Karkkipäivä
Karkkipäivä

The Boyfriend Make-Up, Vol.2


Sitten boyfrendin silmä numero 2, olkaapa hyvä. Meikki näyttää kuvassa kutakuinkin kaksisävyiseltä, mutta siihen käytettiin viittä eri sävyä. (Tai kuutta jos laskee highlighterin.) Levitin ensin koko luomelle vaaleaa turkoosia Diorin Secret Charm -paletista, ja tein ulkonurkkaan viiston varjon tummansinisellä Diorin Myriad-paletista. Sitten levitin Secret Charm -turkosin päälle Pure Luxen Cabanaa, joka on vielä vaaleampi turkoosi. Sinisen ja turkoosin rajalle levitin Pure Luxen Shamelessia, joka muuten näyttää aivan upealta Myriad-sinisen päällä, suosittelen kokeilemaan jos jollakulla sattuu olemaan nuo kummatkin. Aion joku päivä tehdä koko meikin tuolla yhdistelmällä. Kulmaluulle levitin kalpeaa vaaleansinistä Myriad-paletista. Rajasin yläluomen hyvin ohuesti Diorin Bleu Denim -paletin tummansinisellä, ja jätin (kerrankin! – tai poikkista säästääkseni) alaluomen vesirajan nudeksi. Muuten alaluomella toistuvat samat sävyt kuin yläluomellakin.
Mitäs tykkäätte? Kumpi boyfriend-meikki on mielestänne onnistuneempi? Poikakaverillani ei ollut kysyttässä asiasta mielipidettä, halusi vain äkkiä päästä sotkusta eroon. ^_^
Täällä reissussa mulla on ollut ihan tylsiä meikkipäiviä, kummasti sillä hyvällä valolla ja meikkipöydällä kaikkine välineineen on vaikutusta lopputulokseen. Olen meikkaillut aamuisin sängyn laidalla istuen ja pienen Dior-paletin peilin kautta tihrustaen, ja voin kertoa että esim. geelirajauksen tekeminen tällaisissa olosuhteissa on meikäläiselle aika haastavaa. Olenkin tyytynyt tekemään lähinnä kynärajauksia, jotka ovatkin sitten täällä lämmössä useasti levinneet silmän alle päivän mittaan. Geelirajaukset on kyllä siitä loistavia että ne ei leviä sitten millään, ei ainakaan mulla.
Mulla on muuten matkalla erittäin rajallinen budjetti, ja onkin aika tylsää kun kauppakeskuksissa pitää yrittää kiertää kaikki houkuttelevat MACit, Benefitit ja Bobbi Brownit kaukaa ettei sitten tule paha mieli kun ei voi tehdä hankintoja. Olenkin yrittänyt vilkuilla markettimeikkien puolta, mutta matkakumppanini tuntuvat hermostuvan heti kun jään minuuttia pitemmäksi ajaksi hypistelemään jotain L’orealin nappia. Mun pitää varmaan joku iltapäivä lähteä ihan itsekseni tutustumaan kauppojen halpiskosmetiikkatarjontaan niin ettei matkakavereiden tarvitse jatkuvasti hengitellä herneitä nenään. :)

Kommentit (6)

 1. Charming nails

  Sulle on haaste blogissani ;)

 2. milipili

  Tämäkin on tosi nätti, mutta hänen silmänsä korostuvat paremmin tuossa ensimmäisessä.

  Harmillista ettei voi reissussa mällätä, kun silloin just pitäs…nimimerkillä odottaa oman reissunsa visa-laskua…

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  Sininen on suosikkini mutta pidän sinisestä/turkoosista muutenkin todella paljon :D

  Tuttua tuo, että matkakaverit eivät ole ihan niin kiinnostuneita meikeistä ;) Käyn itsekseni katselemassa ne, eipä joudu kukaan odottelemaan. Ja huonossa valossa meikkaaminen sucks, on se niin paljon helpompaa kotona!

 4. Sanska

  Hitsi sulla on ihan mahtavia sävyjä! Mistä kaikkialta tilailet / ostelet noita, onko nettikauppaideoita? :o)

 5. Blushing

  On kieltämättä hieno meikki :) Olisipa hauska nähdä kokokasvokuva ;DD

 6. Inkivääri

  Sanska, edullisiin varikokeiluihin suosittelen mineraalimeikkeja joiden sampleja saat tilattua netista 1-2 dollarin hintaan.(Jalleen pahoitteluni skandiaakkosten puuttumisesta, talla nappiksella milla nyt olen ei toimi se ylapilkkujuttu). Tsekkaa esim. http://www.pureluxecosmetics.com, http://www.fyrinnae.com ja http://www.madminerals.org

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.