Karkkipäivä
Karkkipäivä

Testattua: pari löytöä ja tuttua huulinirsoilua

Tänään luupin alla viime viikkoina testattuja tuotteita joista haluan sanoa jotain. (Kaikesta en halua. Kuten vaikka Lumenen Lähde-yövoiteesta. Tai L’Orealin Infallible Sculpt Palettesta.)

Otsikon löydöt liittyvät öljyihin. Nämä kaksi ovat tosi hyviä ja saavat Karkkipäivän Löytö-logon. :)

Olen saanut kaikki tuotteet blogin kautta.

GarnierResponsMarvellousNectar_Oil

Garnier Respons Marvellous Nectar Oil 5,95€ / 150 ml

Tämäkin puteli on odotellut toista vuotta testaustaan, ja nyt kun sen tänä vuonna vihdoin korkkasin olin heti että HEI, meillä todellakin synkkaa..! Muut Marvellous Nectar -tuotteet olivat sellaista ”blääh/nojaa”-osastoa, mutta hiusöljy erottuu perheen hittinä. Tämä nimittäin tuntuu hiuksissa hyvin samanlaiselta kuin viime vuosikymmenen suurin latvaseerumisuosikkini eli Cutrinin Premium Oil Treatment. Ainesosissakin on samaa; kummankin kärjessä on latvojen silotuksen superduo silikonisiskot cyclopentasiloxane (haihtuva) ja dimethiconol (hiukseen jäävä) ja ravitsevien öljyjen sankari arganöljy.

Cutrinin tuotteessa toinen hoitava öljy on myskiruusuöljy, Garnierissa kameliaöljy.

Tähän saakka markettisuosikkini latvaseerumeista (millä nimellä tätä tuotetyyppiä kutsun) on ollut Schwarzkopfin Got2b Oil-licious, mutta Marvellous Nectar -cocktail tuntuu vielä paremmalta. Ja Garnierin öljy on ihan poskettoman halpa: 150 ml (eli 3 x enemmän tavaraa kuin esim. Got2b’ssa) kuudella eurolla!! Cutrinin öljy maksoi 24€ / 100 ml (sitä ei enää valmisteta).

Ei voi muuta kuin peukuttaa. Laitan seerumia latvoihin 1-2 pumppausta ja ne jäävät supersileiksi ja liukkaiksi vailla klähmää. Nämä silikoniöljyseokset ovat kyllä kertakaikkiaan huippukamaa hauraille hiuksille: silikoni kiillottaa, silottaa ja suojaa rispaantumiselta ja öljyt hoitavat tuomalla hiukseen pehmeyttä ja elastisuutta. Ennen kuin näitä alkoi ilmestyä öljybuumin myötä markkinoille käytin pelkästään silikoneihin tai muihin synteettisiin silottajiin pohjautuvia vastaavia tuotteita (kuten Bonacuren legendaarinen Sealed Ends), mutta nämä öljyversiot ovat vielä tusinan verran parempia.

KorresWildRoseFacialOil

Wild Rose Advanced Brightening & Nourishing Facial Oil 59€ / 30 ml

Okei, tämän tuotteen peukkua ja Löytö-arvoa voisi vähän vähentää hinta, sillä kyllä, tämän hintainen kasvoöljy on mielestäni tosi kallis. (Täytyykin mielenkiinnosta tsekata huhtikuussa paljonko tämä maksaa Kreikassa.) Mutta – tuote on aivan älyttömän hyvän tuntuinen iholla, siksi ”Löytö”-logo.

Alan tässä pikkuhiljaa vakuuttua siitä, että vaikka raikkaan ohuet emulsio- ja seerumityyppiset koostumukset tulevat aina olemaan minulle eniten mieleen, öljyllä kuitenkin saan kaikkein ihanimman, mukavimman tuntuisen ja näköisen ihon. Mikä tahansa öljyseos ei sovi, ja menikin monta vuotta ennenkuin löysin iholleni täydellisesti sopivan, ihanteellisesti imeytyvän öljyn (EkoPharman Mustaherukka). EkoPharma-valaistumisen jälkeen kynnykseni kasvoöljyjen testaukseen ja käyttöön aleni merkittävästi ja nyt testaan niitä mitä suurimmalla mielenkiinnolla.

Korres Wild Rose Facial Oil_

Korresin Villiruusu-sarjan kasvoöljy kuuluu EkoPharman Mustaherukan tavoin ns. kuivaöljytyyppisiin öljyihin eikä jätä rasvaista pintaa. Se hulahtaa ihooni melkein yhtä nopeasti kuin seerumit, jättäen ihon täydellisen tasapainoisen ja mukavan tuntuiseksi – ei kiristä, pinnalla ei tunnu rasvaista tai pinnoitettua kalvoa ja iho hehkuu kauniisti. Öljyt jättävät ihoon aivan erityisen hehkun jota en saa voiteista, ja tämä hehku ei ole rasvaista kiiltoa vaan hienovaraista kuultoa.

Villiruusu-öljyseos on vedetön mutta ei 100% öljyä, mukana on mm. isoamyl laurate -ainesosa joka osaltaan aikaansaa samettista, kuivaöljymäistä tuntumaa. Pieni määrä etanolia on myös lisätty poistamaan rasvaista tuntua. Pääasialliset kasviöljyt ovat aprikoosinkiviöljy, auringonkukansiemenöljy ja ruusuöljy. Ruusuöljyn ohella tuotteen aktiiviainesosana on ihoa kirkastava C-vitamiinijohdannanen ascorbyl tetraisopalmitate, josta netin tietolähteet tietävät kertoa, että se pysyisi stabiilina jopa 18 kuukautta (ihmettelen aina kun näen läpinäkyvään pulloon pakattuja C-vitamiinituotteita koska valo hapettaa vitamiinit). No, kuten tiedämme, vain kemistibloggaaja osaisi kunnolla ottaa näihin kantaa.

Madara_huulivoiteet

Mádara Hemp Hemp Lip Conditioning Balm ja Plum Plum Lip Perfecting Balm

(olen onnistunut kadottamaan näiden hintatiedot eikä niitä löydy netistäkään..)

Mádaran kaksi uutta, ihanaa huulivoidetta. Paksumpi Hemp Hemp kosteuttaa ja suojaa, kevyemmän tuntuinen Plum Plum kosteuttaa ja sävyttää. Kummassakin on ihan samat ainesosat (mm. risiiniöljyä, oliiviöljyä, mehiläisvahaa, sheavoita, kookosrasvaa ja propolisuutetta) lukuunottamatta nimiainesosiaan, eli Hempissä hampunsiemenöljyä ja Plumissa luumunkiviöljyä. Plumin hento sävy on vieno roosabeige joka hädin tuskin näkyy huulilla.

Kirjoitin ’ihania’, vaikka minulla nämä, kuten suunnilleen 99% markkinoiden huulirasvoista, jäävät jälleen superExien eli Carmexin ja Blistexin taakse. Koska olen huuliltani niin poikkeuksellisen vaativa, minun on tyhmää ja turhaa arvioida huulirasvojen toimivuutta yleisellä tasolla. Mádaran uutuudet tuntuvat huulilla todellakin aivan ihanilta, etenkin ohuempi Plum Plum on mieleeni, mutta ne eivät jätä sitä pitkäkestoista ”tyydyttyneisyyden” tunnetta kuin ’Exät. Pehmeän, miellyttävän ja juuri sopivan rasvaisen, ei-tahmean Hemp/Plum-kalvon alla huuleni tuntuvat silti janoavan kosteutta.

Eli ei voi mitään, taas on todettava: ei-toimi. Mutta niin kauan kuin markkinoilla on ’Exät, en kaipaakaan muita huulirasvoja. <3

*

P.S. Pitkän Lumene-testijakson ja Korealainen kosmetiikka -tutustumisviikon jälkeen olin ajatellut testaavani Sensaita, mutta sain vähäksi aikaa tarpeekseni synteettisen kosmetiikan tuntumasta ja annan ihoni nyt hetken lomailla lempituotteideni eli luonnonkosmetiikan parissa. :)

Kommentit (50)

 1. Jonttu

  Onko tuolla Rose sauvagella iso ero Lumenen Sisu-öljyn jättämään tunteeseen iholla? Entä kumman jälkeen iho näyttää paremmalta (huono kysymys, kun ihosi on niin hyväkuntoinen, mutta jos pitäisi sanoa näistä kahdesta toinen? Saako sellainen keskivertoihoihminen molemmilla suht. kauniin ihon?

  • Sanni

   Onko tuolla Rose sauvagella iso ero Lumenen Sisu-öljyn jättämään tunteeseen iholla?

   Korresin öljy on paljon ohuempaa ja kuivaöljymäisempää ja imeytyy nopeammin, mutta lopputulema on aika lailla yhtä miellyttävä :) Eli vaikka Sisu-öljy on hieman täyteläisempää ja vie kauemmin imeytyä, iho tuntuu lopulta kummankin jälkeen yhtä hyvältä ja näyttää yhtä hehkuvalta. Suosittelisin Sisu-öljyä kuivemmalle iholle, siinä oikeastaan ainoa ero. Sisältämänsä C-vitamiiniyhdisteen ansiosta Korresin öljy sopii myös paremmin samealle iholle joka kaipaa kirkastusta.

   Saako sellainen keskivertoihoihminen molemmilla suht. kauniin ihon?

   Tähän on totta kai mahdoton vastata koska kaikkien ihot ovat yksilöllisiä, en pysty sanomaan toimivatko nämä öljyt muiden ihoilla yhtä hyvin kuin minun ihollani ja kokevatko muut saavansa niistä ”kaunistusvaikutuksen” :)

 2. andree

  Cutrinin hiusöljyä on hei vielä Stockalla saatavilla! Itsekin vannon sen nimeen ja sulle taisin siitä joskus aikoinaan vinkatakin, ettei enää valmistetA. Kiva tosin, että on edullisempikin vaihtoehto saatavilla! :D

  • Sanni

   Cutrinin hiusöljyä on hei vielä Stockalla saatavilla!

   Kappas :) Hyvä tieto muille jotka mahdollisesti vielä haikailevat sen perään. Minulla on onneksi vielä toinen täysi pullo jemmassa :)

 3. sanna

  Kokeile Dermosilin Nature-sarjan huulirasvaa. On todella hyvää ja se on putilo, ei puikko.

  • Sanni

   Onko siinä mentolia..? Mun huulet haluaa sitä ’Exien kihelmöivää tunnetta, olen huomannut että kaikissa huulirasvoissa joista mun huulet on vähänkään tykänneet on mentolia tai kamforia (tai sekä että, kuten Carmexissa).

   • NG

    Ei ole mentholia, onneksi. Dermosil Naturen huulivoide on ’ihan kiva’-tuote, jos ei ole kyseessä akuuttia hätää.
    Ylivoimaisena voittajana listan kärjessä edelleen rulettaa ACO sininen tuubi (apteekista), edullinen ja käsittämättömän tehokas…

    • Sanni

     Ei ole mentholia, onneksi.

     Toisten onneksi, toisten harmiksi ?

 4. Kielo

  Mitä mitä?! Eikö Cutrinia enää valmisteta ? Ja juuri, kun olen löytänyt suosikkiöljyn. Pitänee käyttää loppupullo erityisen säästeliäästi. Täytyy kyllä testata tuo Responsin öljy, jos siitä olisi korvaajaksi.

 5. Eini

  Mulla on just nuo kaksi hiusöljyä nyt käytössä ja loppusuoralla, molemmat toimii mutten ole tiennyt että ovat noin samantyyppisiä sisällöltään! Cutrinin pullossa kun ei inciä ole. Oon epäillyt tota Garnieria että onko sen tuoma tuntu pelkän silikonin aikaansaamaa ja öljyä vain nimellisesti, koska on nin halpa. Jatkossa voin ostaa sitä siis hyvillä mielin! Kiitos! :)

  • Sanni

   Voihan olla että Cutrinissa todellakin on enemmän öljyä kuin Garnierissa mutta kyllä niistä yhtä hyvän tuntuiset hiukset jää :)

 6. Pieta

  Auttaiskohan tuo öljy pipokauden tuomaan niskatakkuun, vai onko parempi käyttää vain latvoissa?

  • Sanni

   Hmm, enpäs ole koskaan tullut testanneeksi ”niskavilloihin”… En osaa sanoa auttaisiko se takkujen ehkäisyssä, ei kun testailemaan :) (Mä olen aina pitänyt latvaseerumit vain latvoissa hentoisen hiusrakenteeni takia, ettei vain lätsäytä.)

  • Meu

   Minä olen testannut niskapörröön öljyä, ja auttoi kyllä! Suosittelen kyllä kokeilemaan. Hetkeen ei itsellä ole ongelmaa syntynyt kun olen vaihtanut sekä huiveja (jotka minulla hautoo takun) että hiustyyliä, mutta viime talvena esimerkiksi öljyt pelastivat niskavillat takuilta ja sitä myöten repimiseltä/saksilta. :)

  • Mari

   Minulla on AINA niskassa takkupallo. Alimmissa hiuksissa on suortuva, joka on superkuiva ja karhea kesät talvet. Ainoa mikä siihen auttaa, on oliivi-/kookosöljy sekoitettuna mihin milloinkin ”silariöljyseokseen” (hiukseni ovat siis niin kuivat, että lisään vielä itse öljyä, jotta saan koostumuksesta riittävän täyteläisen).

   Kokeile ihmeessä latvaseerumeita niskahiuksiin, jos niillä on taipumus takkuuntua!

   • Pieta

    Kiitti kaikille niskatakusta niskalenkin ottaneille! Pitää kokeilla öljyä, kun onhan se tosi rasittavaa, kun hiuksistaan muuten huolehtii mutta niskahiuksille ei saa mitään tehtyä näin talvisaikaan. Repiminenkään kun ei tunnu kivalta.

 7. Jokunen

  Oletko testannut Wellan SP Luxeoilia? Jos olet, niin osaatko verrata sen tuntua tuohon Garnierin öljyyn? Minulla on nyt käytössä tuo Luxeoil, josta olen tykännyt kovasti, mutta hinta vain hirvittää.. Olisi kiva löytää yhtä hyvä edullisempi korvaaja sille. :)

  • Sanni

   SP Luxe Oil ei ole minulle tuttu. Inciäkään en löytänyt netistä niin en osaa sanoa siitä mitään.

   • Jokunen

    Tässä vielä Luxeoilin inci: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfum, Tocopheryl Acetate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Argania Spinosa Kernal Oil, Geraniol, Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Limonene.
    Oliko tuossa Garnierissa siis öljy jo kolmantena? Jättääköhän se sitten rasvaisemman tunnun tämmöiseen ohueen tyypilliseen ”suomalaishiukseen”? Tuo Wellan öljysekoitus on ainakin tosi kevyen tuntuista, eikä lähmää yhtään.

    • Sanni

     Joo, tuo Luxe Oil näyttäisi olevan kuivaöljymäisempi (eli kevyempi) koska siinä on alkoholia joka vähentää öljymäisten ainesosien rasvaista tunnetta. Kasviöljyt ovat incissä vasta alkoholin, säilöntäaineiden ja hajusteiden jälkeen joten niitä ei liene kovin suurena pitoisuutena. Garnierissa on öljyä kolmantena, mutta ei sekään tietenkään suoraan kerro ainesosien mittasuhteista toisiinsa, voihan silikoniyhdisteitä silti olla jopa 90% ja loppu muodostuu öljyistä, hajusteista ja UV-filtteristä (jollainen Garnierin öljyssä myös on).

     • Jokunen

      Kiitos Sanni vastauksesta! :)

 8. Ammi

  Minkälainen tuoksu nectar oilissa on? Esim. raikas tai makea tai jokin tietyksi tuoksuksi tunnistettava… Haipuuko se pian tai pysyykö voimakkaana? Kiinnostaa – kuulostaa hyvältä, mutta tuoksujen suhteen olen valikoiva.

  • Sanni

   Mun nenään Nectar Oilin tuoksu on todella mieto ja vaikeasti määriteltävä, sellainen geneerinen markettihiustuotteen tuoksu. Jos siinä jotain haluaa haistaa niin ehkä tuoksun voisi sanoa olevan ”lämpimän kukkainen tai hedelmäinen”, mutta tuoksu on tosiaan sen verran mieto että mikään siinä ei selvästi hyppää hajuaistin reseptoreihin. Hiuksiin levitettyä en haista enää mitään. (Mutta mulla on ilmeisesti korkeampi tuoksukynnys kuin monella muulla, ainakin näin päättelen kun välillä luen kommenteista ihmisten kuvailuja joistain tosi vahvoista tuoksuista, kuten nyt vaikka Lumenen hyaluronutiivisteen uusi tuoksu, jota itse en koe lainkaan niin…)

   • Ammi

    Kiitos vastauksesta! Kuvauksen perusteella tuoksu voisi olla ihan sopiva. Sen lisäksi, että siedän sitä itse, tulisi sen olla mieto, jotta on ok myös asiakaspalvelutyössä. Ehkäpä käyn vielä Lumenen hyaluronitiivisteen tuoksun avulla ikään kuin standardoimassa hajuaistini, että koenko tuoksujen voimakkuutta samalla tai eri tavalla kuin sinä.

    • Ammi

     Testiä suoritettu… Ihan ok on Nectar oilin tuoksu. Ei hirmu vahva, mutta haistan sen kyllä pitkin päivää. Tykkäisin enemmän, jos tuoksu lakkaisi, mutta eipä tuosta tule päänsärkyä, niin ei haittaa. En vain haluaisi tuoksua eriryisesti millekään, ellen nimenomaan laita esim. hajuvettä. (Jota ei ole tapahtunut vuosiin, hups.) Olo ei ole täysin kotoisa tuoksuvana tai miten sen sanoisi… mutta en myöskään hielle tai muutenkaan tunkkaiselle sentään haise (toivottavasti!).

     Tuoksusävy on lämmin, niin kuin luonnehdit, muutoin itselleni ekana mieleen tullut kuvaus tuoksusta on kevyen mausteinen ripauksella vaniljaa. Tuoksut ovat paljolti kuin makuasiat, jokainen aistii omalla tavallaan. Ehkä kommentissaan vaniljaista kaivanneen Miss M:n kannattaa pyrkiä päästä tuoksuttamaan Nectar oil.

     P.S. Myös mun nenään Lumenen uusittu hh-tiiviste oli muuten melko miedon tuoksuinen, ainakin Sokoksen kosmos-osaston ympäristössä.

     • Sanni

      Ei hirmu vahva, mutta haistan sen kyllä pitkin päivää.

      Oo, jännä että se tuoksuu toisten nenään noin pitkään..! Hajuaistit on tietysti erilaisia. Ehkä sekin vaikuttaa kuinka paljon tuotetta laittaa..?

      Mun hiuksissa (näin muistelen) on oikeastaan jääneet tuoksumaan koko päiväksi Tigin tuotteet, niissähän kyllä tunnetusti on hajusteita vähän rankemmalla kädellä ^_^

 9. Miss M

  Täältähän se kauppareissulla katselemani hiusöljy löytyi – ja vielä erikoismaininnan kera ^_^ Millainen tuoksu(maailma) tuossa öljyssä muuten on? Joku ihanan lämmin, jopa vaniljaisen mausteinen hiusöljy olisi ihana löytää käyttöön.

  • Sanni

   Katso vastaukseni juuri edellisenä kommentoineelle :) Ei vaniljaisuutta, valitettavasti.

   • Miss M

    Näköjään oltiin edellisen kanssa samojen tuoksumietteiden äärellä :D Kiitokset vastauksesta, vaniljaisuuden metsästys siis jatkukoon!

    • Jokunen

     Kommentoin jo tuonne aiemmin oman (melko kalliin) suosikkini eli tuo Wellan SP Luxeoil tuoksuu minusta vähän vaniljaiselle ja ihanalle! :) Siitä on vissiin eri versioita, mutta siinä perusversiossa on minusta ihanin ja vaniljaisin tuoksu!

     • Miss M

      Suurkiitos vinkistä, kävinkin Sokoksella vähän menneillä omistajapäivillä juuri Wellan öljyjä katselemassa. Tarjolla on muuten myös hyvin samansisältöistä hitusen halvempaa (n. 24e/100ml) Oil Reflections öljyä normaaleille / paksuille ja ohuille hiuksille olevina koostumuksina.

 10. Ruusu

  Aivan ihana postaus! Pieni tietopaketti parista tuotteesta ja itse kiinnostuin välittömästi korresin ja madaran tuotteista!

  Itsekin vannon Carmexin nimeen. Suosin tuubia, mutta niitä tuntuu löytyvän Suomesta aika harvoin :(

  • Sanni

   Mä taas suosin purkkia. <3

 11. Tiia

  Hmmm. Tän hetkinen hiusöljyni onkin juuri loppumassa. Tai ”öljy” oikeastaan, kun ensimmäiset neljä incissä ovat silikoneja:) Sopii kyllä tälläiseen super kiharaan, kuivaan ja karheaan tukkaan, mutta paljon sitten muuhun en laittaisikaan. Ainakaan kovin runsaalla kädellä. Pitääkin katsastaa marketissa asioidessani, onko tämä vielä valikoimissa…

  • Sanni

   Tän hetkinen hiusöljyni onkin juuri loppumassa. Tai ”öljy” oikeastaan, kun ensimmäiset neljä incissä ovat silikoneja:)

   Joo, nyt kun on tämä öljybuumi niin on tosi yleistä että silari/öljy-sekoitteet nimetään öljyiksi vaikka on selvää että öljyt ovat niissä paljon pienemmällä osuudella kuin silikoniyhdisteet. Tässä Garnierinkin tuotteessa on varmasti yli puolet silikonia. Mutta se on vain hyvä juttu, sillä juuri silikoneja tarvitaan tuomaan se silkkisyys ja liukkaus, sitä eivät öljyt tuo. Mulle latvaseerumi on käytännössä ainoa kosmetiikan tuote jonka haluan silikonin kera, siinä silarin funktio on tarpeen (iholla ei, kiitos…)

   • Tiia

    Tänään löytyi prismasta tämä puteli. Ei ole ilmeisesti ihan kova menekki ollut tai ei ainakaan nyt ole, kun ylimmällä hyllyllä olivat jotenkin sikin sokin linkussa sarjan shamppoon ja hoitoaineiden takana.

    Mä en muutenkaan ymmärrä, miksi Prismojen kosmetiikkaosasto on aina jotenkin ankea, sekainen ja huonosti hoidettu. City Marketeissa siihen on puolestaan selvästi panostettu tosi paljon. Niin koon kuin valikoiman kuin järjestyksenkin puolesta. Tämä nyt vaan ihan yleisenä kuriositeettina kauppareissujen varrelta:)

    Mä myös tahdon ja tarvitsen silikonia tukkaan. Iholle kiitos ei, mutta hiuksiin kyllä. En nyt ihan päänahkaan, mutta kaikkeen niskasta alaspäin.

 12. K-M

  Pitääpä ottaa kokeiluun tuo Garnierin hiusöljy, olen usein sitä silmäillyt kaupassa, mutta epäröinyt kun sarjan shampoot ja hoitoaineet ei oikein olleet mun makuun. Tekstissäsi mainitsit, että olet lähdössä keväällä Kreikkaan. Reissupostausta ehkä luvassa…? Sun matkakertomukset on aina sellaisia kuin itse olisi reissussa mukana! :)

  • Sanni

   Reissupostausta ehkä luvassa…?

   Varmasti :) :)

 13. Kuorotipu

  Toi Plum Plum tuli syksyllä maahantuojan paketista ja on kyllä aivan ihana. Mulla se majailee yöpöydällä ja on ollut käytössä bout joka ilta, eipä tosin paljoa enää jäljellä.

  Cutrinin öljy tuli Livboxista joskus varmaan 1,5 vuotta sitten ja mulla se on ollut käytössä varmaan vuoden. Tykkään kovasti, öljy on aika ikuisuuskamaa kun tähän mennessä sitä on mennyt reilusti alle puolet. Mä käytän sitä märkiin hiuksiin pesun jälkeen ja viime aikoina oon vähän laiskistellut senkin suhteen, kun Yves Rockherin hoitsikat selvittää niin tehokkaasti.

  • Sanni

   Totta, Cutrinin öljy on aikamoinen ikuisuustuote kun sitä saa annosteltuakin niin tosi pienen tipan kerrallaan, toisin kuin pumppupulloissa olevia jotka kuluvat jo mekanisminsa vuoksi vähän nopeammin. Mullekin todennäköisesti riittäisi vähempi määrä Garnierin öljyä kerralla mutta helposti tulee vain painettua se 1-2 kertaa… Cutrin on kyllä tosi riittoisaa, hyvin pieni tippa leviää latvoihin kauttaaltaan ja tuo tehokkaan silotusefektin.

 14. Pampula

  Ostin Korresin ruusuöljyn juuri Kreikasta hintaan 21,07 euroa, ei paha verrattuna Suomen hintoihin. Korresin suihkugeelitkin maksoivat alle neljä euroa ja hajuvesi alle 20 euroa. Voi kun Suomessa on niin kallista… Lumenen uutuudetkin selektiivisissä hinnoissa :(

  • Sanni

   Lumenen uutuudetkin selektiivisissä hinnoissa :(

   Sehän on heidän tarkoituksensakin….

   Mutta huhhuh tuota Korresin kasvoöljyn hintaeroa, melkein triplasti kalliimpi Suomessa…! Oliko mahdollisesti tarjouksessa Kreikassa?

   • Pampula

    Ei ainakaan ollut mitään tarjouslappua näkyvissä, toisessa apteekissa hinta oli n. 24 e, mutta siltikin vielä rutkasti huokeampi, kuin Suomessa.

    • Sanni

     Ei tosiaankaan ihme että Kreikan apteekeissa käy ulkomaisia ”Korres-turisteja” jotka parhaimmillaan täyttää matkalaukun Korresilla…

 15. Jonttu

  Minulla on muuten edelleen käytössä eräs halpa hiusöljy suosituksestasi, nimittäin ”tuo” Schwarzkop, johon testissä viittaat. :) Siksi sulut tuon sanan ympärillä, sillä ostohetkellä en mistään löytäny tuota Got2be-sarjaa, niin ostin kuitenkin samalta merkiltä ja suurin piirtein samaa hintaluokkaa olevan Gliss Daily Oil Elixirin (taisi vielä myyjä sanoa, että tämä vastaa tuota Got2beta). On ollut tosi hyvää ja äärettömän riittoistaa: olisiko vuoden päivät käytössä ja pullosta kulunut 1/3. Tulee halvaksi tuo latvojen kaunistelu sinun hyvillä vinkeillä. :) Ja latvoja kaunistava vaikutus on tuon öljyn kanssa niin selvä – kuivista tulee eloisat ja kiiltävät. :) Tässä hiuslatva-asiassa minulle ei ole tärkeää luomulaatuisuus, vaan tällainen ihan perusöljykin toimii loistavasti.

  Ja vielä Lumenesta, kun jäi silloin varsinaisen postauksen kohdalla kirjoittamatta, että itsekin olisin epävarma sen suhteen, kannattaako merkin tuotteita ostaa (jos siis olisin Lumenen suuri käyttäjä), kun tuottteet muuttuvat KOKO AJAN, tai ainakin sellainen olo minulla on. Ei ehdi kuin käydä jossakin isommassa kaupassa silloin tällöin, ja taas on ihan uudet purkit tullut tilalle. Ei oikein ole jatkuvuutta (vaikka uudet tuotteet ovatkin osittain ainakin vanhoja tuotteita vain uusissa vaatteissa).

  • Sanni

   Jep, Lumenella uudistussykli on aina ollut tosi tiheä. Sinä aikana kun itse olen ollut alalla tuotteet on päivitetty 2-3 vuoden sykleissä, jotkut tiheämminkin. Meikit tuntuu päivittyvän niin nopeasti että hädin tuskin myyjänä ehti ”kotoistua” uuden valikoiman kanssa kun ne jo taas uudistuivat… Ajan hermolla pysyminen on toisaalta hyvä asia mutta on siinä ne huonotkin puolensa kun asiakkaiden lempituotteet korvautuu uusilla heidän mielestään vähän liiankin tiheästi.

 16. Jonttu

  Muuten, pitää vielä lisätä, että tuo Garnier on kyllä pöyristyttävän edullista. Tässä Schwarzkopfin öljyssä on vain puolet tuosta (tosin mielestäni sopivasti, sillä haluan testata elämäni aikana jonkin toisenkin hiusöljyn, vaikka tämäkin ollut todella hyvää) ja hintaa oli muistaakseni pari euroa enemmän.

 17. Tuikku

  Justiinsa madaran facessa hehkuttama blogi listas 3xhuulivoidetta, jossa oli toinen niiden uusista huulirasvoista. Sokoksen verkkokaupassa näistä oli todella nihkeästi mitään tietoa ja taidan sinun arviosi perusteella taipua sinne hemp version puolelle, koska huulet vaatii niin kovaa hoitoa näin talvisin. Rahaa säästyy kun ei tarvi sokkona testaa molempia :).

 18. Tangerine

  Heippa Sanni,
  Kyselin sinulta ehkä parisen kuukautta sitten oletko vielä testannut tuota Korresin öljyä, koska pähkäilin sen ostoa Kreetalla. Ostin sen ja on saanut ihon näyttämään tosi hyvältä ja kuulaalta. En edes tajua mitä se oikein tekee iholle, kun ensikokeilusta lähtien iho hehkui niin kuulaan ja nuoremman näköisenä.

  Kreetalla öljyn perushinta oli kaikissa käymissäni apteekeissa n.29,50 e (tarkan markan tyttönä kiersin monta). Itse sain pienellä alennuksella jostain, 27 e hintaan. En tiedä liekö mantereella samat hinnat.

  • Sanni

   Missähän päin Kreikkaa aiemmin kommentoinut Pampula on reissannut kun hän oli löytänyt sen niin älyttömän halvalla (21,04€) eikä kuulema ollut edes alennuksessa… Tuo 29,50€ kuulostaa enemmän Korresin kasvotuotteiden hintatasolta Kreikassa. (Mutta tietysti loistojuttu Pampulalle että löysi öljyn niin superedullisesti :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.