Karkkipäivä
Karkkipäivä

Teema: vihreä alarajaus

Mun piti viime kevään aikana tehdä teemaviikko vihreällä alarajauksella, mutta projekti jäi puolitiehen ja päätin nyt julkaista kansioon kertyneet kuvat yhdessä postauksessa.

Vihreä kuuluu violetin ohella lempparisävyihini luomiväreissä (sivupalkin tunnisteluettelon väritageistakin sen hyvin huomaa..! ^_^), mutta ikävä kyllä se on samalla minulle niitä vähiten sopivia sävyjä. Räikeän vihreät sävyt luomilla saavat kasvojen ihon näyttämään ihan sairaan kelmeän väriseltä.

Ratkaisu: käytän vihreää usein vain alaluomella. Näin meikki ei kokonaisuudessaan ole ”liian” vihreä. Vihreän voi yhdistää melkein mihin väriin tahansa ylä/alaluomitekniikalla. Tässä viisi erilaista meikkiä vihreällä alarajauksella.

1. Vihreää & violettia. Tässä meikissä leikitään myös matta vs. kiiltävä -efektillä yläluomen sävyjen ollessa täysin matat ja alaluomen sävyn voimakkaan helmiäinen.

Yläluomella vaaleaa violettia IsaDoran Blooming Spring -paletista, Inglotin violettia (en muista numeroa) ja rajaus Indeliblen geelilainerilla, sävy Venomous. Alaluomella vihreää Blooming Spring -paletista.

2. Vihreää ja harmaata. Hyvin neutraali meikki.

Yläluomella platinan ja harmaan sävyjä muistaakseni Diorin Silver Goddess -paletista ja alaluomella vihreää Smashboxin Beauty To Go -paletista.

3. Vihreää ja kultaista. Simppeli meikki ilman varjostuksia.

Koko luomella YSL:n Golden Sands ja rajaus tehty Lumenen vihreällä kynällä (aivan ihana sävy, olen tästä aiemminkin blogissa maininnut ja harmi että sävy viimeisimmässä uudistuksessa vaihdettiin tylsemmäksi vihreäksi).

4. Vihreää ja korallia. Tästä meikistä oli kasvokuva Toukokuun meikkejä -postauksessa.

Yläluomella Coastal Scentsin Coral, Mad Mineralsin Big Apple ja L’orealin Natural Peach, alaluomella vihreää IsaDoran Delirious -paletista.

5. Vihreää, ruosteenruskeaa & luumuista violettia. Tämä meikki taisi olla sarjassamme ”kokeilin vain yhdistää sävyt jotka sattuivat olemaan paletissa vierekkäin”. Aika erikoinen yhdistelmä, ja näyttääpä syksyiseltä etenkin tuon raikkaan korallin alapuolella.

Yläluomella MACin Trax ja MACin Antiqued, alaluomella MACin Humid ja sisärajaus Indeliblen geelilainerilla, sävy Forest.

Mitäs mieltä vihreästä alaluomella tai meikissä ylipäänsä? Mikä meikeistä oli eniten mieleenne (tai miksei vähitenkin? ^_^)?

Kommentit (32)

 1. Mari

  Hei kiitos vinkeistä, itse kokeilin tänään tota vihreä/harmaa-yhdistelmää töihin..mutta mun taidoilla siitä tuli enemmän bile-silmämeikki kuin asiallinen arkimeikki ;D Oon vasta äskettäin löytäny tän blogin kun en aikaisemmin tajunnu meikkiblogien ideaa, mutta nyt olen jäänyt koukkuun :)

 2. Mimmi

  Hei! Tuosta YSL:n luomiväristä… Millaisella siveltimellä levität sen? Itselläni on se vaalein sävy enkä saa sitä levittymään kunnolla koska se tuntuu jämähtävän niin nopeasti luomelle. Ja voiko sen alle laittaa luomivärin pohjustusainetta?

  • Sanni

   Levitän tuon YSL:n synteettisellä, napakalla luomivärisiveltimellä ja tasoitan/häivytän jäljen sitten sormella. En usko että tuon alle oikeastaan edes tarvitsisi pohjustusta kun tarttuu jo yksinään niin hyvin kiinni, mutta tottumuksesta laitan aina oli meikki mikä hyvänsä :) Olet oikeassa että YSL jämähtää kyllä nopeasti, pitää olle nopsa.

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihania!

  Nea <3 vihreä :D

  • Laurawain

   Ihanaa pirteyttä vihreä tuo sun kasvoille :) ihanan raikas meikki :) kiitos tästä hyvästä vinkistä :3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.