Terre d’Oc BB Cream

Voi näitä kiihkeästi eläviä kosmetiikkamarkkinoita… Viime keväänä netissä ylistettiin Terre d’Ocin BB:tä parhaana luonnonkosmetiikan BB-voiteena. Nyt Terre tuntuu jo olevan ”niin kuultu” ja viimeisimmät hehkutukset kohdistuvat Melvitan ja erityisesti Iroisien beebeisiin. Ja nyt siis puhutaan luonnonkosmetiikasta.

TerreDoc_BBvoide

Koskahan bb-buumi muuten alkaa laimentua..? Itse kun en kuulu sävyttävien päivävoiteiden kuluttajiin niin jaksan ihmetellä, kun aina vain ilmestyy uusia bb- ja nyt vielä cc-voiteitakin. Vai onko niin, että termi ”sävyttävä päivävoide” on nyt kuopattu ja korvattu Beauty Balmilla? Se olisikin järkevää, koska kyseeessä on useimmissa tapauksissa aivan saman tyyppinen tuote.

Kiinnostaa kuulla kuinka suuri osa Karkkipäivän lukijoista valitsee sävyttävän päivävoiteen tyyppisen tuotteen meikkivoiteen tai meikkipuuterin sijaan. Uusi kysely sivupalkissa!

Sain Terre d’Ocin BB Creamin Jolielta viime kesänä.

TerreDocBB_beforeafter

Voide on koostumukseltaan notkeaa, levittyy todella kauniisti ja kosteustehot riittävät yksinään. En tarvitse tämän alla erikseen muuta kosteustuotetta. Peittokyky on erittäin mieto, tämä tasoittaa ihon sävyä vain aavistuksen kuten kuvasta näkyy. Roosaan taittava sävy mukautuu ihooni mikä sekin kertoo läpikuultavuudesta, yleensä minulle ei käy mikään roosaan taittava meikkipohja.

Testasin Terren koostumusta levittämällä toiselle puolelle kasvoja Garnierin BB:tä (jonka ihofiilistä pidän todella hyvänä) ja toiselle puolelle Terreä. En käytännössä huomannut mitään eroa, täysin luonnollinen Terre levittyy yhtä kauniisti ja tasaisesti kuin synteettinen Garnier. Pinta jää mattaisemmaksi kuin Garnierilla.

Tuoksu on suhteellisen voimakas ja makeahko, ehkäpä kukkainen..? Vaikea kuvailla.

LaveraTerreDoc_vertailu

Kuvassa ideana näyttää, miten eri sävyiset meikkipohjat sulautuvat ihooni. Laveran nestemäinen meikkivoide sävyssä Porcelain on minulle näistä paras, mutta tummemmat BB:tkin näyttävät ihan hyvältä. Laveran BB tekee ihostani hieman päivettyneen näköisen.

Terre d’Oc BB Cream on kaiken kaikkiaan oikein miellyttävän tuntuinen tuote. Iho jää samettiseksi eikä pigmentti kökköönny niin kuin luonnonkosmetiikan meikkipohjatuotteissa välillä käy. Tulos tosin oli toinen sisareni pintakuivalla iholla, eli uskallan sanoa että voide toimii kauniisti normaalilla iholla jossa ei ole kuivia kohtia. Terren BB:llä on hintaa 30,20€ ja pakkauksessa on tavaraa 30 ml. Sävyvaihtoehtoja on kaksi.

Sävyttävistä päivävoiteista pitävälle kelpo tuote. Joku teistä antaa tälle varmasti hyvän kodin seuraavissa kosmetiikkahuutajaisissa. :)

* * *

Asiaan liittymättä: Miksi kuvat eivät enää näy vanhoissa postauksissani? (Tarkemmin sanottuna huhtikuulta 2009 huhtikuulle 2010.) Olen saanut tästä useampia ihmettelyitä ja eilen asiasta kysyi jopa oma äitini, joten vastaan nyt niin että näkyy kaikille. Ensimmäisen bloggausvuoteni aikana tallensin valtaosan kuvista Photobucketiin enkä suoraan blogin omaan kuva-arkistoon (Bloggerissa oli tuolloin tosi rajallinen tila kuville). Lomaviikon arkistopostauslinkkien tuoma kävijävirta ylitti Photobucketin ilmaisen kaistatilan ja niinpä kuvat lakkasivat näkymästä perjantaina 17.1. Olen tosi pahoillani tästä, en ole enää vuosiin käyttänyt Photobucketia enkä tullut yhtään ajatelleeksi tilini limittiä lomaviikon juttuja linkitellessäni. Normaaliviikkoina ekan vuoden juttujani lukee niin harva ihminen ettei kävijävirta saa limittiä ylittymään.

Kaistatila kuitenkin nollautuu taas ensi kuun alussa ja kuvat palautuvat näkyviin. :)

Kommentit (39)
  1. Mä laitan bb- tai cc-voidetta koko kasvoille, ja sitten meikkivoidetta sinne, missä sitä tarvitaan. Iho tasoittuu kauttaaltaan, mutta on edelleen luonnollinen.

  2. Itsekin kirjoittelin tästä Terren BB:stä blogiin syksyllä. Ihana tuote, mutta itselläni on juurikin pintakuiva iho ja tuotteen alle on pakko pistää seerumi. Talvella seerumi ei riitä, vaan on pistettävä rasva, mutta rasvan päällä tämä lähtee rullautumaan, vaikka kuin varovasti yrittäisi töpötellä. Seerumin päällä toimii hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *