Testaajat raportoivat: Urban Decay -meikinkiinnittäjät

On aika julkistaa Urban Decay -meikinkiinnittäjien testaajien raportit kokemuksistaan.

Osassa 1 tänään meikin päälle suihkutettavat kiinnittäjät, osassa 2 pohjustajat. Raporteissa oli niin ihastusta kuin vähemmän vakuuttuneita fiiliksiäkin.

UrbanDecay_primers_finishers_IMG_6227

Esittelin tuotteet helmikuun lopussa tässä postauksessa. Näissä tänään esiteltävissä suihkeissahan oli se jännä seikka, että kaikissa on identtinen inci, samat ainesosat samassa järjestyksessä. Incit olivat muuttuneet identtisiksi Urban Decayn viimeisimmässä tuotepäivityksessä, aiemmin kiinnityssuihkeilla oli erilaiset incit. Toki aineiden pitoisuuksissa voi olla eroja ja varmaan onkin, mutta on silti mielenkiintoista ja erikoista, että samannäköisellä incillä varustettu tuote voi luvata niin kosteutusta kuin rasvaisuuden hillitsemistä :) Ja yksi tuotteista lupaa 16 tunnin kestoa, toiset vain 12 ^_^

Päästetään testaajat ääneen:

UrbanDecay_AllNighter_IMG_6244

ALL NIGHTER Long Lasting Makeup Setting Spray

Mitä lupaa? Kiinnittää meikin ja saa sen pysymään jopa 16 tuntia. Estää meikkiä valumasta ja kasaantumasta juonteisiin. Sisältää patentoidun Temperature Control -teknologian joka alentaa meikin lämpötilaa kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

Testaaja: Eikku, 36 v.

Ihotyyppi: t-alueelta rasvoittuva, muuten normaali.

Ongelma: meikki liukuu iholta jo tunnin kuluttua, varsinkin nenältä ja kulmakarvojen välistä.

”Kosteutan ihoni aina rasvoittumista vähentävällä kasvovoiteella, levitän rasvoitumista estävää primeria (useita eri merkkejä mutta ei UD), sitten mattapinnan jättävää meikkivoidetta ja teen muun meikin, sisältäen puuterin, lopuksi All Nighter-suihke.

Testasin tuotetta yhteensä 2 viikkoa. Joka päivä.

Valitettavasti en vakuuttunut ollenkaan All Nighterin tehosta. En huomannut minkäänlaista muutosta meikin pysyvyyteen. Huomasin ainoastaan, että huolellisesti levittämäni luomiväri muuttui pilkulliseksi suihkeen jäljiltä. Jouduin tämän takia muuttamaan meikkausjärjestystä, eli ensin suihke sitten silmämeikki.

Kokeilin All Nighteria myös primerina, eli suihkutin sitä kasvovoiteen jälkeen, ennen meikkivoidetta (jätin siis primerin pois) eikä meikki pysynyt yhtään paremmin. Käytän All Nighteria nyt vain suihkuttaen sitä luomivärisiveltimeen ennen luomivärin ottamista paletista. Tässä toimii hyvin, eli kiinnittää luomivärin.”

UrbanDecay_Chill_MakeUpSettingSprayIMG_6241

CHILL Cooling & Hydrating Makeup Setting Spray

Mitä lupaa? Saman kuin alkuperäinen All Nighter (mutta kesto ”vain” 12 tuntia :)) ja lisäksi viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Testaaja: Lila, 33 v.

Ihotyyppi: epäpuhtauksiin taipuva, rasvoittuva, paikoin kuiva (nenänpielet, posket, leukapoimu).

Ongelma: meikki liejuuntuu hetkessä. Rasvoittuvien ja kuivien kohtien erilaisten vaatimusten tuomat haasteet meikin kannalta.

”Mielestäni tuote auttoi meikkiä pysymään paremmin. Minulla on niin rasvoittuva iho, etten usko että mikään mahti maailmassa kykenisi pitämään ihoni mattapintaisena koko päivää + minulla on fyysinen työ, jonka vuoksi naama kiiltelee (hiestäkin) usein vaikka mitä tekisi :D Kuitenkin positiivista oli huomata, että vaikka iho alkoi kiiltää, meikki ei paennut huokosiin tai kasaantunut läntteihin sinne tänne. Mielestäni tuote siis antoi myös kosteuttavaa efektiä, kun meikki ei ollut päivän kuluessa paakkuntuneena ihon kuivempiin kohtiin.

Huomasin myös, että automatkoilla meikki pysyi siistimpänä. Jostain syystä matkustaminen (auton ilmastointi/ilman kuivuus?) aiheuttaa meikin epäsiisteyttä.

Nykyään joudun meikkaamaan ihoni aika mattaiseksi ja käyttämään erinäisiä toimenpiteitä finnien peittämiseen, ja on kiva, että suihke jättää ”raikkaan” näköisen pinnan iholle eli antaa kuultavaa vaikutusta.

Viilentävää vaikutusta en huomannut.

Pidin ja pidän tuotteesta! Olen käyttänyt päivittäin, tuote on helppokäyttöinen kun sen voi lopuksi suihkauttaa meikin päälle. Olen aiemmin kokeillut meikin alle laitettavia primereita, joiden koen olevan itselleni epäkäytännöllisiä paristakin syystä; kuivumista joutuu odottelemaan (johon aamuisin ei ole aikaa) ja meikki suljaa aina primerin päällä niin, että levittämiseen kuluu enemmän aikaa. Pidän enemmän siitä, että saan levittää meikkipohjan ”suoraan” iholle ilman ylimääräistä välikerroksia. Aluksi tuntui lähes samalta, kuin meikin päälle olisi suihkauttanut vähän hiuslakkaa ja hetken iho tuntui lievästi kiristävältä, mutta tähän totuin nopeasti enkä enää ajattele sitä.

Näillä kokemuksilla, ostaisin tuotteen itsekin. Se on hyvin riittoisa ja kuten jo aiemmin mainitsin, kätevä. Nähtäväksi jää, miten tuote toimii kunnolla kuivaavan ihon kanssa (aloitan isotretinoiini-kuurin ensiviikolla.

Ainoa asia mistä tuote saa minulta pienen miinuksen, on haju. En pääse yli siitä, että suihke haisee mielestäni juurekselle, tulee mieleen lanttu tai punajuuri :D Tosin, haju häviää heti eikä sentään tarvitse haistella maisia hajuja koko päivää.”
UrbanDecay_DeSlick_IMG_6243

DE-SLICK Oil Control Makeup Setting Spray

Mitä lupaa? Samaa kuin alkuperäinen All Nighter (…paitsi sillä 12 tunnin kestoajalla kuten Chill), mutta on tarkoitettu erityisesti rasvoittuvalle iholle hillitsemään kiiltoa.

Testaaja: Vilma 30 v.

Ihotyyppi: ”maailman rasvaisin” (testaajan omaa ilmaisua käyttäen)

Ongelma: mikään meikkituote ei onnistu hillitsemään ihon kiiltoa ja rasvoittuminen liejuttaa meikin.

”Olen käyttänyt Urban Decayn De-Slickiä lähes joka työpäivä, ja se jää todellakin vakituiseen käyttöön. Ensimmäisenä testauspäivänä vaikutus tuntui olevan kaikkein paras, sittemmin tuote on tuottanut hienoisia pettymyksiä – paino kuitenkin sanalla hienoisia.

Ensimmäisenä päivänä suihkautin De-Slickiä niin paljon, että koko naama jäi märäksi ja vesiliukoinen ripsivärikin suli samalla pois. Sinä päivänä tuntui, että meikki pysyi kuin tauti eikä naama alkanut kiiltää sitten millään. Tämän jälkeen aloin käyttää tuotetta säännöstellen, minkä jälkeen myös kiiltoa hillitsevä vaikutus on tuntunut vähäisemmältä. Ehkä siis tuotteella pitää parhaan vaikutuksen saamiseksi todellakin hieman lotrata.

Ihoni rasvaisuus vaihtelee päivästä toiseen riippuen lähinnä edeltävän yöunen määrästä, mikä vaikuttanee havaitsemaani tehoeroon: pahimpina kiiltopäivinä ei auta kerta kaikkiaan mikään, ei edes De-Slick. Miedomman kiillon päivinä sen sijaan De-Slickin vaikutuksen selvästi huomasi, eikä työpäivän aikana joutunut taputtelemaan naamasta kiiltoa paperiin kertaakaan, vaan vasta illalla kotona naaman havaitsi selvästi kiiltävän. Yleensä naamani kiiltää viimeistään lounastaukoon mennessä siinä määrin, että nolostellen sujahdan vessaan taputtelemaan pahimmat kiilllot pois.

Vaikutusta siis huomasi, mutta ihmetuote ei tämäkään (ainakaan yksinään käytettynä) ole – laiskana meikkaajana kun en jaksa tavallisena arkipäivänä lotrata primerien, puuterien ym. kanssa. Uskon, että jos käyttäisi koko arsenaalin primerista lähtien, tämä olisi kuin piste I:n päälle. Naamalle suihkautus on vieläpä kaltaiselleni kiireiselle arkimeikkaajalle sen verran pieni vaiva, että tulen käyttämään tätä jatkossakin ja todennäköisesti ostan tuotteen itselleni, kunhan testipakkaus tulee käytettyä loppuun – vielä en ole huomannut minkäänlaista kulumista.

Yleisvaikutelmana pidin tuotteesta, joskaan sen käyttö ei ole minkäänlainen elämys, vaan koostumus tuoksuineen on lähinnä teollisen oloinen – kuin fiksatiiviä naamalle suihkauttaisi. Toisaalta teollinen vaikutelma vahvistaa elämystä, että tuote toimii. Itse arvostan tätä, sillä kosmetiikan käyttäjänä minulle merkitsee teho enemmän kuin kosmeettinen tms. elämys. Aiempaa kokemusta vastaavista tuotteista  minulla on ainoastaan NYX:n kiinnityssuihkeesta, jota en käyttänyt paria kertaa enempää, koska en huomannut sillä minkäänlaista vaikutusta.”

*

Suuret kiitokset testaajille :)

Osassa 2 pohjustajat.

Kommentit (8)
 1. Itse olen käyttänyt All Nighteria päivittäin loppuvuodesta, kun hormonit tekivät naamastani yhtäkkiä superrasvaisen. Suihkeesta on hieman apua, mutta paljon suurempi rooli on nopeasti karttuneen kokemukseni mukaan primereilla. Paras rasvoittuvan ihon primer on Make Up Forever -merkillä, ja hyvänä kakkosena on Rimmel. :) Ilman primeria meikkipohjani ei kestä edes lounaaseen asti, kun taas primerilla kestän iltapäiväkahvien yli. :D

  All Nighterilla on muuten mukava ominaisuus sulauttaa puuterit naamalle meikkauksen jälkeen, kun rasvanaama kaipaa runsasta irtopuuterin käyttöä.

 2. Kun esittelit tuotteet blogissasi ennen testausta, hipsin samana päivänä sokokselle ja ostin de-slick primerin ja tuon de slick suihkeen.
  Itsellä ihoni on myös superrasvainen ja kiiltelevä mut nuo toimii kuin häkä!!! (Ja olen testannut kymmeniä primereita/suihkeita ym. kiillon hillitsijöitä elämäni aikana!!). Meikki näyttää hyvältä pidempään, vaikka iho yhä rasvoittuu päivänaikana (vähemmän) niin meikki pysyy! (Käytössä EDM mineraalimeikit, matte-versio)

  1. Onpa kiva kuulla :) Mahtavaa :)

   (Aina on pienen juhlan aihe jos/kun joku löytää minun tai kenen tahansa vinkin perusteella juuri omalla ihollaan loistavasti toimivat tuotteet ^_^)

  2. Kuin myös. En malttanut jäädä odotamaan arvosteluja, vaan ostin de slickin matkakoon testiin. Se oli mukana ulkomailla, jossa aurinko porotti ja lämpöä oli välillä melkein 30 astetta. Eipä lällyyntynyt meikki läheskään niin pahasti kuin yleensä. Täällä kotioloissa naama kiiltelee hippusen vasta myöhään iltapäivällä kun yleensä saa pahimpia kohtia töpötellä vessapaperilla jo puolilta päivin. MInulla on nyt myös tuo chill. Eroa en näissä kahdessa huomaa, mutta on mukava kun samalla kosteuttavat ja pitävät rasvanassun kurissa.

   1. Kiva kuulla positiivisia kokemuksia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *