Testissä legendaarinen MUFE HD Foundation

Jes! Vihdoin sain käsiini putelin, joka on varmasti yksi eniten hehkutetuista meikkareiden luottotuotteista joista olen kuullut. En ole koskaan aiemmin edes pitänyt tätä pulloa kädessä, kuullut vain paljon ylistystä ja nähnyt YouTubessa vakuuttavia videoita.

Kyseessähän on Make Up For Everin HD Foundation. Moni teistä on varmaankin nähnyt YouTubessa melkein 12 miljoonaa (!) katselua keränneen videon akneihon peitosta tällä tuotteella. Itse muistan kuulleeni meikkivoiteesta ensimmäisen kerran Saara Sarvaksen Tiptoes -blogissa kolme-neljä vuotta sitten.

HD-meikkivoiteen ideanahan on se, että sillä saa erittäin näkymättömän ja ohuen mutta tarpeen vaatiessa hyvin peittävän meikkipohjan. Nimi tulee siitä, että iho näyttää virheettömältä myös HD-kameran kuvanlaadussa.

Kuten kerroin aiemmin, alan tehdä yhteistyötä (aaah miten monet tuntuvat vihaavan tätä sanaa blogimaailmassa…! ^_^) Make Up For Everin kanssa ja blogissa tulee näkymään tulevaisuudessa merkin tuotearvosteluita ja mahdollisesti muutakin kivaa. Luonnollisestikin mielipiteeni on edelleen lahjomaton, eli samaa tuttua ja rehellistä Karkkipäivä-meininkiä on tälläkin saralla luvassa.

Tällainen pänikkä on siis kyseessä. Minulle valittiin sävy 130, joka sopii loistavasti alkusyksyn ihonsävyyni. (Se ei huonon aurinkokesän jälkeen ole kuitenkaan vielä yhtä kalpea kuin talven synkimpinä kuukausina… Lily Lolon Blondieta en voi vielä tähän vuodenaikaan käyttää.)

Harmi etten ollut vastaanottanut testiputeliani vielä silloin kun naama oli räjähtänyt, silloin olisin voinut kokea peittotehot paremmin. Nyt kun iho on taas enemmän normitilassaan, se ei kaipaa kuin vähän tasoitusta. Ennen ja jälkeen -kuvissa näette, millaista jälkeä tekee yksi ohut kerros HD-meikkivoidetta.

Minä siis laitan tätä meikkivoidetta ehkä yhden viidenneksen siitä määrästä, mitä tuo tyttö videollaan. (En itse asiassa meinannut aluksi uskoa todeksi, että kaikki se meikkimäärä todella sulautui hänen ihoonsa ja jäi lopulta vieläpä suhteellisen luonnollisen näköiseksi…!)

Verdict: todellakin mielettömän näkymätöntä jälkeä tekevä meikkipohja, joka tuntuu katoavan ihoon. Vertaisin tätä ihoon sulautuvuudessa Lancômen Teint Miracleen, joka on oman kokemukseni mukaan yksi parhaita ”meikittömiä” meikkivoiteita. HD on kuitenkin koostumukseltaan vieläkin ohuempaa. HD:n pinta on kuulas, mutta ei ihan yhtä valoaheijastava kuin Teint Miraclen. Itse en kokeillut kerrostaa HD:ta koska siihen ei ole tarvetta, mutta uskoisin että HD:lla saa kerrostamalla Miraclea peittävämmän pohjan. Se lupaakin olevansa ”medium to full coverage”.

Oranssi pläjäys; luomilla Make Up For Everin Aqua Cream -luomiväri sävyssä 10 ja kynsissä Kicks Make Up -lakka sävyssä Parisian Masquerade. Huulilla Viva La Divan Summer Queen. Meikkipohja HD Foundation #130. HD-meikkivoidetta saa muuten vaatimattomasti 26:ssa (!!) sävyssä. Tällaisissa seikoissa viimeistään erottaa ammattilaismeikit ”normi”meikeistä.

Ripsissä Make Up For Everin vedenkestävä Smoky Lash -maskara.

Täytyy tunnustaa että olen nyt niin tuudittautunut luonnollisempaan meikkityyliini, että tunsin työpäivän aikana olevani hieman mukavuusalueeni ulkopuolella tässä meikissä. Huolestuttavaa…! ^_^

Tähän loppuun olisi muuten varmaan ollut fiksua lisätä edes tuon HD-meikkivoiteen hinta kun sitä joku kuitenkin kysyy, mutta huomaan että enpä mä sitä tiedäkään. :/ Täytyy päivittää tieto tänne myöhemmin. Make Up For Everiä myy Helsingissä MUFEn oma liike Helsinginkadulla, ja jälleenmyyjiä on muutamassa muussa kaupungissa.

Edit. Sokeus vaivasi – olihan tuo hinta mulla sähköpostissa! HD-meikkivoiteen (30ml) suositushinta on 57,90€.

Kommentit (51)
  1. Oletko ikinä testannut Kryolanin kevyitä vaahtomeikkivoiteita? :) itse olen rakastunut kyseiseen tuotteeseen. Peittää hyvin jättäen ihon luonnollisen ja kuulaan näköiseksi. Itselläni on melko ongelmallinen iho ja kyseinen meikkivoide on pelastanut elämäni!

    1. En ole testannut Kryolanilta muistaakseni mitään tuotetta.

  2. Tuota meikkivoidetta pitää ehdottomasti kokeilla! Pysyykö hyvin vain lähteekö rullaamaan? Tähän saakka kokeilemani kuulaan/hyvin valoaheijastavan mutta muuten riittävän peittävän pinnan antaneet meikkivoiteet ovat lähteneet päivän aikana rullaamaan ja kiiltelevät melko nopeasti. Siksi olen jo muutaman vuoden vannonut Diorin Foreverin nimeen, joka on luonnollinen mutta peittävä ja pysyy paikallaan. Mutta olisiko tämä VIELÄ parempi..? Ja tuo sävyvalikoima kuullostaa hyvältä: itse olen niin vaalea, että esim. tuo Lily Lolon Blondie on minulle liian tumma talvella, joten joskus meikkivoidevalintaani rajoittaa sekin, ettei löydy tarpeeksi vaaleaa sävyä.

    P.S. Ihana oranssi luomiväri:)

    1. Pysyy todella hyvin, ei painu päivän aikana ihohuokosiin eikä rullaa. Ihan kuin oma iho. :) Mutta yhdellä kerroksella ei mielestäni tule mitenkään hurjasti peittävyyttä, Diorin Forever on peittävämpi yhdellä kerroksella. Tosin en ole uudistunutta Foreveriä kokeillut, ainakin se vanha oli suhteellisen peittävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *