Karkkipäivä
Karkkipäivä

Teehetki patterin vieressä

Terveisiä muuttohelvetistä. Voimme miehen kanssa leikkiä omaa versiotamme ”musikaalisista tuoleista”, niin että kun astumme kämppään voimme kilpailla siitä kumpi jää ilman tuolia. Asunnossa on tällä hetkellä vain yksi tuolintapainen, eikä lainkaan pöytää. Tavarat ovat lattioilla hujan hajan tai laatikoissa. Hyllyt, joihin tavarat olisivat menossa, saapuvat vasta parin viikon päästä. Suurin osa vaatteistani on sullottu kellariin. Odotin tammikuun loppua ja muuttoa kuin kuuta nousevaa, mutta eihän tämä vielä mikään koti ole. Pelkkää kaaosta, ja keskiviikkona alkaa remontti.
Huomatkaa seinälle tuupattu My Little Pony -banneri…. Ei, se ei jää siihen. :) Nyt sitä ei vielä uskoisi, mutta tästä asunnosta tulee aivan ihana!

Taidan muuttaa evakkoon siskoni luokse. Tosin mieheni vinkkasi, että remppareiska muistuttaa habitukseltaan Orlando Bloomia…. Joten ehkä mun pitää jäädä valvomaan tapetoinnin etenemistä ainakin muutaman päivän ajan… :p Ajatelkaa miten huomaavainen ukkokulta mulla on, kun järjestää mulle silmänruokaa siksi aikaa kun itse lähtee työmatkalle… ^_^

Toivon että blogin tauko ei kestä kovin kauaa. On vaan niin epämukavaa kirjoittaa koneella ilman pöytää ja tuoleja…. puhumattakaan siitä että en tiedä missä puolet meikeistäni on tällä hetkellä. :/ Enkä osaa käsitellä kuvia miehen MacBookilla. Möö.

P.S. Mietin, josko tekisin blogin banneriehdokkaista yleisen äänestyksen… Valitsen tietysti itse voittajan, mutta olisi hauska nähdä mikä on lukijoiden suosikki. Ehdokkaat on niin hienoja että haluaisin esitellä ne kaikille. Mitäs mieltä olette? Bannerikilpailuun osallistujat saavat luonnollisestikin kieltäytyä yleisestä äänestyksestä, mikäli he eivät pidä ajatuksesta. Laittakaa siinä tapauksessa mulle meiliä!

Kommentit (16)

 1. Magritte

  Mä voin kyllä uskoa, että asunnosta tulee ihana! Puitteet näyttää erittäin potentiaalisilta. :) Tsemppiä muuttokaaokseen ja remonttiin!

 2. Anniina

  Ihanan korkeet ikkunat ja leveet ikkunalaudat<3 toi ei voi olla kun rakkautta :P

 3. Milla

  Asunnosta tulee varmasti ihana!

  Mekin muutettiin viikonloppuna, nyt alkaa pikkuhiljaa näyttämään ja tuntumaan kodilta :>

 4. Pööpö

  Banneriäänestys kuulostaa hyvältä! Ja kämppä näyttää todella kivalta!:)

 5. Maittis

  Jaksamista remppapuuhiin, lopputuloksesta tulee varmasti mahtava!

 6. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana ja valoisa! Tuosta tulee kyllä kodikas, tykkään :D

  Tsemppiä muuttoon!

 7. Anonymous

  Kun iPhotossa on kuvat, niin tämän iPhoto-ikkunan
  oikeassa alalaidassa pitäisi lukea: Muokkaa.
  Niin sitten sun enää pitää klikkaamalla valita kuva, jota haluat muokata, klikata 'muokkaa'-painiketta ja siihen tulee vaihtoehtoja, esim. retusoi, korosta ja säädä. Sitten vaan kattelet, mitä niistä tapahtuu! ;)
  Tuossa siis vastaus, miten voit muokata Macilla kuvia. :)
  /Cecilia

 8. Charming Nails:

  Ihanan näköinen asunto! Yksi juttu pisti merkille; et tiedä missä puolet meikeistä on? Eikö pelota että ne menee rikki?
  Silloin kun muutimme tähän, ajoin yhden muuttolenkin yksin pelkästään kissojen ja meikkien kanssa. Meikit laitoin heti turvaan muuttomiesten tieltä ;D

 9. r-ii

  tosta asunnosta tulee varmaan awesome ! ja joo tee vaan se äännestys ois tosi mielenkiintoista nähä kuka voittaa :) ja sit seki vois saada jonkun palkinnnon vaik sä et sitä banneriksi valitsisikaan ? =)

 10. Anonymous

  oon kade sulle, mäkin tahon muuttaa! Toivon mukaan kesällä/syksyllä ois edessä muutto kotoa pois :)

  Ja mä ainakin haluaisin nähä banneriehdokkaat!

 11. Panda

  Ihanan tilavan oloinen asunto!

  Kuuuulostaa niin tutulta. Me tehtiin tähän asuntoon pintaremppa eli kaikki tapetit revittiin alas ja laitettiin maalit tilalle. Samaan aikaan oli putkiremppa joten odottelua, odottelua, maalausta, odottelua ja sen semmoista "mukavaa".

  Tuli muuten mieleen että olitkohan kertonut missään vaiheessa että missä kaupungissa työskentelet? Ei tarvitse paljastaa mutta tuli vain mieleen, haluisin niiiin pästä sinun silmämeikattavaksi :)! Eli ovelasti tulisin asiakkaana testaamaan luomivärejä ;D

 12. milipili

  Ah, muutto on ihanaa, remontti vieläkin ihanempaa ja siivous sen jälkeen parhautta! not.

 13. Inkivääri

  Magritte – kiitos! :)

  Anniina – kyllä, ikkunat ovat <3 <3 <3

  Milla – onnea uuteen kotiin! Voi kun mäkin voisin painaa fast forward -nappia ja hypätä suoraan sinne valmiiseen kotiin…

  Pööpö, Maittis ja Nea – kiitos!

  Cecilia – kiitos iPhoto-ohjeista. Koneella on Photoshop CS4:nkin, mutta ongelma taitaa olla siinä että osaan ylipäänsä käyttää Maccia niin huonosti…. :/ Mies uhkaa että PC ei enää palaa uudessa kämpässä käyttöön joten pakko kai se on opetella…

  CN – tiedän että meikit on yhdessä tai kahdessa eri muuttolaatikossa, mutta ne on nyt tuolla laatikkopinojen keskellä. En mä pelkää että ne menee rikki kun ovat huolellisesti pakattu ja laatikot tukevasti päällekkäin. :) Ponien rikki meneminen pelottaa enemmän, ne laatikot mä kannoin kyllä itse! ^_^

  r-ii – joo, tuita mä just ajattelin, että yleisöäänestyksen voittaja sais kanssa palkinnon. :)

  Anonyymi – toivottavasti pääset pian muuttamaan! Vaikka itse muutto on kyllä ihan p:stä…. Mutta se tulos!

  Panda – asunto ei itse asiassa ole tilava, mutta ihan paras muuten! <3

  En ole kertonut missä kaupungissa vaikutan. Enkä varmaan aiokaan, ei se ole olennaista. :)

  mili – niinpä.

 14. Anonymous

  Vaikuttaa aivan mahtavalta toi asunto! :)

  Kannattaa vaan sinnikkäästi opetella Macin käyttäminen, hetki siihen menee jos on tottunut esim. Windowsin käyttöjärjestelmään, mutta kyllä se kannattaa! Macit ovat vain paljon parempia! :)

 15. Anonymous

  Ajattelin sinulta kysäistä kun tiedät paremmin noista rasvojen sun muiden sisällöistä ja tehosta.. Eli osaatko sanoa onko Pirkan puhdistusemulsio ja kasvorasva millä tasolla jos "oikeisiin" merkkeihin vertaa? Jos osaat vastata niin kiitos tuhannesti! :)

 16. Inkivääri

  Anonyymi – mulla ei nyt ole tähän hätään Pirkan tuotteita käden ulottuvilla ^_^ että voisin tarkastaa incit, mutta eihän Pirkan tuotteet mitään tavallisesta poikkeavia tai huonompia ole. Pirkkahan ei siis itse valmistuta tuotteitaan, vaan ostaa ne samoilta tuottajilta jotka valmistaa kamaa muillekin merkeille. Esim. osa Pirkan leivästä tulee Vaasan leipomosta. (Tää oli ainoa konkreettinen esimerkki minkä osasin heittää.)

  Pirkan kosmetiikkatuotteet on varmasti ihan hyviä perustuotteita. Voin palata incien sisältöön tarkemmin jos muistan tsekata Pirkan incit vaikka seuraavalla Cittari-käynnillä. Pirkan kasvorasva on todennäköisesti samaa kuin jonkun muun merkin, emme vain tiedä minkä! ^_^ Kuluttaja kuvittelee että Pirkan tavara on jotenkin huonompaa halvan hintansa ja halvan ulkoasun takia, vaikka itse asiassa joku silmänympärysvoide voi olla ihan samaa kamaa kuin, heitetään nyt vaikka L'oreal!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.