Karkkipäivä
Karkkipäivä

The Big Blue

Kokeilu # 3 We Care Iconin meikeillä.

Kaikki jutun meikit lukuunottamatta Make Up Storea olen saanut blogin kautta.

WeCareIcon_luomivarit

Käytin meikkiin neljää mono-luomoväriä, kaikkia muita eturivin sävyjä paitsi persikkaa. Violetti Perfect Violet -sävy osoittautui sen verran vähäpigmenttiseksi ettei sen sävy lopulta erottunut luomelta lainkaan kun lisäsin tummempia sävyjä, joten sen voi melkein laskea meikistä ulos.

idWCI_sininenmeikki

Luomen sisänurkassa ja kulmaluulla vaalea Perfect Silk, lopulla luomella ja luomivaossa Magic Sky (kimaltava siniharmaa) ja ulkonurkassa True Dark Blue. Alaluomella Magic Sky ja True Dark Blue. Perfect Violet yritti olla luomen keskellä, mutta se lähti samantien kävelemään kun päälle sipaisi toista sävyä.

Rajaus Lumenen tummansinisellä Raspberry Miracle -tussilainerilla, jonka päälle vedetty Make Up Storen harmaansinistä Dark Sapphire -glittereyelineria ja Lumenen hiljattain esittelemääni Intense Lineria sävyssä White Crystal. Sisärajaus Yves Rocherin mustalla vedenkestävällä rajauskynällä.

WCI_swatch

WCIsininenmeikki2

Tuo Lumenen White Crystal on niin <3

*

Jätän tänään juustolan ja sympaattisen Heikkilän tilan taakseni.

Vasikka

Eilen illalla tänne syntyi uusi pikkuinen. <3 Voiko olla söpömpää päätöstä vierailulle…!

Kiitos Pekka ja Annika! :)

Kommentit (9)

 1. Minä vain

  Saako Isadoran blooming spring -palettia ostettua mistään netistä? -kiitos-

  • Sanni

   Ei saa, ellei jollain ole huutokauppasivuilla kuten Huuto.netissä.

 2. Emmi

  Aivan ihania värejä!!

 3. Coconut

  Kaunis meikki! :) Mikä muuten on tuon persikan värisen luomivärin nimi/numero? Olen etsiskellyt juuri nättejä persikan sävyjä, mutta yllättäen tuntuu hankalalta löytää. Olisiko vinkkejä? :)

  • Sanni

   Mikä muuten on tuon persikan värisen luomivärin nimi/numero?

   # 6 Perfect Coral, tosi nätti sävy! :) Hailakka kylläkin, mutta tykkään suositella tätä persikan kysyjille kun se on yksi harvoja markettimerkkien valikoimista löytyviä persikan sävyjä. Itse asiassa se on ainoa markettisarjojen persikka-solo-väri jonka tiedän tällä hetkellä. Yves Rocherin valikoimassa on myös hyvä ja edullinen persikka, # 21 Peche Nude (Luminelle-linjassa).

   • Coconut

    Kiitos! :)

 4. candycane

  Upea meikki!! Olisi ollut myös kiva nähdä miltä näytti kauempaa :)

 5. Eeva

  Onnittelut Heikkilän tilalle! On niin söpö kuva.

 6. piipukka

  Kiitos ihanasta meikki-inspiraatiosta! Ostin ihan hiljattain paria sinisen sävyä, mutta en tunnu saavan niillä aikaiseksi mitään kaunista. Sininen ei ole koskaan kuulunut repertuaariini, vaikka se on värinä todella kaunis! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.