ois huomannut mutta kun eka kuva näytti Pupulandia-blogin Jenniltä ja kaikki muut kuvat eri henkilöistä.
  Omiini en oo onneks törmännyt mut joskus kauan sit mesessä tyyppi jonka kanssa juttelin laittoi omaksi kuvakkeekseen mun mesekuvakkeessa/profiilissa olleen kuvan… ? =(

 4. Virve

  Hahaha, ei voi olla totta… En voi lakata nauramasta, mutta onneksi tietysti poistettiin.

  Itseäni ärsyttää eräs FB-käyttäjä, joka on nyt ainakin 1,5 vuotta käyttänyt profiilikuvanaan kuvaani, jossa eivät näy kasvoni, mutta kaulani, leukani ja dekolteeni sekä yhteenmätsäävät kaula- ja korvakorut näkyvät. Kuvasta ei tunnista minua, mutta se on blogistani otettu eikä henkilö suostu sitä yhteydenotoistani huolimatta poistamaan. Myöskään FB:n ylläpito ei poista kuvaa ilmiannoista huolimatta. Pitäkööt sitten, pentele. :P

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.