Tänä yönä: Mádara Shopping Night

Kiinnostaako shopata Mádaraa 40 prosentin alennuksella? Jos kyllä, niin suuntaapas tänä iltana tähän osoitteeseen:

http://www.madaracosmetics.fi/fi/

Alkaen tänä iltana (27.7.) klo 18.00 huomisaamuun (28.7.) klo 06.00 saakka saa koodilla KESÄYÖ Mádaran KOKO VALIKOIMASTA -40% alennusta.

MadaraShoppingNight

 

P.S. Koska Estelle & Thild -arvonnan voittaja ei vastannut yhteydenottoihin, suoritin arvonnan uudelleen ja tällä kertaa onni suosi Heidiä. Onneksi olkoon! :)

Kommentit (24)
 1. Kiitti vinkistä, pitää muistaa käydä!

 2. Moikka, kerkeetköhän vastata tähän ennen myynnin alkua. Mulla olis hakusessa kosteusvoide ja aloinkin pohtimaan, mitä eroa noilla Deep Moisture Creamilla ja Fluidilla on?

  1. mitä eroa noilla Deep Moisture Creamilla ja Fluidilla on?

   Cream on täyteläisempi (eli paksumpi koostumukseltaan) ja sopii normaalista kuivalle iholle, Fluid taas on nimensä mukaisesti fluidimaisempaa eli hyvin ohutta emulsiota ja sopii normaalista sekaiholle. Mä oon käyttänyt yhden pullon tuota Fluidia ja sopi kesäksi aivan täydellisesti (tänä kesänä menenkin pelkällä seerumilla kun iho ei ole lainkaan kuiva), mutta talvella se oli ehkä aaaavistuksen liian ohutta. Tykkäsin kyllä kovasti, mä olen enemmän ohuiden, nopeasti ihoon imeytyvien koostumuksien kuin paksujen voidemaisten ystävä. Olen tosin käsittänyt ettei tuo Mádaran Cream -versiokaan mitään erityisen paksua ole. Heillähän on sitten vielä se SOS Cream, joka on täyteläisin.

   1. Kiitos vastauksesta! Huomasin vaan itselläni ongelman tilauksen teossa. Ensimmäissesä vaiheessa koodi hyväksytään ja vähennetään loppusummasta, mutta näytteiden valintavaiheessa ja maksamiseen edetessä alennusta ei enää olekaan. :o

    1. mutta näytteiden valintavaiheessa ja maksamiseen edetessä alennusta ei enää olekaan. :o

     Hmmm, onpa ikävää :/ Minä en valitettavasti tiedä mitään heidän tilaussysteemistään. :( Toivottavasti fiba korjaantuu. Ymmärsin, että ainakin yksi toinen lukijani (Hanna) oli saanut tilauksen menemään ihan onnistuneesti alennuksen kera.

     1. Mä kanssa säikähdin tuossa,kun välillä hinta pomppasi takaisin normaaliin. Mutta kun siitä näytteiden valinnasta meni eteenpäin niin tuli taas näkymään ostoskori alennusten kanssa ja sitten vasta meni maksuun ja tilauksen vahvistukseen. Eli ihan onnistuneesti paljon Madaraa on tulossa halvalla! :)

    2. Mee vaan sinne tilamaan niitä, se vähennetään kyllä loppusummasta vaikkei se näy siinä kun meet eteenpäin! Maksaessa näkyy sit se -40 %.

     Kiitos vinkistä Sanni! Itellä lähti kanssa tilaukseen vaikka mitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *