Teema: keltainen – osa 3

Kolmannessa osassa MACin Bright Sunshine on yhdistetty tyylikkäästi mustaan ja harmaaseen, ja pehmeästi ruskean eri sävyihin.

YellowBlackGrey

1. Keltainen + harmaa + musta. Mielestäni erittäin toimiva iltameikki. Tosin mustan kanssahan sopivat kaikki sävyt.

YellowBlackGrey3

Luomella MAC Bright Sunshine, luomivaossa ja luomen ulkonurkassa tummaa hopeanharmaata Diorin Silver Goddess -paletista, ulkonurkan musta varjostus MAC Carbon ja Silver Goddess -harmaan yläpuolella vaaleanharmaata Diorin Night Dust -paletista. Rajaukset MAC Eye Kohl Smolder.

YellowBlackGrey2b

YellowBrown

2. Keltainen + ruskea. Tämä yhdistelmä kuulostaa minusta jotenkin huonolta, ja tietynsävyisen ruskean kanssa se saattaisi ollakin sitä. Tässä meikissä kokonaisuus on kuitenkin aika onnistunut.

YellowBrown2

Luomella MAC Bright Sunshine, ulkonurkassa tummanruskeaa Kanebon Woody Brown -duosta, luomivaossa Catricen kaakaonruskea Mochaccino ja sen yläpuolella, luomivaon korkeimmassa kohdassa Catricen punaruskea Chili Chocolate. Kulmaluulla L’orealin Golden Beige. Yläluomen rajaus Maybelline Line Definer.

YellowBrown3

Mikä oli teidän suosikkinne kaikista yhdeksästä keltameikistä? Onko teillä joku sävy, jota teidän on aluksi ollut mahdoton kuvitella käyttää, ja sitten olettekin ihastuneet siihen?

Kommentit (33)
  1. Keltainen+turkoosi sekä keltainen+vihreä miellytti silmää eniten, varmaan johtuu siitä kun itse yhdistelen kellertävää kultaa vihreään ja turkoosiin, niin yhdistelmä tuntui ”tutulta”. Keltainen+fuksia yhdistelmä yllätti! Näitä värejä itse en ikinä ole ajatellutkaan sotkevani keskenään, mutta lopputulos olikin älyttömän kivan näköinen. Pitänee varmaan itsekin kokeilla joskus :)

  2. MinttuNörtti
    23.8.2010, 09:43

    Tää vika on paras! Tää on niin hieno, että tää pitää apinoida joku päivä, kun puen keltaiset sukkikseni jalkaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *