Tänään on ollut hyvä päivä!

Voi että mikä draivi mulla on ollut tänään päällä! Kävin siitä jo iloitsemassa kauneusbloggaajakollegoille Naamakirjassa ja nyt pitää vielä tulla jakamaan energiaa teillekin :)

Lidl Cien makeup look
The Lidl look :)

Kuten kollegoilleni julistin, minulla on ollut tänään oikein kunnon Virve-päivä mitä tehokkuuteen ja aikaansaamiseen tulee ^_^

Varmaan ensimmäistä kertaa bloggaajavuosinani sain yhden päivän aikana kirjoitettua lähes-valmiit luonnokset peräti seitsemään postaukseen (minullahan ei normaalisti koskaan ole mitään valmiita juttuja varastossa). Sen lisäksi testasin läjän uusia tuotteita joiden muassa Lidlin meikkejä, otin kuvia, vastasin sähköposteihin, siivosin saunaa, rentoilin ruoanlaiton parissa – tänään valmistui jälleen yksi tonnikalaversio pannussa fetan, oliivien ja parsakaalin kanssa – ja katsoin kuntosalin juoksumatolla kolme dokumenttia :) Vieläkin on meno päällä ja olen juuri viimeistelemässä huomisaamun postausta ^_^ Silti piti ängätä tämäkin huudahdus ulos tässä välissä, nyt riittää energiaa ja johonkin se on kaadettava :)

Huomasin muuten dokumenttisessioni aikana että se tosi hyvä Sokeroitu totuus -dokumentti jonka pohjalta innostuin ”paasaamaan” Sokerinatsi-postaukseni, on taas katsottavissa Yle Areenassa. Jos missasitte sen puolitoista vuotta sitten, nyt olisi taas tilaisuus :) Tässä suora linkki.

Lidl_makeup_look_IMG_4910

Ainiin, tein vielä sellaisetkin ”Virvet” että kokeilin ottaa meikkikuvan makuuasennossa sängyssä :) Virve tekee niin olosuhteiden sanelemana, heillä on kuulema kotona niin hämärää että paras luonnonvalo tulee makuuhuoneen kattoikkunasta. Olen ihastellut Virven kauniita meikkikuvia ja nyt tajusin, että makuuasento ja ylhäältä alas -kuvaaminen onkin aika kaunistava kuvausasento ^_^ (Verratkaapa näitäkin kahta kuvaa..!) Harmi vain että meillä valo ei tule suoraan pään päältä kattoikkunasta eikä asento ole voimakkaan sivuvalon puolesta lainkaan ihanteellinen meikkikuviin.

Virve – vaikka ihailenkin sinua, älä pelkää, en ole ryhtymässä copycatiksi :D Kovasti sitä toivoisi että näitä Virve-tehokkuuden päiviä olisi useamminkin, mutta olen realisti ^_^ Meikkikuvatkin otan jatkossa tuttuun tapaan ikkunan ääressä :)

Otin kuitenkin tästä päivästä kaiken irti :) Kesäkuussa on ehkä tulossa Lidl-teemaviikko!

Kello on vasta kahdeksan – tässähän ehtii vielä vaikka katsoa yhden osan Aivot-dokumenttisarjaa ja lukea eteenpäin jotain keskeneräisistä kirjoistani tai vaikka, hmm, testata jonkun uuden putsarin ja voiteen iltapesulla <3

Kommentit (20)
  1. Jee, Lidl-postausta odotellessa! Kävin täällä jo instakuvan jälkeen kurkkimassa, joko olis tullut lisää tietoa sy-voiteesta mutta jään nyt jännityksellä odottamaan.

    1. Joo, Instassa oli teaseri :D XD

  2. Voi miten freesi friidu ?

    1. Tsihi ^_^ Lidl freesaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *