Karkkipäivä
Karkkipäivä

Teema: keltainen – osa 1

Olen nyt pari viikkoa meikkaillut lähes joka päivä yhdistelmällä keltainen + joku muu väri. Keltaisena olen käyttänyt joka meikissä MACin ihanaa Bright Sunshine -sävyä. Keltameikkikuvia kertyi yhteensä 9 kappaletta, ja osassa 1 näemme simppelimmät, arkisemmat versiot jotka yhtä lukuunottamatta on toteutettu vain kahdella sävyllä.

Kyllä huvittaa miettiä ajatuksiani keltaisesta luomiväristä vielä vuosi sitten. Tässä postauksessa epäilen, että Bright Sunshine tulee jäämään vain myöhäisiltojen meikkikokeiluihin…. toisinpa kävi! :) On se vaan jännä miten melkein mihin tahansa sävyyn tottuu ja siitä voi alkaa tykkäämään. Keltainen on mun mielestä loppujen lopuksi tosi helppo ja ”kilttikin” sävy, ja käy vaikka minkä kanssa.

Tässä teille värikimara!

BrightSunshineShimmermoss

1. Keltainen + turkoosi. Bright Sunshine + MAC Shimmermoss.

16082010_meikki

2. Keltainen + fuksia. Bright Sunshine + fuksiaa Diorin Rose Gipsy -paletista.

11082010

3. Keltainen + sininen. No ei toimi, tämä ei toimi. Ainakaan tällaisella ”kasarisinisellä”. Bright Sunshine + sinistä Diorin Myriad-paletista (häivyttyi ihan sairaan huonosti).

17082010meikki

4. Keltainen + vaaleanpunainen + violetti. Bright Sunshine + luomivaossa MAC Swish ja luomivaon sisäkaaressa MAC Beautiful Iris.

10082010_2

5. Keltainen + violetti. Bright Sunshine + Inglot AMC Eyeshadow 66. Violetin geelirajauksen (Indelible Venomous) päälle vedetty Make Up Foreverin 92.

10082010

.

16082010meikki3

Ja tänään U2!

P.S. Vastaa uuteen ikäkyselyyn. Edellisen tein kesäkuussa 2009, jolloin siihen vastasi muistaakseni runsas 200 ihmistä. Lukijoita on tainnut tulla sen jälkeen lisää, joten kysely on aika uusia. :) Ikärakenne on kiinnostava juttu.

Kommentit (15)

 1. milipili

  Keltainen on upea väri, varsinkin lilan kanssa! Meikkasin tällä viikolla Macin Bright Futurella (keltainen) ja laitoin Hepcat:iä kaveriksi, sellainen punaisempi violetti, tykkäsin paljolti.

 2. Heidi

  Oijoi miten hyvältä näyttää! No ok, ei tuo sini-keltainen, mutta muut. En ole ihan varma, kumpi on kivempi: keltainen+fuksia vai vaaleanpuna-violetti. Täytyi heti mennä katsomaan EM:n nettisivuilta, millainen valikoima siellä olisi ollut keltaista, mutta voiko olla todellista: mineraalipulju, jolla ei ole keltaista luomiväriä?! (Totaalinen off topic: voiko olla näin namia violettia?! http://www.everydayminerals.com/store/makeup/eyes/art-girl.html )

  Tosiaan voisi kuvitella, että keltainen on aika pelleväri, mutta sehän näyttä todella kivalta ja raikkaalta! Ehkä syksykin muuttuu pirteämmäksi, kun käyttää pirteitä värejä. :)

  • Sanni

   Voithan tilata keltaisen mineraaliluomivärin joltain muulta firmalta? Niitähän löytyy. :) Mad Mineralsilta ja Fyrinnaelta löytyy muutamia upeita keltaisia. Kummaltakin löytyy myös useita violetteja jotka muistuttavat tuota linkkaamaasi EDM:n violettia.

 3. Charming Nails

  Jeee meikkikuvia. Odottelen Keltainen osa kakkosta :)

  Keltaisista meikeistä on kaunein tuo eka, turkoosi. Paras keltaisista meikeistäsi on ollut se Lancome paletilla tehty. Himoitsen vieläkin sitä palettia kuvien takia. Ihana se meikki, yksi parhaimmistasi!

 4. Miä

  Upeita meikkejä!

 5. Inkalilja

  Mä en osaa päättää kumpi noista ylemmistä kuvista olis mun silmään miellyttävämpi. Tosi kivoja kumpikin! :)

 6. Jonna

  Kivoja meikkejä! Ittekkään en olis muutama kuukausi uskonu että joskus oikeesti käyttäisin mitään oranssia meikkejä. Mutta nyt oonkin sit ihastunu violetti + oranssi yhdistelmään!

 7. Harmi

  Joulukuussa 19! :)

 8. Susa

  Tuo keltaisen ja turkoosin yhdistelmä vaikuttaa ”turvallisimmalta” ja tosi nätiltä meikiltä, jota voisinkin kokeilla =)

 9. G

  Oioi, minusta tuo kolmonen toimii ihan loistavasti! :o itselleni voisin ainakin moisen tehdä.

  Nyt vain metsästämään sinistä ja keltaistaluomiväriä + sinistä rajausta. ;)

 10. Laura

  Keltainen on suosikkivärini, se on niin pirteä :) Tuo kakkonen oli aivan ihana yhdistelmä <3

 11. vihreäkaupunki

  Vou! Onpa taidokkaasti meikattu! Jos käyttää jotain muuta meikkiä kuin mustaa, pitää olla hyvä iho (tai paaaljon puuteria) sekä peukalo jossain muualla kuin keskellä kämmentä x)

  • Sanni

   Jotain muuta kuin mustaa? :) Täytyy myöntää että en ihan ymmärtänyt logiikkaa. Mielestäni kaikki tummat ja näyttävät meikit vetävät huomion myös ihoon, ja muutenkin ”vaativat” enemmän huoliteltua ja viimeisteltyä kasvomeikkikokonaisuutta kuin vaaleat ja neutraalit meikit. Mutta kiitos kehuista!

 12. Emma

  Ensinnäkin kiitoksia tuhannesti blogistasi! Olen ollut näihin upeisiin merkintöihin koukussa jo kauan aikaa,mutta nyt on ensimmäistä kertaa pakko kommentoida: keltainen + turkoosi väriyhdistelmä= WAU! Pakko kokeilla tuota itsekin piakkoin :)
  Inspiroit muutenkin kokeilemaan ihania väriyhdistelmiä ja odotan innolla uusia postauksiasi,KIITOS KIITOS KIITOS <3

  ps. Sun kynnet on just ihanat,en näe niissä mitään rumaa muotoa tms. 8)

  • Sanni

   Kiitos Emma! :) Värit on pop. ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.