The Fresh Hair

Lyhyt ilostus: freesi tukka.

(Jos meikkikuvien ennen/jälkeen -kuvat ovat minusta tyydyttävää katsottavaa, niin hiuskuvat vasta ovatkin…)

Teen kampaajalla 3 kuukauden välein saman käsittelyn; tyvi vaalennetaan ja hiuksiin tehdään värihuuhtelu samoilla tuotteilla, joita käytän kotonakin (eli Celeb Luxuryn sävyttävällä hoitoaineella).

Olen löytänyt parhaan pastellikorallisen värin Celeb Luxurylta, ja kun siihen yhdistää ruusukultaa, voi välillä leikitellä hieman vaaleanpunaisemmalla korallilla.

Kotona miksaan näitä yleensä 80/20 korallin hyväksi, tai 50/50.

Nyt laitoimme kampaajalla sävyt toisin päin, 80/20 ruusukullan hyväksi.

Ruusukulta näkyy tuoreeltaan vaalennetussa tyvessä, latvat eivät pinkkiä näköjään yhtä paljon huolineet.

Totesin kampaajalleni Saaralle (terkkuja!) jälleen kerran, miten paljon rakastan tätä väriä. 🧡

Kun olin äitini luona viime kuussa vierailulla ja värjäsin hänen hiuksensa, julistin hänellekin korallista minuuttani. En halunnut testata Korresin värejä, koska haluan tämän värin, tämän värin...!

Äitini sanoi, että hänen mielestään vaalea violetti itse asiassa oli kauniimpi väri ja sopi minulle paremmin. Myös Kalastaja on sanonut samaa – tosin hän näkisi minut mieluiten blondina.

😄

No, mä näen itseni mieluiten korallisena :)

Mulla on muuten oikeakin postaus vielä tulossa tänään, tämä oli vain tällainen spontaanin ilon jakaminen. 😊

kauneus hiusvarit
Kommentit (15)
 1. Charming Nails
  1.4.2021, 14:27

  Mun suosikit on kyllä olleet ne violetit hiukset, ne vaan oli…upeat! On nämäkin kivat ja pirteät, mutta violetti on enemmän oma väri niin siksi ehkä tykkäsin niistä hiuksistakin :) vaikee kuvitella itselle enää shokkiväriä tmv, mulla on nyt ensimmäistä kertaa 25 vuoteen oma väri päässä. Ja mun hiukset ei ole näköjään oikeasti enää blondit vaan vaaleanruskeat tai jotkut maantienharmaat/ruskeat :D

  1. Se oikein pastellinen, laventelivioletti sävy oli kyllä i-h-a-n-a 🙏🏻 Jos sitä olisi pystynyt ylläpitämään yhtä helposti kuin tätä korallia, en olisi varmaan koskaan luopunut siitä. Koska violetti tulee aina olemaan mun sielun väri 💜 Mutta kolme vuotta sitä mieletöntä duunia värin kanssa ja jatkuvaa heilahtelua eri ei-toivottujen sävyvivahteiden välillä… joo, se riitti. Niin vaikea väri. 😔 Koralli taas ei vaadi mitään vaivannäköä, ja haalistuu kauniisti ja tasaisesti.

   Hauska juttu muuten tuo, mitä kirjoitit omasta väristäsi. Minäkään en edes tiedä, miltä mun hiukset nyt näyttäisi, jos antaisin oman värin kokonaan kasvaa takaisin. Vaikka tyvi on seiskaa, epäilen, että pituudet saattaisivat yhä vetää auringon vaikutuksesta 8- tai 9-tason vaaleiksi, kuten ne aina tekivät ennen kuin luikahdin jatkuvaan värjäykseen. Mutta mulla ei ole ollut omaa väriä 20 vuoteen… 🙈 En pysty edes kuvittelemaan, miltä nämä näyttäisi oman värisinä…

 2. Spontaanin ilon jakaminen piristi minunkin päivää :)

  1. 🤗

   Arjen yksinkertaiset ilot 🌼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *