Tapaa Mádara Rose Jelly + tiistaina -40% ale

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Jelly-koostumus on nyt in!

Mádaran suosittu Hyaluron-jelly on saanut ongelmaiholle kehitetyn vaaleanpunaisen siskon: SOS-linjan Hydra Intense Rose Jelly. 🌹

Rose-versio tuntuu iholla hyvin samankaltaiselta kuin Time Miracle -sarjan Hydra Firm Hyaluron Jelly. Sisarensa tavoin se on erittäin kosteuttava, ja pehmeän hyytelömäinen geelikoostumus tuntuu iholla aivan ihanalta (- eikä yhtään tahmealta..! 💕)

Ruusu-jellyssä on kuitenkin monipuolisemmat ainesosat, ja se tarjoaa kosteuttavan vaikutuksen lisäksi myös rauhoittavia ja probioottisia eli ihon mikrobiomia tasapainottavia ainesosia. Jo sen pohja on erilainen kuin Hyaluron-versiossa; Rose on tehty aloe vera-pohjaan, Hyaluron on vesipohjainen.

👉 Kaiken kaikkiaan Rose sopii paremmin ”ongelmaiselle” iholle joka reagoi herkästi, punoittaa, on näppyinen ja helposti epätasapainossa.

Kurkistetaan pullon sisään. Hydra Intense Rose Jelly sisältää:

🌿 aloe vera – kosteuttaa, rauhoittaa

🌿 glyseroli – kosteuttaa

🌿 ruusuvesi – kosteuttaa, rauhoittaa, elvyttää

🌿 natrium-pca – kosteuttaa

🌿 glykosaminoglykaanit – kosteuttavat

🌿 betaiini – kosteuttaa

🌿 pioninjuuriuute – antioksidanttinen, ihosoluja suojaava

🌿 hyaluronihappo – kosteuttaa

🌿 lactobacillus lysaatti – probiootti, rauhoittaa ja vahvistaa ihon mikrobiomia

🌿 ramnoosi & glukoosi – kosteuttavat, toimivat prebiootteina

Rose Jelly vs. Hyaluron Jelly

Mitä alkuperäinen Hyaluron-jelly sitten tekee? Eikö sekin rauhoita ja kosteuta ihoa..?

Hydra Firm Jelly on hyaluronihappogeeli, joka keskittyy täysin kosteuttamiseen ja tuomaan ihoon korkean pitoisuuden hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa. Hydra Firm -tiivisteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo tuo jellyyn myös anti-age-vaikutuksen, sillä pienimolekyylinen HA kykenee stimuloimaan kollageenin tuotantoa.

Hyaluronihapon lisäksi Hydra Firmissa on vain muutama ainesosa, kuten koivunmahlaa, glyserolia ja natrium-pca:ta. Koivunmahlalla on myös ihoa rauhoittava ominaisuus.

Rose Jellyssä on monipuolisemmat ainesosat ja pienempi pitoisuus hyaluronihappoa. Käytetty hyaluronihappo on suurempimolekyylistä kuin Hydra Firmissa, ja vaikuttaa iholla kosteuttaen ja ihon pintaa täyteläistäen. Rose Jellyssä rauhoittavat ainesosat ovat suuremmassa roolissa. Probioottinen maitohappobakteeri tasapainottaa ihoa.

Kumpi sopii minulle?

Rose Jelly – kun ihosi on kosteusköyhä, herkkä tai herkästi ärtyvä ja epätasapainossa, ja iholla saattaa olla epäpuhtauksia.

Hyaluron Jelly – kun ihosi on kosteusköyhä, kuiva tai ikääntynyt.

Uutuus-jelly tuntuu iholla yhtä ihanalta kuin alkuperäinen Hyaluron-sisko. Rose-geeli jättää iholle raikkaan, kosteutetun ja pehmeän tunteen. Rakastan näitä uudempia geeli-koostumuksia, jotka eivät jätä ihoa yhtään tahmeaksi..!

Tätä voi käyttää iholla yksinään (erityisesti sekaiho, kesällä myös normaali iho) tai kosteuttavan seerumin tapaan voiteen tai öljyn alla.

Hassua kyllä, Rose on Hyaluron Jellyä edullisempi, vaikka se on monipuolisemmin hoitava. Syytä tälle en tiedä, mutta yksi veikkaus on, että Hyaluron Jellyssä käytetty korkeampi hyaluronihappopitoisuus tekee tuotteesta arvokkaamman. Rose Jelly maksaa 35€ / 75 ml, kun Time Miracle Hyaluron Jelly maksaa 37,90€ / 75 ml.

⚡️ -40% ALE ON TÄÄLLÄ TAAS ⚡️

Mádara-fanien jo odottama vuotuinen 24 tunnin -40% ale on täällä jälleen; tiistaina 27. huhtikuuta saat lähes kaikki Mádaran tuotteet -40% hintaan Mádaran verkkokaupasta.

Ennakkomyynti alkaa huomenna 26.4. rekisteröityneille www.madaracosmetics.com/fi -asiakkaille 🙂

Inspiraatiota Mádara-ostoksille? Löydät kaikki Mádara-juttuni täältä.

Kommentit (15)
 1. Hei,
  Innostuin tuosta Rose Jellystä 😍 pitäisikö sen kanssa käyttää vielä jotain kosteusvoidetta ja onko sinulla suositella Madaralta jotain tiettyä? Minulla on kuiva ja hekkö iho muutamilla epäpuhtauksilla.

  1. Hei Larppa! Hyvä kun kysyit tuosta yksinään käytettävyydestä, olin unohtanut sen tekstistä ja lisäsin nyt sinne :) Rose Jellyä voi käyttää yksinään tai voiteen alla, ihotyypistä ja ihon tarpeista riippuen. Sekaiholla ja rasvoittuvalla iholla Rose Jelly voi riittää yksinäänkin, ja kesäaikaan varmasti myös normaalilla iholla. Kuivalla iholla päälle kannattaa laittaa voide tai öljy – tai niiden sekoitus :) (Myös Rose Jellyyn voi sekoittaa öljyä..! 😙)

   Voidesuositukseni Mádaralta sinulle olisi Deep Moisture Cream tai SOS Hydra Recharge Cream, ja lisäisin noihin vielä tipan Custom Actives Omega 6 -öljykonsentraattia, se sopii myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. TAI, Omega 6 -konsentraattia voi sekoittaa myös Rose Jellyyn, tämä kombo voisi toimia kuivalla iholla oikein hyvin kesäaikaan, kun iho ei kaipaa yhtä suojaavaa kosteutusta kuin talviaikaan :)

 2. No hö.. Ne pari tuotetta, joita olen halunnut kokeilla ovat kumpikin -40% alen ulkopuolella. :) Huono tuuri. Tai sitten ihan hyvä,sillä rahaa säästyy. :)

  1. Uteliaisuudesta täytyy tietysti kysyä mitkä pari tuotetta..? :D Ovatko ne ylipäänsä jossain alennuksessa, vai kokonaan alen ulkopuolella..?

   Kun Mádara aloitti nämä -40% alet kolme vuotta sitten oli niin helppoa, kun kaikki oli -40%. :)

   1. Olisin tilannut sen C-vitamiinivoiteen, sillä ajattelin käyttää sitä kesällä dekolteen alueella auringossa oleskelu jälkeen. Kasvoilla en pysty käyttämään c-vitamiinituotteita.

    Ja toisena olisi ollut juuri tuo Rose Jelly. Käytän sitä perus-Jellyä nyt pienissä määrissä sekä käsiin (käsivoiteen alla) että kaulalle / decolteelle, sillä se ei jätä tahmaista ihofiilistä. Tuo Rose-versio kuulosti kivalta. :)

    Mutta kumpikin ovat kokonaan alennuksen ulkopuolella.

    1. Ohoh, enpäs tiennyt, että Rose Jelly on alennuskampanjan ulkopuolella..! 😯 Erikoista… mielestäni uutuudetkin ovat ennen kuuluneet näihin 24-h-kampanjoihin, vaikka eivät välttämättä -40% aleprosentilla.

  2. Hei minulla näkyy että tuo Rose Jelly olisi -20 % alennuksessa :)

   1. 😍😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *