Karkkipäivä
Karkkipäivä

Terveiset Riiasta

Madaravierailu_IMG_0292

Karkkipäivän lukijajoukko lähettää terveisiä Riiasta ja Mádaralta :)

Madaravierailu_IMG_0261_2

Minä ja Mádaran Lotte.

Madaravierailu_IMG_0214_2

Hetki, kun Lotte tajusi tiputtaneensa vahingossa lukijani Lusan päälle jotain kasviöljyä jota oli juuri demonstroimassa ^_^ :D

.

On ollut tosi kiva päivä joka jatkuu vielä illallisen merkeissä.

Olin ahkera bussimatkalla Tallinnasta Riikaan ja saatan jopa ehtiä huomisaamuna julkaisemaan hoitoainearvostelun ^_^

Kommentit (7)

 1. Venomia

  Aiheen vierestä, mutta oletko kuullut/kokeillut jo jamsu-tekniikkaa meikkauksessa? :) Olisi kiva lukea mietteitäsi siitä.

  • Sanni

   En ole kokeillut. Ja jotenkin en näe itseäni edes kokeilemassa sitä… ^_^

 2. T

  Heiiii violetit hiukset! Oon selkeesti ollu liian kiireinen, kun tämä menny ohi. Täytyy siis lukea tänään loputkin rästissä olevat postaukset :)

 3. Amanda

  Osaisitko auttaa inhottavaan peiteaineongelmaan? Haluaisin oppia kirkastamaan silmien alla olevaa ihoa peitevoiteella, mutta en vain saa peiteainetta levittymään meikkivoiteen päälle nätisti, vaan joko peiteaine rullautuu pois tai se vie alla olevan meikkivoiteen mennessään, jolloin jäljelle jää meikkaamattoman näköinen läikkä. Olen kokeillut eri siveltimiä ja peiteaineita, mutta en ole vielä löytänyt ratkaisua. Meikkivoiteena minulla on käytössä Estee lauderin double wear. Olen kokeillut antaa meikkivoiteen kuivahtaa ja levittää peiteaine vasta sitten, mutta siitäkään en ole huomannut olevan apua. Myös peiteaineen levittäminen heti meikkivoiteen levityksen jälkeen aiheuttaa saman ongelman. Missäköhän mahtaa olla vika?

  • Sanni

   Hei Amanda! En oikein keksi muuta ehdotusta kuin jättää meikkivoide pois silmänalusilta ja käyttää alueella pelkästään peiteainetta. Double Wearin kohdalla ainakin meikkivoidekerros voi hyvinkin vaikuttaa peiteaineen tarttuvuuteen, koska Double Wear on kestopeiteaine ja tarttuu parhaiten kun pääsee kosketuksiin suoraan ihon kanssa. Jos välissä on meikkivoidetta, peiteaine ei pääse tarrautumaan ihoon. Näin mä olen ainakin kokenut. Eli vaikka perinteinen suositus on, että peiteaine levitetään vasta meikkivoiteen jälkeen, niin ainakin Double Wearin kanssa menettelisin toisin päin. Tai jättäisin meikkivoiteen kokonaan pois silmänalusilta.

 4. Kuorotipu

  Kiitos vielä Sanni, Piia ja kaikki muut mahtavasta viikonlopusta :) :) :)

  • Sanni

   Samat sanat <3 <3 <3 *halaa liikuttuneena kaikkia matkalaisia*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.