The Ordinary -meikkivoiteet

* Sis. mainoslinkkejä

Oijjoijoiiiii…! The Ordinaryn meikkivoiteet..!

Olen viimeisen kuukauden aikana testiajanut sekä The Ordinaryn ihonhoitotuotteita että meikkivoiteita. Meikkivoiteet päätyivät minulle melkein sattuman kautta, sain ne kaveriltani lainaan täällä Kuopiossa jossa olen yhä joulun vietossa.

”Testaan näitä joulun yli” -laina on venynyt yli uuden vuoden ja pulloset taitavat palautua kaverille vasta loppiaisena kun lähden Kuopiosta :D Olen totaalisen rakastunut etenkin seerumimeikkivoiteeseen!

The Ordinarylla on kaksi meikkivoidetta: Coverage Foundation ja Serum Foundation.

Coveragen on tarkoitus olla peittävämpi, mutta minun ihollani kummankin peittävyys on yhtä hyvä. Seerumimeikkivoiteen ohut ja vielä vaivattomammin levittyvä koostumus tekee siitä suosikkini! Ihan tajuttoman hyvä! Ja hinta? No aika hyvä sekin; 8,80€..!! Ja bongasinpa jälleenmyyjiä etsiessä, että Elevenillä on tällä hetkellä kaikki meikkivoiteet -20% alennuksessa, joten seerumeikkivoide maksaa siellä parhaillaan 7€.

Oli muuten aika mahtava sattuma että ystäväni (leivonnais-Mili <3) tilaama 2.0N-sävy sopii aika lailla täydellisesti myös minun iholleni! Sävyvaihtoehtoja on yhteensä 21, sekä Coverage- että Serum -koostumuksessa on samat sävyt.

Coverage Foundation *

 • Peittävin The Ordinaryn meikkivoiteista, virallisesti ”high coverage”
 • Voidemainen, notkeasti levittyvä koostumus
 • Öljytön
 • Vegaaninen
 • Kestävä; ei mössöönny päivän aikana ja kestää ilman puuteriakin
 • Semi-matte jälki
Coverage Foundation ennen/jälkeen

Kuvassa Coverage-meikkivoide sävyssä 2.0N ennen ja jälkeen. Kuten näkyy, meikkivoide ei täysin peitä kasvojeni punoitusta, joten en pidä sitä täyden peiton meikkivoiteena. Joka tapauksessa peittävyys on vahva.

Koostumus on formuloitu öljyttömäksi, mutta se tuntuu iholla mukavan ”emollienttiselta”. Vaikka koostumuksesta teknisesti voidaan puhua öljyttömänä, se sisältää mm. silikoniyhdisteitä jotka ovat öljyn kaltaisia ja tuovat koostumukseen täyteläistä, emollienttia tuntumaa.

Coverage Foundation * maksaa 9,80€ / 30 ml, ja on tällä hetkellä Elevenillä tarjouksessa 7,80€.

Serum Foundation *

 • Keskivahva peittävyys (Sannin mielestä vahva)
 • Nestemäinen, ihoon todella kauniisti sulautuva koostumus
 • Öljytön
 • Vegaaninen
 • Älyttömän riittoisa; pieni tippa riittää koko kasvoille
 • Kestävä, ei sula tai mössöönny päivän aikana ja kestää ilman puuteriakin
 • Semi-matte jälki
 • SPF 15 (lainsäädännöllisistä syistä SPF-merkintää käytetään vain Euroopassa myytävissä The Ordinary-seerumeikkivoiteissa, USAn meikkivoiteissa merkintää ei käytetä mutta kyseessä on sama tuote)
Serum Foundation, sävy 2.0N ennen/jälkeen

Kuvasta voi nähdä, kuinka peittävä The Ordinaryn seerumeikkivoide on ihollani. Peittävyydessä ei tosiaan ole eroa Coverageen verrattuna, mutta seerumi tuntuu ohuemmalta ja tätä myöten vielä asteen miellyttävämmältä kuin Coverage :)

Serum Foundation * maksaa 8,80€ / 30 ml ja on tällä hetkellä Elevenillä tarjouksessa 7€.

Varmasti jonkun toisen iholla peittävyysero tulee paremmin esiin, minulle riittää mainiosti tällainen peitto <3

Sävykartta The Ordinaryn sivulta. Ensimmäinen numero kertoo sävykategorian: 1 = Vaalea iho, 2 = keskivaalea/keskitumma iho, 3 = tumma iho. Pisteen jälkeinen numero kertoo sävysyvyyden. Kirjaimet kertovat pohjasävyn: Y = Yellow, lämmin. P = Pink, viileä. N = Neutral, neutraali. R = red, punainen.

YG (Yellow Golden) tarkoittaa lämmintä sävyä kultaisella vivahteella, NS (Neutral Silver) tarkoittaa neutraalia sävyä hopealla vivahteella.

The Ordinary -iho..! <3 Aika ihana. Sävy 2.0N ei voisi näyttää luonnollisemmalta kasvoillani :)

The Ordinaryn mukaan meikkivoiteiden pigmenttiteknologia on sellainen, että useimmille sopii jopa kolme eri sävyä. Taidan tilata itselleni Neutraalin kakkosen lisäksi lämpimän kakkosen syvyydessä 2.0 ja 2.1 kesää varten.

AIJOO VIELÄ! Tuli mieleen vinkata, että Elevenin meikkivoidekampanjasta saa nyt sen ihanan mutta normihinnaltaan aika arvokkaan (34,90€) Lumenen Invisible Illumination Fresh Skin Tint -meikkivoiteen hintaan 27,92€. *

The Ordinaryn meikkivoiteet Eleveniltä löydät puolestaan täältä. *

 

 

kauneus meikki meikkivoide
Kommentit (55)
 1. Hyvältä näyttää. Seerumimeikkivoide olisi se minkä noista valkkaisin ja siinäkin näyttää olevan peittokykyä aika lailla.

 2. Njoo.. Mä tilasin 2 seerumi-meikkivoidetta heiltä. Toinen liian valkea ja toinen ihan helvatan keltainen. Sävyt oli very fair neutral (Silver?) Sekä 2.0 P. Pink my ääääs, se oli lähempänä voikukkaa! ;D .. Mitä taas opin tästä sekoilustani joka ei suinkaan ole lajinsa ainoa (tuskin viimeinenkään…) ÄLÄ OSTA MEIKKIVOIDETTA NETISTÄ, ÄLÄ OSTA SITÄ MYÖSKÄÄN KAUPASTA OMIN PIKKUKÄTÖSIN VALITEN. Mene Emotioniin, maksa enemmän, mutta ostat kenties jotain mikä ei mene heti roskiin. JOS olet yhtä tumpelo kuin minä:D.

  1. :D :D

   The Ordinaryn meikkivoiteiden kohdalla ei vain toistaiseksi ole muuta mahdollisuutta kuin tilata netistä :/ Niitä ei saa Suomessa kivijalkakaupoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *