Karkkipäivä
Karkkipäivä

The Rrrrocket-ripset!

Suhteeni ripsiväreihin on muuttunut valtavasti viimeisen 3-4 vuoden aikana (lue: alettuani bloggaamaan ja päästyäni töihin kosmetiikkamyyjäksi). Ennen minulla oli aina käytössä kerralla vain yksi, maksimissaan kaksi ripsaria, ja  kaikki tuntuivat käytössä lopulta melkein ihan samalta. Ainoa asia, missä saatoin huomata jotain eroa, oli maskaraharjan erottelukyky. Valitsinkin maskaran aina harjan perusteella, itse värimassan ajattelin olevan käytännössä ”ihan samaa kamaa” oli ripsari mikä hyvänsä.

Maskarat_toukokuu2012

Kun ripsareita sitten alkoi töiden ja blogin kautta kertyä ja minulla on nykyään kerralla viisikin ripsiväriä käytössä, ovat maskaramaailman nyanssit  avautuneet ihan uudella tavalla. Yksilöiden välillä huomaa selviä eroja ja niitä on helpompi vertailla. Nykyään on ihan selvää, että toiset maskarat kerrostuvat hanakammin kuin toiset, toiset kuivuvat nopeammin, jotkut paakuttavat jo tuoreeltaan ja koostumukset vaihtelevat lähes nestemäisestä voidemaiseen ja vahamaiseen.

Nyt on aivan eri fiilis aina uutta ripsaria korkatessa. Ja tästä pääsemmekin päivän aiheeseen, eli viimeisimpään testimaskaraan! :)

RocketVolumExpress_maskara

Pääsin Maybellinen ja Indiedaysin kamppiksen myötä kokeilemaan Maybellinen Volum’ Express –maskaraperheen uutta The Rocket –ripsaria.

The Rocket Volum’ Express lupaa supernopeaa tuuheutta muutamalla vedolla ilman paakkuja. Harjaosa on paksuhko ja varustettu kumisilla mikroharjaksilla.

Vastaako tuote lupaustaan? Kyllä. Tai itse asiassa se tekee enemmänkin – nimittäin väittäisin, että se myös kaareuttaa. Ensimmäinen asia, mihin kiinnitin huomiota, on nopea kuivuminen. Ripset jähmettyvät nopeasti ”ylöspäin” (tulisiko nyt siitä sitten nimi ”Raketti” ^_^)  ja näyttävät taivutetuilta. Toinen huomio on voimakas kerrostuvuus – ripset saavuttavat ideaalituuheuden jo kahdella kerroksella. Tai ainakin minun ideaalini. :)

RocketVolum_before_after

Mikroharjakset nappaavat kiitettävästi pienet ja ohuetkin ripset. Ihan kampamaisen erotteleva tämä ei ole, mutta ei myöskään klimpitä ripsiä yhteen. Massa on hyvin ohutta ja nestemäistä, ja harja levittää värin tasaisesti.

Lisäksi totean, että ihan kuin ripseni näyttäisivät tavallista mustemmilta..?

RocketVolum_vertailu

Tässä kuvassa näkyy minusta hyvin tuo kaareuttava/taivuttava efekti. Maskarattoman silmän ripset osoittavat vähän eri suuntaan…

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että tykkään The Rocket Volum’ Expressistä. Olen mieltynyt tällaisiin hyvin erotteleviin kumiharjoihin ja ne ovat mielestäni ehdottomasti etenkin hentoripsisen ystäviä. Samoin tykkään maskarasta, joka tuuhentaa ripset nopeasti ilman että tarvitsee vetää viittä kerrosta.

Rocket_look_tuotteet

Testipaketin mukana tuli myös voidemainen Color Tattoo 24 Hour -luomiväri sävyssä Turquoise Fever sekä Master Precise -eyeliner. Tein niillä oman versioni The Rocket –mainoksen lookista – turkoosia koko luomelle (sekä ylös että alas) ja tehokas musta rajaus.

RocketVolum_turkoosi_look

Tattoo-luomivärejä olen kokeillut aiemminkin ja tykkään. Pysyvät hyvin ja toimivat toki myös erinomaisina pohjustajina.

Master Precise -eyeliner oli uusi tuttavuus. Tämähän kuuluu niihin joustavapäisten huopa-eyelinerien ryhmään joita minä hellästi kutsun ”lötköiksi”, paitsi ettei tämä tyyppi ollutkaan niin lötkö! Master Precisen kärki on yllättävän jämäkkä ja ennenkaikkea ohut, tällä saa tarkkaa jälkeä. Ja sävy on tosi musta. Kiva ylläri tämä eyeliner, taitaa siirtyä suosikeihin…!

.

Onko joku jo kokeillut uutta Raketti-ripsaria? Mitä tykkäätte yleisesti Maybellinen ripsareista? Itse olen käyttänyt joskus muinoin monta tuubia Full’n’Soft -maskaraa jota ei enää saa Suomesta. Enää en tosin taitaisi käyttää vaikka sitä täältä saisikin, tykkään niin paljon enemmän noista kumisista harjoista. :)

Kommentit (64)

 1. maria

  Onpa mielenkiintoinen! Mulla ei muuten taivu ripset jos niitä mekaanisesti yrittää pakottaa, olisikohan tässä ratkaisua.

  Itseäni kiinnostaa, että miksi ripsari taivuttaa ripsiä? Jotain tekemistä kuivumisen ja yhdisteiden kemiallisen asettumisen kanssa tjs.?

  • Sanni

   Ripsareihin voidaan lisätä polymeereja, jotka ”kiristävät” ripsen pintaa niin että se kaartuu. Tämä on ainakin yksi teknologia. Ja sitten tietysti massan mahdollisimman nopea kuivuminen tukee ripsen kaarevaksi jäämistä, tietysti tällöin ripseä on täytynyt jollain saattaa kaarevaan muotoon (joko painamalla harjalla ripsiä ylöspäin tai käyttämällä taivutinta).

   Tähän Rocket-ripsariin ei varmaankaan ole lisätty mitään kaareuttavia ainesosia kun sen markkinointiteksti ei puhu kaareutuksesta lainkaan, mutta mahdollisesti ihan vain nopean kuivumisen takia mun ripset jää tällä selvästi taivutetun näköisiksi. Mun ripset on niin hentoiset että niitä on helppo taivuttaa jo pelkästään painamalla maskaraharjalla ylöspäin. Nopeasti kuivuva massa sitten kiinnittää ne tuohon asentoon. :)

 2. Emma

  Näytti kyllä tosi kivalta ripsissäsi toi Rocket!

  Hei näin kevään kynnyksellä ajattelin kerrankin aktivoitua ajoissa – samasta vaivasta kärsivänä tiedustelen, että mikä aurinkovoide sulla on tällä hetkellä käytössä tuohon ylähuulen pigmentoitumiseen?

 3. NG

  Ihastuttava turkoosi luomiväri! Hyvältä näyttää ripsarikin, Maybelline (kuten muutkin Lorkun brändit) loistavaa maskaroillaan.

 4. raketti housuissa

  Minkälainen sivellin on hyvä noiden Color Tattoo -luomivärien levittämiseen? :o

  • Sanni

   Esim. synteettinen peiteainesivellin.

 5. Satu

  Mä kyllä vakuutuin tuosta ripsarista tämän postauksen perusteella ja haluaisin kokeilla :) Harmi, että mulla on odottamassa useampi ripsari korkkausta, sillä muuten marssisin heti ostoksille. Toivottavasti jää kauppojen valikoimiin!

 6. Kirppu

  Nappasin eilen kaupasta saman tien ripsarin että linerin! Kakkulinerin jälkeen tämähän oli oikein hyvä kynä! Ja näppärä ottaa mukaankin. Rajauksen sai tehtyä tarkasti ja jälki oli todella musta.
  Ripsivärissä tapahtui kaikki mitä kerroitkin :D Ei tarvinnut paljoakaan laittaa kun ripset olivat jo mustat, mutta erottelu ei ollut ihan parasta. Suu kyllä loksahti auki kun katoin sivupeilistä kuinka ripseni olivat taipuisat! Wou! :) Kuivuu kyllä nopeammin kun aikaisemmat ripsarit. Vielä en luovu kokonaan Lorealin Volume million lashes ripsarista ;) mutta rocket ja liner tulee aktiiviseen käyttöön, joten kiitos huipusta vinkistä! :)

 7. Piija

  Olen itseasiassa suunnitellut ostavani kyseisen ripsarin seuraavaksi, kunhan nykyinen Lorkun volume million lashes loppuu (josta olen myöskin tykännyt hurjasti!)

  Aikaisemmin lemppari oli juurikin Maybelline Volum’Express Colossal, joskin rakastuin itsekin kumisiin harjoihin. :)

 8. martta

  Ostin ton itsekkin jo silloin heti sinä päivänä kun sitä stockalle tuotiin, mutta itse oon vähän kahden vaiheilla ton ripsarin kanssa. Ihan hyvä perusripsari, mutta jos etsii tuuheuttavampaa niin Rimmelin Scandal Eyes peittoaa kyllä tämän huimasti. Itse omistan vähän ”laiskat” luomet jotka painautuu siis melkein silmän päälle, ja tää Rocket ripsari sotkeutuu mulla kyllä yläluomille. Ite oon tykännyt käyttää tätä L’orealin Telescopicin päällä. :)

  Oon Master Presicestäkin eri mieltä, onhan se hyvä mutta mulla loppui tussista väri vähän päälle kahdessa viikossa! Siks ostinkin nyt geelimäisen rajausvärin kun alkoi ottaa päähän noiden tussien lyhyt käyttöikä.

  Mutta osaatko suositella jotain kohtuuhintaista (alle 20€) meikkivoidetta KUIVALLE iholle? Peittävyydellä ei ole niinkään väliä kunhan vain levittyisi tasaisesti. True Matchia kokeilin jo, mutta se ei toiminut kyllä laisinkaan. :/

 9. Tiltu Kultu

  Minä olen vannonut Maybellinen Volum Expressien nimeen jo monen monta vuotta ja tuo rakettiripsari on ostoslistalla heti kun/jos sitä tulee saataville vedenkestävänä.
  Joku raskasluominen aiemmin mainitsi Rocket Volumen suttaavan, mutta uskon ja toivon vedenkestävässä versiossa tuon korjaantuvan.

  Hei Sanni muuten, ostin Isadorameikkisi innoittamana sen Colormatic eye penin ja se on kyllä ihan kiitettävästi pysynyt vesirajassa. Huomasin myös sen, että yläluomella jää se ihonvärinen pläntti ulko- ja sisäluomenrajausten väliin ja sanoit maestron värittäneen sen taitavasti piiloon. Osaatko sanoa yhtään, millä taktiikalla? Eipä tuo tosin kovin paljoa erotu yläluomelta mutta ihan uteliaisuudesta :)

  Miten sisärajauskynien hygieenisyys muuten? Onko jotain kikkaa puhdistaa tuollainen vahainen kynä ennen käyttöä/käytön jälkeen ja välttää simätulehdus (jäi vähän neuroosi päälle kunviimeksi silmäni tulehtui käytettyäni sisärajausta, kyseessä tosin ihan kajalkynä)

  Ehkä innostun käyttämään myös geelilaineria sisärajauksiin, mutta tämänkin hygieenisyys mietityttää vaikka siveltimen pesenkin usein, onhan samaa väriä mätetty myös ulkoluomelle. Otan mielelläni vinkkejä vastaan!

  • Sanni

   sanoit maestron värittäneen sen taitavasti piiloon. Osaatko sanoa yhtään, millä taktiikalla?

   Ikävä kyllä en, sillä koska meikkaustilassa ei ollut peiliä, en nähnyt lainkaan mitä Stephan tarkalleen ottaen teki.

   Miten sisärajauskynien hygieenisyys muuten? Onko jotain kikkaa puhdistaa tuollainen vahainen kynä ennen käyttöä/käytön jälkeen ja välttää simätulehdus?

   Silmätulehdushan voi tarttua kynän välityksellä ainoastaan, mikäli kynällä on meikattu tulehtunutta silmää. Kynä itsessään ei käsittääkseni voi tulehdusta aiheuttaa, tai en ole sellaisesta ainakaan kuullut. Omaa silmää meikatessa ei siis luonnollisestikaan tarvitse kynää sen kummemmin desinfioida jos silmät ovat terveet. Jos taas tarkoitit, miten meikkitaiteilija huolehtii kynien hygienisyydestä, niin Stephan esimerkiksi katkaisee aina kynän pään jokaisen asiakkaan jälkeen ja teroittaa puhtaan, koskemattoman pään esiin. Ja muistaakseni mainitsi vielä desinfioivansakin kynän pään varmuuden vuoksi.

   • Tiltu Kultu

    ”Kynä itsessään ei käsittääkseni voi tulehdusta aiheuttaa, tai en ole sellaisesta ainakaan kuullut. Omaa silmää meikatessa ei siis luonnollisestikaan tarvitse kynää sen kummemmin desinfioida jos silmät ovat terveet.”
    Juu tämä käy kyllä järkeen mutta silti pelkään, että siihen tarttuu pöpöjä jotka aiheuttaa tulehduksen :D

    • Sanni

     Ymmärrän :) Jos on kerran saanut tulehduksen niin varmasti arveluttaa. Lisävarmuutta kynän puhtauteen saa pyyhkäisemällä kynän päätä desinfiointiaineeseen kastettuun paperipyyhkeeseen, tai sitten voi tehdä niinkuin Stephan ja terottaa kynän joka käytön jälkeen… mutta silloin kynä loppuu tietysti aika nopsaan ;)

 10. Cerp

  Joskus vuosia sitten käytin sitä ”perinteistä” Volum Expressiä useamman tuubin ja tykkäsin silloin kovasti. Ajattelin nostalgisoida ja ostaa sitä ensi kertaa sitten teinivuosien, mutta pyörrän puheeni ja hommaankin Rocketin sen sijaan. Yleisesti ottaen oon tykänny Maybellinen ripsareista, mutta nykyinen lemppari on kyllä Max Factorin FLE.

  Rakastuin myös tohon Master Presiceen, sillä saa ihan loistavan tarkat rajaukset myös alaluomelle! Mutta lyhytikäinen tuo ikävä kyllä on, kuukauden päivät käytössä ja nyt jo kuivunut. Vaikka eihän kai tussien käyttöikää voi verratakkaan dippeihin. Aion silti ostaa samanlaisen uudestaan, sen verran rakastuin!

  • Cerp

   Pakko vielä uudelleenkommentoida: Rockettia testattu ja lopputulos: WAU! Tästä taitaa tulla uus lemppari FLE:n rinnalle. Verrattuna FLE:hen, tämä antaa hyvin tuuheutta jo ensivedolla. (Mulla FLE vaatii ainaki 2 kerrosta) Plus että massa on niin ohutta, että tätä pystyy tosiaanki kerrostamaan aina vaan uudelleen. Rakkautta ensisipaisulla :D

 11. hessu

  hei kysyisin sellaista, että voiko tuota Color Tattoo -luomiväriä käyttää myös linerinä (laitto sellaisella small angle brushilla) vai onko parempi ostaa ihan siihen tarkoitukseen tehty geeli väri? :)

  • Sanni

   voiko tuota Color Tattoo -luomiväriä käyttää myös linerinä

   Kyllä! :)

 12. satu

  En tykkää tuosta ripsarista! Mun makuun harja ihan liian iso ja väri ei meinaa irrota ripsistä normaali puhdistusaineella. Pettymys :(

 13. Tiltu Kultu

  Vedenkestävän version löydettyäni noukin sen saman tien ostoskärryyni.
  Minä pidän tässä ripsivärissä siitä, että värin saa aivan ripsien kärkiin saakka ja tuo erottelee melkoisen hyvin ja todellakin paakutonta jälkeä. Tuuheuttaa hieman enemmän kuin pelkkä erotteleva ripsari (esim One by One) muttei sellaisenaan riitä minulle. Siltä varalta, että joku on nyt heittänyt toivonsa tämän suhteen, suosittelen kokeilemaan vielä tätä:
  Ensin kerros Rocket Volum’ Expressiä, kammalla (tai vanhalla ripsiväriharjalla) kampaus ja sitten päälle ihan normi Volum’ Expressiä tai muuta tuuheuttavaa ripsaria (ja kampaus – mulla sen verran pitkät ja hennot ripset, että klimppiintyvät helposti). Bilemeikissä saatan laittaa Rocketia vielä yhden kerroksen päällimmäiseksi.
  Saan tällä aivan mielettömät räpsyt, paremmat kuin koskaan aiemmin. Ripset ovat pitkät ja tuuheat. Ripset näyttävät tosiaan mustemmilta, ehkäpä siksi, että väri levittyy niin siististi aivan ripsien kärkiin. Lisäksi ripset jäävät joustavammiksi ja pehmeämmiksi värin kuivuttua.
  Pysyvyysongelmaa ei ole ollut, mutta nyt kesällä olen pohjustanut luomia, mikä vaikuttanee tähän.

 14. Neni

  Tuo oli kyllä minun ripsilleni aivan totaalinen virhe ostos. Omaan jo muutenkin pitkät, tuuheat ja taipuisat ripset (ainakin näin on moni väittänyt ;) ), joten kun tuota pistin yhden ainoan kerroksen lopputulos oli järkyttävä. Ripset näyttivät yhdeltä tasaiselta mössöltä, osuivat kulmaluuhun silmän normaalissa asennossa eikä meinannut millään edes irrota ripsistä vaikka kuinka käytti silmämeikinpoistoainetta. Petyin kovasti. :(

  Onneksi kaverin äidillä on huomattavasti hennommat ja lyhyemmät ripset, joka suostui kyseistä ripsaria kokeilemaan. Hänelle toimi kuin unelma. :)

 15. Tuija

  Ehdottomasti PARAS ostamani RIPSIVÄRI on ollut LANCOMEN L´EXTREME jonka valmistus lopetettiin viime vuonna eli 2013. Ripsiväri erotteli ripset hyvin, ei paakkuuntunut eikä myös sotkenut sekä pysyi ilmalla kuin ilmalla hyvin ripsissä. Monien kosmetiikkamyyjien mielestä tämä oli myös hyvä tuote ja he myös ihmettelivät miksi valmistus lopetettiin. Nyt olen etsinyt uutta hyvää ripsiväriä mutta huonolla menestyksellä. Viimeksi oli käytössä Hypnose joka saman valmistajan, mutta paakkuuntuu helposti. Kyllä harmittaa !!!

  • Sanni

   Voi että, L’Extremekö jäi sitten pois… Toisaalta, niin tylsää kuin se onkin niin kosmetiikkafirmojen on joka vuosi jätettävä joitain vanhoja tuotteita pois valikoimastaan saadakseen uusia tilalle. Vanha tuote on aina jonkun ikisuosikki, mutta kosmetiikkafirmat haluavat jatkuvasti uudistua…

 16. ufhzmzo

  wL86S9 xrntedqotvde, [url=http://dkrjgzaxgmpj.com/]dkrjgzaxgmpj[/url], [link=http://bnfrbzysmqzu.com/]bnfrbzysmqzu[/link], http://sagcixouvjmb.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.