Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tänään ilahduttaa

Kivoja asioita tänään:

Vein repullisen kosmetiikkaa Tampereen Tyttöjen Talolle. Kosmetiikkalipastosta ja saunan laiteilta vapautui taas tilaa, ahhh….

FrenchConnection_paidat

Kävin hakemassa EmKasta French Connectionin sinisen paidan (kun nyt ajattelin avata silmiä siniselle stailauksen jälkeen… ^_^) Korallinen versio roikkuikin jo kotona :)

Ilahduttaa myös että heitin näiden tieltä kaksi vanhaa trikoopaitaa roskiin. Nyt ollaan jo tilanteessa jossa ei juurikaan enää ole jäljellä kuin koko ajan käytössä olevia trikoita, hyvä minä! :)

Keskiviikko0903_IMG_2701_2

Lakkasin kevätkynnet jotka loppujen lopuksi näyttävät 6-vuotiaan tarhapiirustukselta :)

Eräs ihan älyttömän kiinnostavaan matkaan liittyvä detalji varmistui tänään enkä malta odottaa että pääsen kertomaan teille reissusta! Vaikka et muuten lukisikaan matkajuttujani niin tämän sisältö aivan varmasti kiinnostaa myös kauneuslukijoitani ;)

Keskiviikko0903_IMG_2732_2

Ostin tuoksulyhdyn aromaterapiaa varten :)

Olin lauantaina Nurmen ja Sosarin lanseeraus/koulutustilaisuudessa Helsingissä ja ohjelmaan kuului myös koko iltapäivän kestänyt supermielenkiintoinen luento eteerisistä öljyistä. Palasin kotiin inspiroituneena ja ”reseptin” kera: keskittymisvaikeuksiin ja kotistressausta lieventämään sitruunaa, rosmariinia ja patsulia. Myös bergamotti sopii.

Kirjoittelen teille myöhemmin Nurme/Sosar-tilaisuuden annista. Opinpahan uutta mudasta, savesta ja turpeestakin! :)

(Aijoo – en ole pöllinyt testereitä :D vaan sain ne Nurmen koulutuksesta :))

Keskiviikko0903_IMG_2741_2

Sain vihdoin viimein hankittua isomman siivilän kvinoan huuhtelua varten. Jess! Penteleen kvinoa on niin pienirakeinen että sehän menee kaikkien paitsi teesihvilän läpi…! Sain vinkin Ruohonjuuren myyjältä että Clas Ohlsonilta löytyy tavallista tiheämpirakenteinen siivilä ja tämä pitikin paikkansa.

Tähän saakka olen oikeasti käyttänyt teesihvilää. Vaikka mulla muuten riittää kärsivällisyyttä moneen asiaan niin tuohon kvinoan huuhteluun se ei oikein ole meinannut venyä…

Keskiviikko0903_IMG_2736_2

Hain postista Elevenin tilaukseni jossa oli Virven blogista bongaamani Maria Nilan hopeanaamio! Jee! Olen menossa testaamaan sen ekaa kertaa juuri nyt kun sormi on kohta klikannut ”Julkaise”-namiskaa :) Tilasin myös Anastasia Beverly Hillsin kulmageelin, kiitos Martina vinkistä! :)

Alkaa tuntua keväältä! :)

Kommentit (60)

 1. Roosa

  Sanni sun blogi on ihana. Ja sinäkin vaikutat ihanalta:) toivon että jaksat ja haluat bloggailla hamaan tulevaisuuteen! Blogisi on yksi harvoista, joita jaksan nykyään seurata (koska kaikki on niin pintaa, kliseetä ja epäaitoa nykyään), ja ainoa jonka päivittymistä oikein odotan. Rakastan sun syväanalyysejä ihan kaikesta, ne on ehdottomasti parasta täällä! Pitäis eksyä tänne kommenttiboksin puolelle useammin..:)

  • Sanni

   Voi kiitos Roosa <3 Olipa kauniisti sanottu. :) *halaus*

 2. Tiia

  Clas Ohlsonilta löytyy myös markkinoiden ainoa (ainakin muutama vuosi sitten) mekaaninen kahvimylly, joka ei maksa maltaita. Elektroniikkaliikkeistä sitten toki löytyy niitä kolminumeroisia summia maksavia sähköisiä…

 3. NG

  Kiitos qvinoansiivilävinkistä!

 4. Sindu

  Hei mikä idea siinä kvinoan huuhtelemisessa on? :D Itse en huuhtele, juuri siksi että tarvitsee niin tiheän siivilän, enkä ole huomannut eroa?

  • Sanni

   Kvinoan jyvien pinnalla on saponiinia joka tuo kvinoaan kitkerän maun, eli huuhtelun pitäisi periaatteessa olla vain makuun vaikuttava seikka. Olen kuitenkin lukenut että joillain saponiini aiheuttaa myös vatsaoireita, ja niin kävi myös minulle; sain aivan järkyttävät vatsanväänteet satsista kvinoaa jota en jaksanut huuhdella. Jaoin erän kahteen osaan ja kumpanakin syöntipäivänä oli seurauksena vatsakipu –> päättelin siis että väänteet johtuivat nimenomaan kvinoasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.