Teema: keltainen – osa 2

Jaoin loput neljä keltameikkiä kahteen postaukseen kun näistä tuli useampia kuvia. Ei tule ns. liikaa materiaalia kerralla..! ^_^ (Fiksuna tyttönä olisin tietty jakanut kaikki kuvat eri postauksiin, ja saanut näin koko ensi viikon postaukset hoidettua kerralla… :p)

Osan 2 ja 3 meikit ovat enemmän ilta- tai juhlameikkien tyylisiä, ja niihin on käytetty useampia sävyjä ja alaluomen rajauksia.

YellowGreencombo3

1. Keltaista + vihreää. Keltainen tuttuun tapaan MAC Bright Sunshine, luomivaon sisäkaaressa vaaleaa vihreää IsaDoran Blooming Spring -paletista, luomivaon ulkokaaressa Make Up Storen Eclipse, luomen ulkonurkassa MAC Humid ja rajaukset Indelible Creme Eye Shadow Forest. Rajauksen metallinen hohto tuo meikkiin kivan efektin, kun meikki muuten on vähäshimmerinen.

YellowGreencombo1

YellowGreencombo2

YellowBluePurple2

2. Keltaista + violettia + tummansinistä. Enpä muuten luovuttanutkaan keltaisen & sinisen suhteen edellisen postauksen meikkikokeilun jälkeen. Kasari- tai ”Ruotsinlippu”sininen eivät todellakaan ole parasta seuraa keltaiselle, mutta violettiin taittava, kylmä tummansininen onkin ihan eri stoori. Sanni sanoo: käy! Ja aivan mahtavasti!

YellowBluePurple

Luomella jälleen MAC Bright Sunshine, luomivaossa Make Up Storen Elf, luomivaon sisäkaaressa ja alaluomen sisänurkassa vaaleaa harmaanviolettia Diorin Bleu Denim -paletista (käytännössä melkein samansävyinen kuin Elf mutta hohtavampi), paksut rajaukset tummansinisellä Diorin Bleu Denim -paletista ja sisärajaus Yves Rocherin tummansininen kynä.

YellowBluePurple3

Tämä viimeinen nousi kyllä mun kaikkien aikojen lemppareiden joukkoon!

Kommentit (20)
  1. Upeita molemmat!

  2. Hei Sanni! Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa, ja ihailen meikkaustaitojasi! :)

    Mietin, voisitkohan neuvoa minua vähän Lily Lolon pohjan sävyvalinnassa? Samplejen perusteella kellertävälle iholleni tuntuu sopivan parhaiten sävyt Warm Peach ja Popcorn. Olen kahden vaiheilla: kannattaako valita mieluummin aavistuksen liian tumma kuin liian vaalea sävy, jos ei ole aivan varma sopivasta tummuusasteesta? Olisiko tähän mitään ”nyrkkisääntöä”? En haluaisi näyttää kalkkiselta liian vaalean meikin takia, ja mietin näyttäisikö hivenen tumma sävy vain sopivalta päivetykseltä kasvoilla. Olen päivettynyt kesällä vain hiukan. Tällä hetkellä tummempi Popcorn tuntuisi sulautuu lähes täydellisesti ihon väriin. Warm peach näkyy himpun vaaleampana kuin ihoni sävy. Kuitenkin Warm peachkin näyttää peilatessa tosi sopivalta sävyltä, vain ihan pikkuisen vaalealta. Mitä ihmettä oikein valitsen? :D En usko että ihoni kesän päättyessä dramaattisesti vaalenee, joten olisiko Popcorn turvallisempi valinta? Hmm…

    1. ”Nyrkkisääntö” on, että mieluummin hivenen vaaleampi kuin tummempi sävy. (Näin neuvotaan kaikissa alan opuksissa, ja se on omakin mielipiteeni.) Vaaleaa sävyä saa aina sävytettyä esim. aurinkopuuterilla, tummempaa sävyä et taas saa vaaleammaksi enää millään. Mutta jokainen valitsee tietysti oman makunsa mukaan, ja ihojen välillä on toki erojakin. Jonkun kasvoilla hieman liian tumma sävy ei ehkä näytäkään niin pahalta, ja kaulan iho on kenties tummempi kuin kasvojen iho niin ettei jää rajojakaan. Itse olen pannut merkille, että hurjan moni käyttää jopa kahta astetta liian tummaa meikkipohjaa (ilmeisesti juurikin sillä kuvitelmalla, että tulos on päivettynyt), ja se näyttää aivan hirveälle. Jos Popcorn sulautuu tällä hetkellä kasvoihisi täydellisesti, ja olet suhteellisen varma ettet kalpene paljonkaan talvea kohti, niin sitten Popcorn lienee hyvä valinta.

      Mulla on kasvojen sävy aivan eri talvisin ja kesäisin. In The Buff näyttää todella likaiselta kasvoillani talvella ja jättää selvät rajat, vaikka se on vain yhden asteen talvisävyäni Blondieta tummempi. Ero on siis silminhavaittava jo yhden asteen heitolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *