Tampereen kattojen yllä – Café Katto ja Finlayson Roof Walk

Iiik, kesän parhaita Tampere-uutisia! 😍 Jos joku rakastaa kattoja, torneja ja muita korkeita näköalapaikkoja, se olen MÄ! Missä kattoterassi, siellä Sanni.

Kun Tampereelle avautui uusi kattoterassi-kahvila-baari historiallisen Finlaysonin tehdaskompleksin katolla, voitte arvata että olin siellä! ❤️

No, ihan juhannusaaton avajaisiin en mennyt, mutta kun jussit oli juhlittu, suuntasin eilen silmät vilkkuen Finlaysonin katolle!

Katolla ei tarvitse vain chillata ja nauttia juotavaa ja purtavaa panorama-kahvilassa, vaan uskalikot voivat tehdä tehtaan katolla ohjatun kävelyn – valjaissa tietenkin. Itse en eilen ehtinyt kävelylle, mutta ihan varmasti tulen sen kesän aikana tekemään :) Tunnin mittaisen kävelyn hinta on 29€ ja se tulee varata etukäteen netissä, vapaat ajat löytyvät täältä.

Katolla on myös kukkatarha <3

4€ hintaan voi tehdä myös lyhemmän, ei-ohjatun ja ei-valjaallisen kävelyn, johon voi ostaa lipun kahvilasta. Tämä kävelyreitti sopii perheillekin; se kulkee tehdasrakennusten katoilla pitkospuita pitkin ja vie näköalatasanteelle, josta on upeat näkymät Tammerkosken maisemaan sekä Näsijärvelle.

Café Katon valikoimassa on kahveja, kylmää juotavaa, drinkkejä ja pientä makeaa ja suolaista syötävää. Salaatit näyttivät herkullisilta ja kuulin useammassa pöydässä kehuttavan jaettavaa jälkiruoka-maistelulautasta, jossa oli kakkupaloja varsin runsaalla volyymilla…

NIIN MAHTAVAA. 😍 Ei mulla muuta sanottavaa. Yksinkertaisesti rakastan tällaisia paikkoja. Voi olla, että minut näkee täällä hyvin monena iltana tänä kesänä…! ❤️

Lisätiedot:

Finlayson Roof Walk

Café Katto

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (3)
 1. Oi, ihanan näköinen paikka. Itse olen ihan pihalla tälläisistä uutuuksista, kun en juuri enää koskaa käy keskustassa. Semminkin, kun muutin joku aika sitten oikeasti maalle:)

  Osaisitko suositella jotain tosi silikonista shamppoota/hoitoainetta? Mieluiten ihan markettimerkkistä. Hiukka hankala ainakaan googlesta hakea, kun ainoa tulos on ”tarkoititko silikoniton hoitoaine”:D

  1. Semminkin, kun muutin joku aika sitten oikeasti maalle:)

   Onnea :) Maalla on ihanaa ^_^

   Osaisitko suositella jotain tosi silikonista shamppoota/hoitoainetta?

   En valitettavasti :/ En ole niin pitkiin aikoihin käyttänyt silikonivahvoja hiustuotteita enkä oikein perehtynyt tämän hetken markettisarjojen ainesosaluetteloihin. Trendihän on ollut viime vuodet koko ajan poispäin silikoneista, joten veikkaan että ne entiset silikoni”hirmutkin” ovat nykyään kevyempiä. Muistan, että Pantene on ollut ainakin ennen (eh: 90-luvulla…!) todella silikonipitoinen, siellä oli kärjessä dimetikonia joka on se voimkkaimmin silottava silikoni.

 2. Kiitos! Joo,Garnierin, L’Orealin ja Pantenen ja vastaavia pulloja kävinkin marketissa pyörittelemässä:D Tosi hankala, kun ei ole ennen ollut tarve (enkä nytkään omaan päähäni meinannut laittaa, olisi vaan muu tarve:)). Ehkäpä sellaisia ei enää vaan valmisteta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *