Terveiset maalta ja kuka saakaan Zuiin meikit….

Terkkuja täältä ns. ”kolmannesta kodistani” idylliseltä maatilalta Etelä-Suomesta. Olen viettänyt leppoisaa päivää Less Is More -artikkelin, aurinkoisen maaseutuajelun, pihakeinuilun ja savuisen grilliruoan merkeissä.

Maalla

 

Maalla3

Lueskelin Ahvenanmaalta tuomaani Karina Ericsson Wärnin Skönhetsbibelniä. Taas yksi mukava kauneusteos, tyylikäs layout ja helppolukuista, viihdyttävää tekstiä itsestäänselvine vinkkeineen. ^_^

Maalla4

Wärn kirjoittaa, että meikinpoistoaine tulisi aina poistaa kasvoilta froteisella kasvopyyhkeellä. Ja tämä pyyhe olisi konepestävä joka toisen käyttökerran jälkeen. Oooookei. Hygieniafriikki-varoitus! :D

Mutta ei teitä nämä pihakeinujutut nyt varmaankaan kiinnosta, vaan kukakukakuka voitti Zuiin ihanan meikkipaketin…!

Maalla2

Ja sehän on lukija nimeltään vivve!! Onnittelut vivve. :) Otan sinuun yhteyttä tuotapikaa.

Maaseutu hiljenee ja sanoo hyvää yötä.

P.S. Milloinkahan olen viimeksi julkaissut kolme postausta saman vuorokauden aikana…? Muistelen että näin on tapahtunut vain kerran aiemmin blogin historiassa. :)

Kommentit (12)
 1. Hei! Tilasin itselleni paljon kehutus Mariela Sarkiman Make Up Biblen. Se kuuluu täsmälleen samaan sarjaa tuon mainitsemasi opuksen kanssa. Kaunis kirja, viihdyttävää luettavaa, mutta meikkaamista rakastavalle ei kerrassaan mitään uutta luettavaa. Ja silmämeikkikuvat olivat mitättömän pieniä! Oletko tutustunut teokseen?

  1. Moi Emilia!
   Olen selaillut Marielan kirjaa kaupassa mutta en tutustunut mitenkään ns. ”syvällisesti”. :) Minusta se on vaikuttanut sellaiselta tosi kauniisti kuvitetulta ja laadukkaasti toteutetulta meikkauksen perusteokselta ns. ”taviksille”. Meille, jotka osaamme jo meikata, kirja ei varmaankaan anna muuta kuin kauniin visuaalisen elämyksen. Aivan niinkuin tämä Skönhetsbibeln’kin.

 2. Sonja Ilona
  27.5.2013, 00:00

  Ihana maalaistalo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *