Karkkipäivä
Karkkipäivä

The Pasta And The Beach

On vähän biitsitunnelmat muuttuneet sitten Patmoksen – uskomatonta että olin siellä vielä runsas 3 viikkoa sitten uimassa ja ottamassa aurinkoa….

Platamonan ranta Sassarissa, Sardiniassa.

.

.

…ja niin sitten koitti se aika, että söin ensimmäisen pasta-ateriani puoleentoista vuoteen. Olin päättänyt sallia itselleni yhden pastaillallisen Italiassa, ja se illallinen tapahtui eilen Couchsurfing-houstini kanssa Algherossa.

  

Tilasin mustaa tagliolinia simpukoilla ja tuoreilla tomaateilla, ja ei herranjestas miten hyvää se oli. (Mr. Karkkipäivä nauraisi kun kuulisi minun sanovan ”Uskomattoman herkullista” – hänen mielestään kukaan normaali ihminen ei käytä sanaa ’herkullinen’ :D.)

Sanonpahan vain, että kyllä kannatti odottaa tätä annosta 18 kuukautta. Se oli myös ilokseni aika pieni, koska tilasin sen primi piatti -listalta. Pastaa ei siis ollut mitään järjetöntä kulhollista eikä masukaan näin ollen protestoinut.

.

Kysymys: tekisinkö seuraavaksi meikkipostauksia vai jatkanko matkakuvauslinjalla..? Mulla on koneella ihan kivasti meikkipostausmatskuakin ja täällä Sardiniassa mulla on aikaa bloggailla paremmin kuin Venetsiassa. Kuuntelen mielelläni toiveitanne. Huomaan, että mun alkaa itsekin mieli tehdä taas jotain kauneusaiheisia juttuja…. ^_^

Kommentit (41)

 1. flickan

  Musta sun matkapostaukset on ihan HUIPPUJA !!! Siis oon joskus lukenut muitakin matka-aiheisia blogeja, mutta sulla on oikeesti superhyvä touchi meikkiasioiden lisäksi näihin matka-asioihin. Kirjotat hyvin, otat kivoja kuvia, kerrot oikeesti siitä matkustamisesta, omalla ihanalla tyylilläsi. Oot jotenki enemmän asian ytimessä ku monet muut. Go girl, like you! :) KIITOS!

  Ei sillä, etteikö sun kauneusjututki oo hyviä, pidän niistäki, mutta itseäni kiinnostaa enemmän matkapostaukset. :)

  Och till sist, haluan toivottaa sulle supermukavaa retkenjatkoa, pidä lippu korkeella jatkossaki! :)

  • Sanni

   Men tusen tack, flickan! :) Nu blev jag glad! <3

 2. Anskunen

  Nämä on aivan ihania matkapostauksia,mutta meikkipostauskin voisi olla paikallaan:)Luen niitä aina erityisellä innolla!Jatkahan samaan malliin ja mukavaa reissaamista sulle:)

 3. Susse

  Molempi parempi! On ollut aivan mahtavaa seurata sun matkaa! Matkalla tehdyt make-overitkin on ollut tosia kivoja!

 4. Miira

  Olisi muuten tosi mukavaa kuulla enemmän näistä Couchsurfing-kokemuksistasi. Toivottavasti olet törmännyt mukaviin hosteihin tällä matkallasi!

 5. Nimetön

  Matka ja makeoverit :)

 6. Siiri

  Moi Sanni! Nyt mun on pakko avata suuni. Kun kerroit tästä matkastasi niin olin ihan varma että siihen loppuu minulta Karkkipäivän seuraaminen. Nyt on jo pakko myöntää että olin niin väärässä! Tykkän blogistasi entistä enemmän. Iso kiitos mielenkiintoisista postauksista! On todellakin ilo seurata matkaasi :)

  • Sanni

   Apua, kiitos Siiri! Ihana kuulla! :)

 7. Tiltu Kultu

  Kosmetiikkajuttuja väliin myös!

 8. Isadora

  Kaikki mita kirjotat kiinnostaa! :) Mutta talla hetkella matkajutut on kylla ihania.

 9. Eerika

  Moikka! Oot ilmeisesti paljon reissulla ollut toisen sohvilla? Kuinka on couchsurfing sujunut? Onko missään vaiheessa ollut epämiellyttävää fiilistä? Tai kuinka toi käytännössä on sujunut? Ja millä perusteilla oot valinnut hostattavia?

  Ite oon nyt ausseissa ja tarkotus kuukauden verran surffailla sohvilla. Mutta vähän ehkä huolestuttaa ensimmäiset yöt ja kuinka pärjään toisen olkkarissa.. Olisi siis kiva kuulla jotain juttua sun kokemuksista ja huolenaiheista. Jos niitä nyt edes on.

 10. pualu

  Luulen Sanni, että olet niin hyvä kirjoittamaan, ettei aiheella ole paljon väliä. :D

  Niin ja herkullinen on just hyvä sana. Jotkut ruoat on oikeesti herkullisia (eikä vain maukkaita).

 11. Anne

  Seuraavina parina-kolmena kertoina vaikka kosmetiikka postauksia, mutta sitten taas loppuaika matkakertomuksia. Sun reissuhan muistaakseni päättyy muutaman viikon kuluttua, joten suurin osa loppuvuoden postauksista vois mun puolesta olla matkatarinoita :)

  • Sanni

   Nelja viikkoa viela reissaan :)

 12. Marisa

  Tykkään aivan hirveästi lukea tätä reissupäiväkirjaa, olisi kiva, jos pääosin jatkaisit sitä. :) Luen tosin (tietysti) ne kosmetiikatkin sieltä välistä, kyllä ne silloin tällöin kirjoitettuna piristävät myös. :)

 13. Siirpa

  Meikkijuttujasi ikävä! :)

 14. maria

  Molemmat on kivoja, mutta ehkä välillä jo kauneusjuttukin, tosiaan! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.