Karkkipäivä
Karkkipäivä

Teema: keltainen – osa 3

Kolmannessa osassa MACin Bright Sunshine on yhdistetty tyylikkäästi mustaan ja harmaaseen, ja pehmeästi ruskean eri sävyihin.

YellowBlackGrey

1. Keltainen + harmaa + musta. Mielestäni erittäin toimiva iltameikki. Tosin mustan kanssahan sopivat kaikki sävyt.

YellowBlackGrey3

Luomella MAC Bright Sunshine, luomivaossa ja luomen ulkonurkassa tummaa hopeanharmaata Diorin Silver Goddess -paletista, ulkonurkan musta varjostus MAC Carbon ja Silver Goddess -harmaan yläpuolella vaaleanharmaata Diorin Night Dust -paletista. Rajaukset MAC Eye Kohl Smolder.

YellowBlackGrey2b

YellowBrown

2. Keltainen + ruskea. Tämä yhdistelmä kuulostaa minusta jotenkin huonolta, ja tietynsävyisen ruskean kanssa se saattaisi ollakin sitä. Tässä meikissä kokonaisuus on kuitenkin aika onnistunut.

YellowBrown2

Luomella MAC Bright Sunshine, ulkonurkassa tummanruskeaa Kanebon Woody Brown -duosta, luomivaossa Catricen kaakaonruskea Mochaccino ja sen yläpuolella, luomivaon korkeimmassa kohdassa Catricen punaruskea Chili Chocolate. Kulmaluulla L’orealin Golden Beige. Yläluomen rajaus Maybelline Line Definer.

YellowBrown3

Mikä oli teidän suosikkinne kaikista yhdeksästä keltameikistä? Onko teillä joku sävy, jota teidän on aluksi ollut mahdoton kuvitella käyttää, ja sitten olettekin ihastuneet siihen?

Kommentit (33)

 1. Inkalilja

  Ehdottomasti tuo tämän postauksen ensimmäinen yhdistelmä eli keltainen-musta-harmaa. Passaa tosi hyvin!

 2. Senja

  Olen jo pitemmän aikaa seurannut blogiasi ja täytyy sanoa että tykkään. Tuo musta-keltainen meikki on aivan upea. Mistä noita MACin luomivärejä voi ostaa? Saako vaan netistä ja HelsingistäP Haluaisin ehdottomasti tuon keltaisen….

  Olisi muuten kiva jos laittaisit meikkikuvista myös kauempaa otetut kuvat kasvoista. Sillä tavalla näkisi paremmin miltä se oikeasti näyttää. Vaikka vaan puolet kasvoista näkyviin, niikuin joskus teet.

  • Sanni

   Moi Senja!

   MACin luomivärejä saa Suomessa ainoastaan Turun ja Helsingin Stockmannilta. Tuo Bright Sunshine -sävy ei valitettavasti kuulu enää valikoimaan (kuului ennen Pro-valikoimaan, eli ei ollut myynnissä muissa kuin Pro-liikkeissä). Itse tilasin sen viime kesänä Brigettes Boutiquesta (USAlainen nettikauppa). Brigettesistä voi välillä tehdä löytöjä, siellä myydään paljon jo valikoimasta poistuneita sävyjä. Tällä hetkellä siellä näyttäisi olevan kahta MACin keltaista, luomiväri ja irtopigmentti.

   Saan usein noita kasvomeikkikuvapyyntöjä, ja vakiovastauksena tämä: en halua kuluttaa naamaani blogissa (jossa mun ei alunperin ollut lainkaan tarkoitus näyttää muuta kuin puolikkaat kasvot), joten naamameikkikuvia ilmestyy sen vuoksi harvemmin. Ymmärrän, että kokokasvokuvat ovat lukijalle hyödyllisiä, mutta itse en halua niitä laittaa. Pahoittelen.

 3. Emma

  Moi,
  en osaa päättää kahden parhaan välillä, mutta ne ovat
  osa 1, meikki 2 (keltaista ja fuksiaa) ja
  osa 2, meikki 1 (keltaista + vihreää)
  Upeita, kiitos taas väri-iloitteluista

 4. Nea/ Fashioned in Finland

  Keltainen ja vihreä on suosikkini :) Ihania meikkejä!

 5. Niina

  Aivan henkeä salpaavia silmämeikkejä! Kiitos paljon inspiraatiosta sekä tekovinkeistä :)

 6. Sareaws

  Pidin eniten tämän postauksen ekasta väriyhdistelmästä, tuli mieleen ihan talintintti ^^ Keltainen+turkoosi ja keltainen+fuksia olivat myös kivoja, ihanan raikkaita molemmat :)
  Muutenkin osaat kyllä tehdä niin ihania silmämeikkejä, kateeksi käy :D Olen itse täysin toivoton luomivärien kanssa, mutta jos tässä vielä kehittyisi ajan mittaa :P

 7. Johka

  WAU, hyvältä näyttää! Ekassa meikissä ainakin mun näytöllä on vähän viileä violetihko sävy, joten tuli mieleen, että kulmaluulle sopisi lisäksi vielä vähän viileähköön liilaan/pinkkiin taittava vaalea korostusväriksi. Täytyy ehdottomasti testata noita, rakastin kesällä keltasia ja oransseja silmämeikkejä, mutta näin syksyn korvilla ne ovat alkaneet tuntumaan liian trooppisilta.. näistä ideoista siis apu siihenkin!

 8. Helemi

  Hei,

  tämä on ehdoton suosikkini keltaisista ! :)
  Mun on pakko kertoa sulle, että oot innostanut mut käyttämään värejä meikeissä. Olen vaatekaupassa töissä ja koen, että meikki sekä hiukset on osa sitä kuvaa, mitä annan asiakkaille – ennen käytin todella perusvärejä, kuten harmaata, ruskeaa ja mustaa ja joskus hurjana jopa violettia. Blogisi lukemisen aloitettuani (sanotaanko helmikuu 2009) olen käyttänyt meikeissä paljon enemmän värejä, ainakin tehosteena.
  Nykyään tuleekin kavereilta kommenttia, kun ollaan lähdössä liikenteeseen ja meikkaillaan, että Jaa, ”helemi” on taas lukenut karkkipäivää…
  Kiitos mahtavasta meikkiblogista, ja kivoista vinkeistä sekä ohjeista ! …seuraavana operaationa saada omat kynnet kohtuu näyttäviksi =D

  • Sanni

   Onpa kiva kuulla! :) Värejä pelätään meikissä tosiaan ihan suotta. Asiakkaasikin saavat varmasti kivan piristysruiskeen päivään, kun heitä palvelee joku jonka luomilla hehkuu vihreää, keltaista tai oranssia. :) Meikki on asuste siinä missä korut, huivit ja vyötkin. Mulle tulee itselle aina tosi iloinen mieli kun bongaan ihmisiä jotka on ”uskaltautuneet” meikkaamaan värikkäästi. Joka päivä ei kenenkään tarvitse olla papukaija, mutta edes välillä voisi luopua niistä turvallisista perusväreistä.

   Ei muuta kuin onnea kynsiprojektiin..! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.