Teema: vihreä alarajaus

Mun piti viime kevään aikana tehdä teemaviikko vihreällä alarajauksella, mutta projekti jäi puolitiehen ja päätin nyt julkaista kansioon kertyneet kuvat yhdessä postauksessa.

Vihreä kuuluu violetin ohella lempparisävyihini luomiväreissä (sivupalkin tunnisteluettelon väritageistakin sen hyvin huomaa..! ^_^), mutta ikävä kyllä se on samalla minulle niitä vähiten sopivia sävyjä. Räikeän vihreät sävyt luomilla saavat kasvojen ihon näyttämään ihan sairaan kelmeän väriseltä.

Ratkaisu: käytän vihreää usein vain alaluomella. Näin meikki ei kokonaisuudessaan ole ”liian” vihreä. Vihreän voi yhdistää melkein mihin väriin tahansa ylä/alaluomitekniikalla. Tässä viisi erilaista meikkiä vihreällä alarajauksella.

1. Vihreää & violettia. Tässä meikissä leikitään myös matta vs. kiiltävä -efektillä yläluomen sävyjen ollessa täysin matat ja alaluomen sävyn voimakkaan helmiäinen.

Yläluomella vaaleaa violettia IsaDoran Blooming Spring -paletista, Inglotin violettia (en muista numeroa) ja rajaus Indeliblen geelilainerilla, sävy Venomous. Alaluomella vihreää Blooming Spring -paletista.

2. Vihreää ja harmaata. Hyvin neutraali meikki.

Yläluomella platinan ja harmaan sävyjä muistaakseni Diorin Silver Goddess -paletista ja alaluomella vihreää Smashboxin Beauty To Go -paletista.

3. Vihreää ja kultaista. Simppeli meikki ilman varjostuksia.

Koko luomella YSL:n Golden Sands ja rajaus tehty Lumenen vihreällä kynällä (aivan ihana sävy, olen tästä aiemminkin blogissa maininnut ja harmi että sävy viimeisimmässä uudistuksessa vaihdettiin tylsemmäksi vihreäksi).

4. Vihreää ja korallia. Tästä meikistä oli kasvokuva Toukokuun meikkejä -postauksessa.

Yläluomella Coastal Scentsin Coral, Mad Mineralsin Big Apple ja L’orealin Natural Peach, alaluomella vihreää IsaDoran Delirious -paletista.

5. Vihreää, ruosteenruskeaa & luumuista violettia. Tämä meikki taisi olla sarjassamme ”kokeilin vain yhdistää sävyt jotka sattuivat olemaan paletissa vierekkäin”. Aika erikoinen yhdistelmä, ja näyttääpä syksyiseltä etenkin tuon raikkaan korallin alapuolella.

Yläluomella MACin Trax ja MACin Antiqued, alaluomella MACin Humid ja sisärajaus Indeliblen geelilainerilla, sävy Forest.

Mitäs mieltä vihreästä alaluomella tai meikissä ylipäänsä? Mikä meikeistä oli eniten mieleenne (tai miksei vähitenkin? ^_^)?

Kommentit (32)
 1. Kaikki meikit on omalla tavallaan kauniita ja kaikki väriyhdistelmät ovat minusta onnistuneita :)

  Vihreä ja koralli on ihanan raikas ja kesäinen, vihreä ja ruosteen ruskea tosiaan on varsin syksyinen, mutta juuri siksikin niin toimiva. Tuosta vihreä/ruskea yhdistelmästä tulee vähän mieleen Narsin Blade Runner duo jossa on kaunis metsän vihreä ja rusehtavan punainen mahonki.

  Jos olisi ihan pakko valita suosikki olisi se tuo harmaa/vihreä ja vähiten silmää miellyttää violetti/vihreä.

 2. Oi! Koralli-vihreä on ehdoton suosikkini :) Oikein ”karkkipäiväinen” meikki niin sanoakseni. Saattaa olla, että inspiroidun itsekin tuota väriyhdistelmää kokeilemaan. Multa vaan ei taida ihan yhtä kirkasta korallia löytyä. Lisäksi mulla on joku alaluomikompleksi, tuntuu että heti kun laitan luomiväriä alaluomelle niin silmät näyttää todella väsyneiltä. Smokey-meikissä vielä menee, mutta juuri tällaiset värilliset vähän pelottavat.

  1. Tuttu tunne. Kaikille ei alarajaukset (varsinkaan paksummat) sovi, joten kannattaa uskoa peilikuvaa ja luottaa arvostelukykyynsä :) Meikkiä ei kannata tehdä kuin jotain väritystehtävää, eli että tuohon laitetaan tuota noin ja tuohon tuota.
   Minullekaan eivät ns. normaalit alarajaukset tee mitään erityisen mairittelevaa efektiä, joten mieluummin teen meikkini niin, että se oikeasti kaunistaa kasvoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *